1 Συνημμένο(α)
|
εχεις δρομο ακομα...
|
ΑΥΤΟ δεν ειναι δρομος,ειναι η "autobahn"...........:D
|
To δέμα σου ταξιδεύει!!!
Με το καλό και χωρίς απώλειες! Προσεκτικά χάρις πολλά πολλά θα είσαι κομπλέ! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
δεν ξερω τι δεμα σου εστηλε αλλα οτι και νανε καλο θα ειναι!!!!
Καλοριζικο-α :D:D:D |
Παράθεση:
Τι εχει αυτος ο βραχος και πηγε για πεταμα; Εχω βγαλει τα ματια μου!! |
Παράθεση:
ετσι ειναι δυσκολο και να εχει να φανει!;) |
Αρα πιθανοτατα δεν εχει τιποτα. Σωστα; Βλεπετε κατι; Γιατι τον πεταξε;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
εχω στειλει γυναικα για παραλαβη:D ------------------------- εγω ακομα δουλεια απο τις 9,00το πρωι!:( σε λιγο παω σπιτι για να προλαβω την παραλαβη....... |
Πες ... !!!!!
|
Αντε Νικο βαλε φωτο γιατι ψιλιαζομαι οτι θα το παθω το εγκεφαλικο. Με τοσο καλη και οργανωμενη δουλια που εχεισ κανει πιστευω οτι οτι και να βαλεις θα διξει απιθανα!!! :D:cool::D
|
λοιπον καλησπέρα!ηρθε το δεμα>τα κοραλια πρεπει να είναι μια χαρα!το τανκ ειχε κλαση λιγο πανω του.το αφησα λιγο σακουλα και το εριξα μεσα βαζοντας και λιγο νερο σταδιακα>με το που επεσε μεσα πηγε και κρυφτηκε πισω από το βραχο χαμηλα και δεν τοο βλεπω!εκλεισα τα φωτα και ειδομεν:confused:
μακαρι να πανε όλα καλα για το ζωντανο! ------------------------- δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι είμαι με 16ωρες δουλειας και είμαι λιωμενος:( ------------------------- τι κανω τωρα παιδια από αυριο κιολας?? πια βηματα πρεπει να ακολουθησω? τι τρωφη θελουν τα κοραλια? κάθε ποτε ταιζω? να αγορασω τιποτα συμπληρωματα κτλ? βοηθειααααααααααααααααααα............. |
Παράθεση:
τρκφες μην παρεις για αρχη μονο ενα seachem reef plus . Για το ψαρι καμια καλη τροφουρα καλα θα ειναι. Ocean nutrition formula 1 και 2 |
Αρχικα προσεχε με το ταισμα!! σιγα σιγα και οχι ολα κατευθιαν.
Εγω θα πρωτηνα για αρχη να μην ταισεις κοραλια, μονο ψαρια (ποσα εχεις? μονο το ταγκ?) γιατι μπορει ολο αυτο το φορτιο της τροφης να μην το αντεξει το ενυδρειο. Πιστευω οτι τα ψαρια με τις φυσικες λειτουργιες τους θα βοηθισουν στην σταθεροποιηση της βιολογιας σου και του πλιθισμου των απονιτροποιοιτικων βακτιριδιων. Απο την στιγμη που θα γινει αυτο (καμια βδομαδα νομιζω ειναι αρκετη) μπορεις να αλλαξεις κατι... να βαλεις ενα ψαρι ακομα ή να ταισεις λιγο λιγο τα κοραλια, αλλα και παλι σιγα σιγα. Αλλα και στα-ο ψαρια που εχεις τωρα και σε αυτα σιγα σιγα το ταισμα οχι πολυ ποσοτιτα στην αρχη, μερα με την μερα μπορεις να αυξισεις λιγο και να καταλιξεις σε 2-3 μερες να δινεις οση τροφη χρειαζετε!! Οσο ποιο καλη τροφη παρεις τοσο λιγοτερα φοσφορικα θα αποβαλει στο ενυδρειο και τοσο λιγοτερος θα ειναι ο κυνδινος να αναπτιχθει αλγη Αυτα ειναι παντα πρωσοπικη μου αποψη και καλο θα ηταν να απαντισει και κανενας ποιο παλιος, απλα σου λεω τι κανω εγω ;) Υ.Σ. εγω ταιζω ψαροτροφη Υ.Σ. 2 παρε και κανενα σαλιγκαρι (θα προτηνα τροχους το βλεπω ποιο δραστιριο απο τα τεκτους στο δικο μου ενυδρειο) Αντε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ :D:D:D |
Παράθεση:
|
καλημέρα!το ψαρι δεν το βλεπω πουθενα.....εχει παει από το βραδυ και εχει λουφαξει σε πλαγιαστει θεση οσο μπορω να δω από πανω (μονο από εκει φαινεται η ουρα)πισω μεταξυ αραγωνιτη και βραχου!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και σε έμενα κρύβονταν σε πλάγια θέση! Μην τπ ενόχλησης άστο να σε κάνει surprise όταν είναι έτοιμο... |
σακη δεν πρέπει να κανει καμια αλλαγή νερού γιατί έχει νιτρώδη.. και την ακουσει το ψάρι?
|
λες αληθεια τωρα?:)
λες να το πηραξε το τζετ λαγκ?:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
οχι δεν ειναι χαζο... ειναι αγχωτικό !!!! όπως στο έργο.
εξού και το μπλε τανγκ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και βγαζει πολυ ικ. |
Παράθεση:
το τελευταιο δωρο που μου εκανε ειναι να μου ερθει στο χερι να το πιασω και να το βαλω στην σακουλα! Γενικά τον τελευταίο καιρό περνούσε εκπαίδευση στο να έρχεται στο χέρι μου γιανα φάει και να το χαϊδεύω αλλά τελικά την τελευταία μέρα μου το κρατουσε για έκπληξη ! Πραγματικά φοβερό πετ αλλά για αρκετά λίτρα! |
προσπάθησα μια φορά και το έχασα. το ψάρι επειδή ίσως το ενυδρείο είναι κοντά σε κίνηση και στην τηλεόραση τα είχε παίξει. συνέχεια ικ. όταν έλειψα για μια εβδομάδα γύρισα και το βρήκα στα καλύτερά του. από την επόμενη που ήρθα πίσω πάλι ικ και τελικά μετά απο μια εβδομάδα τέλος.
έτσι και η ντόρυ ... πολύ άγχος. θα την βγάλει καθαρή με τα νιτρώδη που έχει ο Νίκος? |
Παράθεση:
Το ψαρι ειναι απο De jong και κανενα 6μηνο στρωμενο σε ενυδρειο με πολυ καλες παραμετρους!καλοθρεμενο και υγιες αν για καποιο λογο βγαλει ick τοτε θα το ταιζει αναλογα και θα βαλει και ενα γιατρο να το καθαριζει! Βοηθαει να εχεις και ενα κυκλοφοριτη με πολυ ροη γιανα πηγαινει εκει! Κατατα αλλα δεν ειναι καρκινος! Εσυ σε ποσα λιτρα το ειχες???? |
280 λιτρα καθαρου ενυδρειου
|
Παράθεση:
Απο οτι ειδα ειναι μονο 80εκ σωστα?Εχεις βαλει μεσα κατα καιρους ψαρια που ειναι μεγαλα και θέλουν πολλα λιτρα! τα τανκ χρειάζονται και μήκος για να κολυμπούν σωστά.... ;) Και αν καταλαβα καλα ειχες και αρκετους Θανατους! Γενικά τα ψάρια που αιχμαλωτίζονται από την φύση έχουν λιγότερες πιθανότητες να ζήσουν σε ενα μέτριο περιβάλλον(δεν λεω για το δικο σου ενυδρειο)! Ενο ενα ψαρι εγκλιματισμένο έχει περισσότερες πιθανότητες! Φυσικα δεν σημαινει οτι θα ειναι και σιγουρο.... |
οι πολλοί θάνατοι οφείλονταν σε ενα καβούρι που τα καθάρισε όλα μέσα σε 3 μέρες.... μόλις τον καθάρισα ήταν πολύ αργά.
σαν περιβάλλον ναι έχω θέμα όπως ακριβώς το λες. τα 80 εκατοστα δεν φθανουν...εχασα το μπλε τανκ και τον bannerfish αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι έφταιγε το μέγεθος γιατί έπεφτε ξύλο. το μήκος το βλέπω γιατί ο κίτρινος παίρνει φόρες και σταματάει με χειρόφρενο.... έχει μπει στα σχέδια... αλλά το αφεντικό κλωτσάει. μιλάω για 150Χ60Χ60 |
Παράθεση:
------------------------- Αντε ρε νικο στο τελος θα πεθανουμε εμεις μεχρι να μας κανεις update για το ψαρι και τα πραγματα! ;) |
Μια φωτό θελουμε ...... Δώσε μας μια φωτό και μην ξαναγράψεις ποτέ
|
μερικες γρηγορες και μετα άλλες!
|
Παράθεση:
Τα ματια του ειναι λιγο γδαρμενα μαλλον καπου κουτουλησε αλλα καλα φενεται η ντορη! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board