Παράθεση:
|
Σακη τι εγινε!
Πως το είδες το μικρο μετα την επιστροφή σου; |
Μια χαρά Νικόλα.
Όλα ήταν όπως τα άφησα και καλύτερα. Φωτογραφίες μάλλον την άλλη εβδομάδα γιατί δεν πρόλαβα να το κάνω συντήρηση!:( |
Παράθεση:
καλημέρα..............πέρασε η εβδομάδα αλλά φωτοοοοο?? αναμένουμε όποτε βρεις χρόνο! |
Κάτι θα γίνει Νικόλα!
|
Πολύ ωραίο!!!!Να το χαίρεσαι!!Ρε συ, οι εφύλιες δεν σου δημιουργούν κάποιος πρόβλημα στα γειτονικά κοράλια;
|
μπραβο ρε Σακη σφαιρα παει!!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
βρηκες τον τροπο στα ενυδρεια.....
η πρωτελευται αφωτο τα σπαει. |
Φιλαράκι ευχαριστώ πολύ είχα καλούς δασκάλους από τον ξεκίνημα .;)
Πιστεύω όμως και το λέω ειλικρινά θέλω πολύ δουλειά ακόμα . Περιμένω πως και πως να έρθω να πιούμε καφεδάκι σπίτι σου ! |
|
γεια σου ρε Σακη με την κοριτσαρα σου!!!! εξπερ θα γινει ειναι συγουρο!!!!
|
Μπράβο σακη.
Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Το κοτσιδακι ολα τα λεφτά φιλε. |
Παράθεση:
να τη χαίρεσαι τη μικρη σακη. |
Παράθεση:
Νομίζω θα έχει αρκετά και από τα δυο σε μερικά χρόνια μόλις αρχίσει να συντηρεί μόνη της το δικό της Reef! Παράθεση:
Κανόνισε να δω και τον δεύτερο ριφα αυτήν την φορά! Παράθεση:
Άμα δεν καθαρίσεις ενυδρεία δεν μπορείς έχεις ένα καθαρό δικό σου! Είναι σαν ένα νεο μηχανικό που θα ξεκινήσει την σταδιοδρομία του με πλύσιμο η αλλαγή λαδιών και μετά θα πάει να ανοίξει μοτέρ! |
Παράθεση:
εξσασκηση εκανες?? γι αυτο το ενυδρειο σου ειναι καθαρο τωρα και το δικο μου θολούρα??? |
Παράθεση:
Για μένα από τα TOP5 είναι ! Αλλά άμα το δει κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι ισορροπημένο. Το ότι δεν έχεις ακροπορες τέρατα δεν μου λέει κάτι γιατί όλα είναι θέμα γούστου!;) |
ελα σακη καλησπερα!
πες μου σε παρακαλώ τι νεα έχουμε απο εδω? ξέρω είναι πολλά αλλά καλύτερα να μας τα πεις εσύ! καλή συνέχεια φιλαρακι μου! |
Σήμερα έστησα το ενυδρειάκι ξανά με το καινούργιο ενυδρείο !
Το ενυδρείο είναι το Nano marinus 60Lt της Denerle και είναι από την κληρώσει που έγινε στο περίπτερο της έκθεσης ! Θεώρησα υπερβολικό να πάρω το 1ο δώρο σαν συντονιστής και έγινε μια τράμπα με τον Tanganika που είχε κερδίσει το ενυδρείο αυτό και θα μπορέσει να το αξιοποιήσει καλύτερα το juwel!! Το παλιό ενυδρείο μαζί με μερικό εξοπλισμό θα το δώσω σε έναν χομπιστα του φόρουμ που θέλει να κάνει μια δοκιμή στα αλάτια! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psnxdkrzqh.jpg |
Μπράβο Σάκη.........."πίτα" το έκανες!!!
|
Μπραβο Σάκη και απο εδω.Χιλια μπραβο για την κινηση σου!!!!
|
ωραιος μεγιες...!!
Σακη ανθρακα αντιφως δεν δουλευεις φιλε? ααα και να ξερεις αυτό το φωτιστικο δεν κανει να πας σε led...! ρωτα τον σακη αυτος ξερει...!!!:D:D:D |
μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια κυνηση αλλα δεν περημενα τπτ λιγοτερο απο σενα!!
ειμαι συγουρος οτι θα το χαρεις και θα το αξιοποιησεις στο επακρο!!!!! |
Σακη οτι και να πω για εσένα ειναι λιγο!
Στην έκθεση ομως σε χάρηκα! Η θετική σου ενέργεια σε συνάρτηση με το πάθος σου για το χόμπι συνθέτουν ενα εκρηκτικό ταπεραμέντο που εμένα μου αρέσει γιατι ειναι αυθεντικό και αληθινό,πράγμα που σπανίζει τις δύσκολες εποχές που ζούμε! Πρώτον μπράβο σου για την ανταλλαγή με τον γιωργο(tanganyikas)! (Γιωργαρα τα γλύτωσες προς το παρών τα αλάτια αλλα βλεπεις οτι σε γύροφέρνει τον τελευταίο καιρό):D Και δεύτερον συγχαρητήρια για την κίνηση σου να κανεις δώρο τον εξοπλισμό του νάνο! Μπράβο σακη εχεις μεγάλη καρδιά! Περάσαμε φανταστικά φιλε τις ημέρες τις έκθεσης,να εισαι πάντα καλα,γερος και δυνατός! |
Ο Σάκης είναι δύναμη στ' αλάτια !!! Μπράβο κι από μένα, φίλε :-)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Στο άλλο όμως δουλεύω συνέχεια και σε ριακτορα. Παράθεση:
Παράθεση:
Η έκθεση φανταστική όπως και ο κόσμος που ηήταν εκεί ! Φυσικά δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά άλλα και αυτό έχει την γλυκά του ! Ελπίζω να ξανά έρθω σύντομα σε κάποιο καφέ ! Παράθεση:
Παράθεση:
Όταν θα είσαι έτοιμος η ομάδαρα θα είναι εδώ να σε βοηθήσει στα πρώτα βήματα ! |
καλοριζικο σακη
πολυ ομορφοσακη και το στησιμο μου αρεσει οταν το καλυψεις με κοραλλια θα ειναι σουπερ φουλ του θαλασσινου γινεται.... |
Σάκη καλορίζικο!!! θέλουμε φωτο αν ξεθολωσε!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board