Αααααα τώρα κατάλαβα ! Λάθος μου . Μια χαρά ειναι τα ψαρια , δεν φαίνονται να έχουν τίποτα ;)
|
Αυτό το γκρί χρώμα το έχουν μόνο τα θηλυκά; Πριν πόσο καιρό ήταν μπουκωμένες;
|
οχι το γκρι χρωμα ειναι σε αρσενικο κατα 99%. μπουκωμενες ειναι μια φορα την εβδομαδα οι δικιες μου αλλα δε βλεπω μωρα ποτε
|
Είσαι σίγουρος ότι είναι αρσενικό και όχι θηλυκό στην πρώτη φωτό;Τα πτερύγια για θηλυκό μου κάνουν.Το αρσενικό που έχω έχει πιο μυτερά πτερύγια.Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες από το μπούκωμα το μάγουλο του θηλυκού φαίνεται πιο σκούρο λόγω της σκιάς που κάνουν τα ψαράκια στο στόμα.Μπορεί να είναι 2-3 μόνο γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα μπουκωμένες.
|
Παράθεση:
|
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι αρσενικό;
|
Ετσι μου φαινεται. Απο τα χρωματα και τα πτερυγια. Αλλα σου λεω δεν γνωριζω σιγουρα
------------------------- να ρωτησω, ειναι λογικο που οι λαμπιντο καθονται συνηθως στην επιφανεια? οχι τοσο πολυ με το στομα πανω πανω να προσπαθουν να αναπνευσουν αλλα γενικα ΠΟΛΥ πανω. μετρησεις εκανα και χτες γιατι θορυβηθηκα (συμβαινει εδω και καμια βδομαδα ολο αυτο) αλλα ειμαστε τελεια |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αν έχεις έναν κυκλοφορητή βάλτον σε λειτουργία και δες αν συνεχίζουν να είναι στην επιφάνεια.Ίσως δεν οξυγονώνεται καλά το νερό του ενυδρείου.
|
και αεραντλια εχω και χ5 ροη φιλτρου εχω.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board