Την καλησπέρα μου. Σήμερα μετά από καιρό παρέλαβα από φίλο μαραγκο, το τελαρο για το καπάκι καθώς και το κυρίως τμήμα.
Βέβαια από λάθος μου έγινε ελάχιστα πιο μεγάλο αλλά αυτό διορθώνεται με την προσθήκη εσωτερικά μιας πλαστικης γωνίας ώστε οι υδρατμοι να τρέχουν ξανά μέσα στο ενυδρειο κι όχι εκτός αυτού. Στην πίσω πλευρά θα γίνουν 2 6αρες τρυπες για εξαερισμο και 2 μικρότερες για τα καλώδια. Στην επάνω πλευρά θα γίνουν δύο 8αρες τρυπες για τα ανεμιστηρακια. Για το τάισμα ώστε να μην ανοίγω όλο το καπάκι τι προτείνετε; Μια μικρή τρύπα μεταξύ των δύο για τους ανεμιστήρες ή κάτι άλλο; Αφού θα γίνουν οι τρυπες θα περαστεί με συντηρητικο και βερνικι και αργότερα θα φτιάξω το φωτιστικό το οποίο θα προσθέσω εσωτερικά στο καπάκι. |
Μπαμπη, για το τάισμα καλύτερα να έφτιαχνες κάποιο άνοιγμα που να ανοίγει με μεντεσε
|
Παράθεση:
|
Οσο σε παίρνει πιο μεγάλο,να βάζεις και χέρια να φυτευεις κλπ
|
Παράθεση:
Για το θέμα ταισματος θέλω μόνο |
Λοιπόν. Εχθές τελείωσα με το τρυπημα στο καπάκι. Στο πίσω μέρος του τελαρου έγιναν 4 τρυπες 5εκ για εξαερισμο και τα καλώδια. Στο καπάκι έγιναν 2 τρυπες 8αρες για τα ανεμιστηρακια και ανάμεσά τους μια στρογγυλή 9άρα για τάισμα και μικρό δουλειές. Η μεσαία θα καλυφθεί με ένα τετράγωνο κομμάτι που θα ανοίγει με μεντεσε.
Εχθές βράδυ και σήμερα περαστηκε όλο το καπάκι με 3 χέρια συντηρητικο που μου έδωσε ο φίλος μαραγκος. Αύριο απόγευμα θα περαστεί με βερνικι και Σάββατο 2ο χέρι ώστε πρώτα ο Θεός Κυριακή να συναρμολογηθει και να μπει στη θέση του. Μετά σειρά θα έχει το φωτιστικό |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board