Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Ζωοτόκα (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Τι χρειάζεται (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13510)

george 10-10-06 10:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από memy
Το είπες μόνος σου Γιώργο. Έχεις 4 EHEIM!!!

33 Eυρουλάκια + μεταφορικά από το aquaristic.net

MiziGr 10-10-06 14:43

Ενδιαφέρον!!!

Τα μεταφορικά πόσο είναι περίπου;;; Απαιτείται πιστωτική;;; Πόσο καιρό κάνει να έρθει;;; Την χρειάζομαι άμεσα! Ακούστε τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να λείψω. Θα επιστρέψω Κυριακή!!! Θα αντέξουν μεχρι τότε τα ψαράκια μου;;; Αν δεν έχω βρεί ταίστρα μέχρι τότε υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω προσωρινά;;; Ευχαριστώ!!! Memy ακόμα το περιένω εκείνο το e-mail....

netblues 10-10-06 16:11

λειψε.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα

MiziGr 10-10-06 16:20

Μακάρι να μην έχω πρόβλημα

Φίλε netblues θα ακολουθήσω τη συμβουλήσου και θα αναλάβω το όποιο προσωπικό ρίσκο με βαριά καρδιά!!! Εκπίζω να ξέρεις τι κάνεις και να με συμβούλευσες σωστά! Το θέμα για μένα δεν είναι τα 2 ευρώ που κστίζουν τα ψαράκια μου αλλά το γεγονός ότι δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να υπόφερει κανένας οργανισμός που χρησιμοποιείται στο ενυδρείο μου!!!!

netblues 10-10-06 16:22

ολα τα ψαρια μεγαλωνουν σε περιβαλλον με τροφη που σπανιζει.
ετσι ειναι συνηθισμενα να περνουν ακομα και περιοδους 10 ημερων χωρίς τροφή χωρις καποιο αλλο πρόβλημα.
εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις νεογεννητων.

MiziGr 10-10-06 16:25

!!!!

Οκ με κάλυψες απόλυτα. Ευχαριστώ!!!

netblues 10-10-06 16:34

Ειδική περίπτωση τα ψαρια που ζουν σε εκβολες ποταμών και υφάλμυρο περιβάλλον. Εκει, επειδή η τροφή ειναι πολυ πλουσια, ειναι μαθημενα να τρωνε συνεχώς. (μονοδακτυλοι, scats.. κλπ)
Αλλα αυτό θα το ηξερες αν ειχες τετοια... ;)

MiziGr 16-10-06 11:52

Όλα οκ!!!

Παιδία επέστρεψα χθές το βράδυ από την ιδιαίτερη πατρίδα μου και ανακάλυψα πως τα ψαράκια μου ήταν όλα μια χαρά!!!! Το μόνο που με προβλημάτισε είναι το γεγονός πως οι θηλυκές μου πρίν να φύγω ήταν φουσκωμένες και τώρα είναι όπως τις είχα αγοράσει. Υπάρχει περίπτωση να γέννησαν και να φαγώθηκαν όλα τα μικρά;;;

netblues 16-10-06 13:18

μικρη πιθανοτητα..
μαλλον τις ειχες στουμπομενες στο φαι..

MiziGr 16-10-06 19:51

Είμαι καλοφαγάς τι να κάνουμε...

Μπορεί και να τις τάισα πολύ!!!!

MiziGr 14-12-06 06:41

SOS!!!!

Βοήθεια!!! Όπου να 'ναι κλείνει η σχολή και θα εγκαταλείψω την Θεσσαλονίκη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου ( Λάρισα για περίπου 15 μέρες ) . Αυτό που με απασχολεί είναι τι θα κάνω με τα ψαράκια μου. Υπάρχει τρόπος να μην πεθάνουν λόγω έλλειψης τροφής χώρις να αναγκαστώ να πηγαινοέρχομαι;;; Πόσο θα μου κοστίσει περίπου ( φοιτητής είμαι!!!!!! );;;;

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:37.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries