Παράθεση:
Οσο για τα ποστ αυτα δεν νομιζω να τιθεται θεμα ταραχων...:D Τωρα αν ο Πανος εχει κατι αλλο στο μυαλο του ας μας στο πει.... |
ρΔε μιλάμε για ταραχές, δε θα έρθει δα και η συντέλεια του κόσμου.. Internet είναι, λέγονται πράγματα, γράφονται πράγματα, ένα forum είναι, όπως τα λέει και ο orck, ρωτάμε, μαθαίνουμε πράγματα, και για να βοηθήσουμε κι εμείς όπως μας βοήθησαν, προσπαθούμε να απαντάμε σε όσα ξέρουμε, σε ανθρώπους που έχουν τις ίδιες απορίες που είχαμε κι εμείς.. Έτσι λειτουργεί το σύστημα.. Simple things..
Φαίνεται όμως πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα βλέπουν τόσο απλά τα πράγματα, που θέλουν να ανοίγουν μανάβικα και ταξί όπως λέει και ο Τόλης, και να δημιουργούν φασαρίες.. Δεν ξέρω τι γίνεται, ή τι έχει γίνει στο παρελθόν, ούτε και με ενδιαφέρει, ούτε και με απασχολεί, και ούτε και μου πέφτει λόγος στο κάτω κάτω, ας κάνουνε ότι θέλουνε.. Εγώ τη βρίσκω να είμαι εδώ μέσα, μαθαίνω πράγματα, και απέκτησα μια όμορφη ασχολία και το έχω καταευχαριστηθεί.. Αν όμως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, καλό είναι να το ξέρουμε.. Όπως ξαναέγραψα και παραπάνω, δε θέλω να κάθομαι να προσπαθώ να βοηθήσω κάποιον ψεύτη τρελό που, δεν ξέρω κι εγώ για ποιο λόγο, μπήκε εδώ μέσα για να μας σπάσει τα νεύρα.. Ούτε ο πρώτος θα είναι, ούτε ο τελευταίος απ'ότι φαίνεται.. Γιατί? Τι να πω, ίσως να έχουν υπερβολικά ελεύθερο χρόνο κάποιοι, ίσως να ζουν σε άλλο κόσμο, ίσως να μήν έχουνε (ας μήν το χοντρύνουμε..) Τέλος πάντων.. Το ανοίξαμε το θέμα, το κλείσαμε νομίζω, ο admin εμένα τουλάχιστον με κάλυψε πλήρως.. Ο συγκεκριμένος φαίνεται (και ελπίζω) πως δεν είναι σαν άλλους ψυχάκιδες που έχουν περάσει από δω και έχουν γίνει banned.. Εγώ λοιπόν, θα συνεχίσω να τον βοηθάω όσο μπορώ.. Αυτά.. |
Παράθεση:
παιδια το πασιφανες λεω..πως καποιοι διασκεδαζουν με τις αψιμαχιες...και καποιοι ποσταρουν για να τις δημιουργησουν... το οτι εχω εντοπισει 1-2 τετοια ατομα να το κανουν επανειλλημενα δε σημαινει οτι θα τα σταυρωσουμε κιολας..κι ουτε πιστευω ειμαι ο μονος που το εχει αντιληφθει αυτο....μεγαλα παιδια ειμαστε...ας μην τσιμπαμε... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board