Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Κώστα θα φέρω TetraBetta και τον θερμοστάτη που μου έδωσες συν μετατροπέα.Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ή να χαθεί τίποτα;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Εν πάσει περιπτώσει, αν χαθεί κάτι από το "Σωστό και Λάθος", θα σας τα αντικαταστήσω εγώ. |
Παράθεση:
|
Ενα ρεζουμε να κανεις Κωστα για το ποια ενυδρεία θα χρησιμοποιηθούν, με τι ψάρια και τα λοιπα, γιατί εγω προσωπικά εχω χάσει την μπάλα!!!
|
Παράθεση:
Αν δεν ταιριάζουν, θα σου πούμε να φέρεις το δικό σου Δευτέρα, ή αν θέλεις να το φέρεις ούτως ή άλλως και συμφωνεί κι ο Μιχάλης, στήνουμε 3. Για ψάρια, έχουμε 1 μονομάχο του Κώστα ή τα γκαπάκια σου για το Σωστό και έχουμε γκαποέντλερς, παπάκια κλπ του Χαραμάδα για το Λάθος. :p Κι από υλικά κι εξοπλισμό είμαστε πλήρεις αφού βρέθηκαν διάκοσμος, φίλτρα, θερμαντήρες κι ένα φωτιστικό, μας λείπει μόνο ένα 2ο φωτιστικό. |
OK! Απλα, οπως είπα και παραπάνω, αμα χρησιμοποιηθει το δικό μου, καποιες αλλαγες στον διακοσμο δεν έχω προβλημα να γίνουν αλλα τα ψαρακια δεν θα ήθελα να πηγαινουν περα -δωθε και να ταλαιπωρηθούν.
|
To καλυτερο για το "λαθος" θα ηταν βαμμενα διαφανη.
|
Καλησπέρα σε όλους
Υπάρχει άμεσα διαθέσιμη μεγάλη ποσότητα από Blyxa japonica. Επίσης υπάρχει Cabomba caroliniana 5 -6 ριζούλες, 5-6 ριζούλες crypro(καφέ -χακί χρώμα δεν θυμάμαι το πλήρες της όνομα) και μια μεγάλη Hygrophila difformis Μόνα τους γεμίζουν ένα ενυδρείο. Τα φυτά βγήκαν πριν λίγο από το ενυδρείο έπειτα από γερό κλάδεμα. Το πρόβλημα είναι οτι μπορώ να τα φέρω μόνο αύριο, οπότε θα πρέπει τα μαστόρια του φυτεμένου να βρουν που θα τα διατηρήσουν μέχρι το φύτεμα.:smt120 Περιμένω άμεση απάντηση για να μην πάνε χαμένα τα φυτά ( ιδίως η Blyxa ). Εννοείται οτι μετά από την έκθεση τα φυτά θα διατεθούν σε όσους θα τα θελήσουν. :D |
καλησπερα
Γεια σου φιλε μου ,.
Στηλε μηνυμα στον μιχαλη αυτος κανονιζη για τα ενυδρεια . Η στην ομαδα του φυτεμενου ,τα ονοματα τους ειναι στην πρωτη σελιδα. |
Παράθεση:
|
O.K. θα τα φέρω αύριο το πρωί
|
kostaskich
αντε κωστα σε περιμενω οπως την προηγουμενη φορα:D:D:D
|
Ελα ρε Παπαδοπουλε και λεω που εισαι εσυ!
Χωρις εσενα εγω δε θα το γουσταρα τοσο, αμα δεν εισαι εκει να χωνεις μπινελικια, δεν αξιζει! Φερτα τα φυτα και θα τα βολεψουμε, ανυπομονε, επρεπε να κλαδεψεις σημερα? Τα λεμε αυριο. Υ.Γ. τον Chris129 δε μπορω να βρω, τι εγινε αυτος ανησυχω...εχει κανεις νεα του? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
6 Φεβ. να μου χαρίσεις 5-6 ριζούλες.:D |
Βουτάς το χέρι σου στο φυτεμένο ενυδρείο και παίρνεις… πατ κιουτ, πολύ απλό. :D
|
και εγω θα ηθελα λιγη μιξα εεεεεεε μπλιξα
|
kostaskich
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ναι ολα under control!
ξεκιναμε! |
Μπραβο παιδια.Εχετε και μερακι και διαθεση.Μπραβο σας και καλη συνεχεια.Η επιτυχια ειναι δεδομενη.
|
Λοιπόν σήμερα πήγαν όλα πολύ καλά. Κάναμε πολύ πρόοδο. Σύντομα ο Μιχάλης υποθέτω πως θα ανεβάσει σχετικες φωτό.
Σταύρο για την blyxa ήθελα να πω πως προέρχεται από την Βlyxa που είχες φυτέψει στην προηγούμενη Ζωοτεχνία πριν από δύο χρόνια :). Αφού έκανε τον κύκλο της, ξαναεπέστρεψε στην έκθεση από την οποία προήλθε. Οπότε ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ μπορείς να πάρεις όση Blyxa θελήσεις. :smt041 |
Ναι σημερα πηγαν ολα καλα, σημαντικο που καθαρησαμε τα ενυδρεια εμεις κωστα ,καναμε δουλεια που θα εκαναν τα παιδια αυριο,
δηλαδη αυριο θα τα βρουνε καθαρα ετοιμα για να τα βαλουν νερο,. Κριμα που δεν μπορεσαμε να μαζεψουμε λιγο νερο ακομα απο την οσμωση:smt041. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Μια και σήμερα τελείωσε σχεδόν η κατασκευή του stand, θα ήθελα να τονίσω ότι: χωρίς τον kostaskich δεν θα είχαμε περίπτερο, χωρίς τον jiraiya δεν θα ήταν βαμμένο, χωρίς τον paco δεν θα είχαμε πόρτα (έφτιαξε DIY συρταρωτή πόρτα!!!):p, χωρίς τους Prodromos100 και snakepanos δεν θα είχαμε ηλεκτρική εγκατάσταση και φωτισμό, χωρίς τους kingrim και QS-Plan δεν θα είχαμε νερό από Α/Ο, χωρίς τους Κωστας Παπαδοπουλος, Lion και dolphin, όλοι οι παραπάνω δεν θα είχαν βοήθεια, χωρίς τον mikenuke δεν θα είχαμε οργάνωση, συντονισμό και φωτογραφίες :D χωρίς την Όλγα δεν θα ειχαμε cheerleader...:D και χωρίς τον Χαραμάδα δεν θα είχε πλάκα. Aυτοί και άλλοι τόσοι άρχισαν σήμερα να γεμίζουν τα ενυδρεία και κουβάλησαν όλον τον εξοπλισμό και τα υλικά, πέτρες, φυτά κλπ. Για την δεύτερη φάση, που είναι το στήσιμο των ενυδρείων, έχουν ήδη προσφερθεί να δώσουν και να δουλέψουν πάνω από 15 άτομα. Σρατηγέ μείνε ήσυχος, το (μεγάλο) κενό σου, το κάλυψαν επάξια ο "παλιός" paco και οι "νέοι" jiraiya, Prodromos100 και snakepanos. |
Παράθεση:
Και χωρίς εσένα και εμένα δεν θα είχαν τα μαστόρια καφέδες! Κοιμισμένε, ξεχασιάρη!!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board