Ειδα εχουν γινει αρκετες εισαγωγη αυτες τις μερες απο διαφορα μαγαζια. Σκεψου ομως πριν κανεις κατι.
|
Παράθεση:
|
Λες ε??Αντε να το δοκιμασω και αυτο μπας και γινει τιποτα...
|
Παράθεση:
|
Δεν μου ειπατε ομως ποσο εχει περιπου μια πεταλουδα?
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αν εχει 35€ και δεν αντεξει μετα εγω :smt119 :smt119 !!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
Τελικα πολυ ακριβες θα μου βγουν οι απτεζιες!!! :D:D:D
Κοιτα που βγαινει κατι μονο του και ειναι και ακριβο χωρις να θελεις να το αγορασεις!!! |
Παράθεση:
Μία μέση τιμή είναι στα 20-25 ευρώ. Η τιμή που αναφέρεις φίλε sifnos είναι η μεγαλύτερη που έχω ακούσει. Ποιο pet-shop πουλάει τόσο; |
Παράθεση:
|
ειπα οτι δεν ξερω ακριβως και τελικα δεν εχει και καμια τρελη διαφορα.
νικο τελικα? τι εκανες? |
Παράθεση:
Νομίζω σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνει και να ενημερώνεται σωστά και ειδικά με τις τιμές στα ενυδρειακά είδη είναι ένα θέμα. Νομίζω το ξέρουμε όλοι αυτό. Τώρα για την τιμή τις συγκεκριμένης πεταλούδας εγώ προσωπικά την έχω βρει και 16 ευρώ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι εγώ σε σέβομαι φιλαράκο. Αυτά που μπήκα στο κόπο κι έγραψα παραπάνω φυσικά και δεν αφορούν εσένα που δεν έχεις πρόβλημα με το κόστος των ψαριών, αφού προφανώς έχει ο θεός*, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουν τον μέσο χομπίστα που ψάχνει τις τιμές τις αγοράς και δεν θέλει να του πιάνουνε τον κότσο. Φυσικά και δεν είναι η άποψη μου αλλά η πραγματική εικόνα της αγοράς. Θεός* μαμά, μπαμπάς, θείος κ.λ.π :smt033 |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Ήρεμααα ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύετε! Δεν χρειάζονται τσακωμοί!!!
|
Εγω λεω να το σταματησουμε εδω.Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε!!!!!:)
Με τις απτεζιες δεν καταφερα και πολλα...Μου εδωσε ενας φιλος απο το φαρμακο που ειπαμε και δεν εκανε σχεδον τιποτα.Μονο 2 απτεζιες δεν ξαναειδα!!Μαλλον παμε στην πεταλουδα... |
Αν βρεις και τις γαριδες δοκιμασε τες αντι για πεταλουδα. Περιμενουμε ολοι νεα σου απο το μετωπο :D. Καλη τυχη!
|
Eυχαριστω πολυ!Την γαριδουλα την ειχα αλλα δεν εκανε τιποτα...
Ξερετε καποιον που να πουλαει εξωτερικο σκιμερ περιπου στα 100€? |
Δεν γνωριζω κατι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
σε μενα εχει δουλεψει αρκετες φορες...:cool: |
Δηλαδη??:confused::confused: πρωτη φορα το ακουω αυτο!!
|
δηλαδη πλαθεις κολλιτσα:D απο αυτην που κολλας τα κοραλια, και καλυπτεις την απταισια...
αν η ανεμωνη δεν εχει δυνατοτητα διαφυγης απο αλλη τρυπα στον βραχο, απλα δεν ξαναεμφανιζεται...;) |
Σωστος!!!Θα το δοκιμασω!!
|
berghia nudibranch
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board