Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22987)

flying_guardian 14-04-08 21:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από orck (Μήνυμα 254525)
δεν υπαρχει απο κανεναν θεμα δυσπιστιας
ολοι θελουμε να φτιαξεις ενα καλο συστημα με την ελπιδα οτι αν αποδωσει θα στο αντιγραψουμε :D για τα δικα μας ενυδρεια

στελνε κατα καιρους φωτογραφιες η οποια απορια εχεις κατα την διαρκεια της κατασκευης, εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πολυ καλες γνωσεις και σε υδραυλικα και σε ηλεκτρικα

Δεν είναι θέμα εγωισμού απλά έτσι κάνω πάντα. Θέλω οτι φτιάχνω να το κάνω μόνος μου, χωρίς "βοήθεια" απλά για να δω τις δυνατότητες μου. Μέχρι που μπορώ να φτάσω! Ίσως να κάνω πολλά λάθη! Αλλά μου αρέσει να το παλεύω!

Με την πρώτη ευκαιρία θα μπούν και φωτό!
Το βασικό μου πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι που θα βρω αντλία να σηκώνει πίεση 4-5 bar και σωλήνα ψιλή να αντέχει αυτήν την πίεση!:(

Υ.Γ. Ας δουλέψει το ριμάδι και μετά.........είστε ελεύθεροι για.....αντιγραφή!!!!

halvas69 15-04-08 01:36

Μην με βαρέσεις, αλλά το σύστημα με τα μπεκάκια και να το κάνεις να δουλέψει δεν βλέπω να έχει αποτέλεσμα και να ρίχνει την θερμοκρασία σε ικανοποιητικό βαθμό.
Καλή επιτυχία anyway ;)

flying_guardian 15-04-08 02:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 254764)
Μην με βαρέσεις, αλλά το σύστημα με τα μπεκάκια και να το κάνεις να δουλέψει δεν βλέπω να έχει αποτέλεσμα και να ρίχνει την θερμοκρασία σε ικανοποιητικό βαθμό.
Καλή επιτυχία anyway ;)

Φυσικά και δεν θα σε βαρέσω! Σε δοκιμή που έκανα με υποτυπόδη ψεκασμό (στένεψα το στόμια μιας βελόνας από σύριγγα) είδα οτι είχε αποτελέσματα! Τώρα από εκεί και πέρα......Η πράξη θα δείξει!

Αλήθεια όμως γιατί το είπες αυτό; Έχεις κάτι κατά νού που μου έχει διαφύγει;

crazyio 16-04-08 00:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από flying_guardian
Το βασικό μου πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι που θα βρω αντλία να σηκώνει πίεση 4-5 bar και σωλήνα ψιλή να αντέχει αυτήν την πίεση!:(

Σωληνάκια υψηλής πίεσης βιομηχανικά ..
Υπάρχουν σε διάφορες διαμέτρους ..

flying_guardian 16-04-08 00:48

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από crazyio (Μήνυμα 254992)
Σωληνάκια υψηλής πίεσης βιομηχανικά ..
Υπάρχουν σε διάφορες διαμέτρους ..

Ναι, ε;
Θα ρωτήσω τότε να βρώ. Ευχαριστώ!

flying_guardian 14-05-08 20:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από flying_guardian (Μήνυμα 254994)
Ναι, ε;
Θα ρωτήσω τότε να βρώ. Ευχαριστώ!

Γνωρίζει κανείς στη θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω αντλίες νερού που να σηκώνουν 4-5 bar πίεση; Και αν είναι και κοντά στην Μπότσαρη.....δεν θα με χάλαγε καθόλου!!!!:D

klaz 14-05-08 20:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από flying_guardian (Μήνυμα 262293)
Γνωρίζει κανείς στη θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω αντλίες νερού που να σηκώνουν 4-5 bar πίεση; Και αν είναι και κοντά στην Μπότσαρη.....δεν θα με χάλαγε καθόλου!!!!:D

..κωστη,για τσεκαρε στο ''φτιαξτο μονος σου''........ειναι στη μποτσαρη...!!!:rolleyes::D:D:D

flying_guardian 14-05-08 21:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από klaz (Μήνυμα 262296)
..κωστη,για τσεκαρε στο ''φτιαξτο μονος σου''........ειναι στη μποτσαρη...!!!:rolleyes::D:D:D

Έλα ρε Κώστα! Χαθήκαμε!
Αναθεματισμένη δουλειά!!!!:(

Έχω πάει πολλές φορές εκεί αλλά δεν θυμάμαι να είδα ποτέ! Πάντως δεν έχω να χάσω και τίποτα με το να ρωτήσω!!!!:D:D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:24.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01578 seconds with 10 queries