Παράθεση:
|
Παράθεση:
Bokostas....που το μυριστηκες βρε θηριο το κλαδεμα σε ασχετο ποστ,περαν των αγγελιων????????? Σου υποσχομαι ομως τα αμεσως επομενα..:D |
Παράθεση:
"τσάμπα", "κούτρα", κλπ, τώρα προσπαθώ να εξελίξω την έκδοση 1.02 που θα απαντάει αυτόματα με τις λέξεις: "τα θέλω εγώ", "έρχομαι" κλπ. :D Η έκδοση 1.03 θα ρίχνει αυτόματα μπινελίκια στον Πάνο και θα του απαγορεύει την πρόσβαση στις αγγελίες και τα πμ. :) |
:smt044:smt044:smt044
...ωχχ... να σαι καλα,γελασα παρα πολυ.. |
|
πολυ ομορφη η java riccia απλα να μην πνιξει η δευτερη την πρωτη.
και το φυτο στα δεξια σαν νουφαρα ειναι φοβερο ενα γρασιδακι θελεις και εισαι οκ (σαν να βλεπω λιγο μαρσιλεα καλα τα λεω???) |
Παράθεση:
Μαρσιλέα & riccia είναι δική σου :smt052. H μαρσιλέα τώρα άρχισε να δίνει γιατί τόσο καιρό ήταν σε σκιά από το ξύλο/φτέρη που τραβήχτηκε προς τα πίσω. Το παλεύω με γρασιδάκια, DIY διοξείδο και φουλ λίπανση/φως αλλά ..... (έχω μαρσιλέα, τενέλους που πάει πολύ καλά και λιλαεοπσις) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλήθεια, πού χάθηκες εσύ?? Έχεις πάρει 2-3 απουσίες, ελπίζω να φταίνε οι δουλειές.:p |
Όμορφο Λεό, είδικά η moss/riccia!!! :D μου βάζεις ιδέες!
|
Όπως πάντα ομορφιές, φίλε Λεωνίδα!!!
Οι "ομπρελίτσες" μπροστά και δεξιά είναι HYDROCOTYLE VERTICILLATA; Είναι μια πολύ όμορφη πινελιά στο ενυδρείο σου! Είναι όμως λίγο αργο φυτό, σωστά; Το κόκκινο πίσω τι είναι; Δεν πάει καλά ή έτσι φαίνεται στην φωτογραφία; Μη μου πεις πως η κρυπτοκορίνα είναι από τότε;;;; Κανένα ζωντανό που να κολυμπάει δεν υπάρχεί; |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Οπς, ξέχασα και τους 5 οτόκυκλους |
πλαναρια εχω και εγω και συχναζει στην riccia :smt052
ακακο δεν ειναι ετσι ξερω |
Παράθεση:
Άκακο ναι, αλλά εμένα μου έφαγαν ένα νερίτη σαλιγκάρι. (Το διασταύρωσα και με πληροφορίες σε ξένα φορά ότι συμβαίνει) |
|
"Ανθισε δροσοσταλιες"....:smt041
|
Yπέροχη η riccia, αλλά και η φωτό τα σπάει, από πού την κατέβασες Λεωνίδα??:D:p:D
|
Παράθεση:
:smt082:smt082:smt082:smt082 sorry για το σαλιγγαρι για αυτο πριν βαλεις κατι στο ενυδρειο βαζεις εκεινο το φακελακι ;) |
Παράθεση:
Άλλωστε και στην Όλγα που έδωσες φυτά δεν εμφανίστηκαν πλανάρια (ακόμη :smt077 ) |
|
Κουκλί ... :smt055
Μήπως η moss πέφτει πολύ;;; Κουρεματάκι ίσως;;; |
Υπεροχο ! η ριζα ολα τα λεφτα. Μπραβο Λεωνιδα.
|
Πολύ πολύ όμορφο. !! Οταν φουντώσει και το χαλάκι μπροστά, θα δείξει τέλεια την αντίθεση με το καφε της ρίζας
|
Λεωνιδα κουκλακι ειναι απλα σαν να βλεπω ρισσια να ξερεις οτι εμενα μου εκανε την ζωη δυσκολη και μου χαλασε και την eleocharis parvula που εκανε 2μηνες να στρωσει
αν θελεις λιγο μαρσιλεα φισσιντενς μπορω να σου δωσω |
Η moss το θέλει το κουρεματάκι της και σκέφτομαι αν θα την κρατήσω όπως και την riccia. Αυτά τα δυο θέλουν δουλίτσα για να τα διατηρήσεις όμορφα και να μην γεμίζουν με κλαδεματάκια τους το ενυδρείο.
Θα φύγει και η camboba ή θα αλλάξει θέση. Επίσης με κάποιο τρόπο θέλω να σηκωθεί η φτέρη που τώρα κρύβεται από την ρίζα. Παλαιότερα την είχα πάνω στην ρίζα αλλά την έκρυβε τελείως. Πρέπει να κρατήσω λίγα φυτά, αλλά δυσκολεύομαι. Έβγαλα την amania gracillis και το pogostemon stellatus μετά από 2.5 χρόνια συμβίωσης και ακόμη να το ξεπεράσω .... Ευχαριστώ. |
πολυ καλο ενυδρείο!
Παράθεση:
:smt048 |
Ωραιο φωτιστικο! Απο που?
|
το φωτιστικό είναι από ebay .... πριν από 5 χρόνια
|
Που χάθηκες φίλε μου Λεωνίδα!!!! Το ενυδρείο υπάρχει ακόμα; Σε τι κατάσταση;
|
Καλημέρα φίλε...
Nαι βρε, εγώ χάθηκα ενώ εσύ.... Το ενυδρείο .... κόντινε σε ύψος (αυτό στις φωτό το έσπασα πρωτοχρονιά του 12) και δεν έχει κανένα φυτό που να θέλει κλάδεμα. Γεμάτο εντλεράκια (που βαρέθηκα) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board