Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   "αναγκαιότητα controller" (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80802)

mixalhs89 21-06-14 22:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS (Μήνυμα 844060)
Α καλά , ευτυχώς που έγραψες γιατί άλλα κατάλαβα εγώ.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη γιατί είμαι παντελώς άσχετη και ήταν η πρώτη μου συναλλαγή, τι είναι το 17track.net?

είναι κάτι σαν μηχανή αναζήτησης αριθμών αποστολής. βάζεις τον αριθμό αποστολής και βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου. Εάν μπεις σε αυτήν την σελίδα που αφορά την δική σου αποστολή http://www.17track.net/en/result/pos...=RD235506291CN θα δείς ότι αναφέρει ότι το δέμα σου το έχουν παραλάβει τα τοπικά ταχυδρομεία από τον πωλητή σου. Ο πωλητής σου είναι αυτός "picarduino"?

DIMITRAMAS 21-06-14 23:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mixalhs89 (Μήνυμα 844065)
είναι κάτι σαν μηχανή αναζήτησης αριθμών αποστολής. βάζεις τον αριθμό αποστολής και βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου. Εάν μπεις σε αυτήν την σελίδα που αφορά την δική σου αποστολή http://www.17track.net/en/result/pos...=RD235506291CN θα δείς ότι αναφέρει ότι το δέμα σου το έχουν παραλάβει τα τοπικά ταχυδρομεία από τον πωλητή σου. Ο πωλητής σου είναι αυτός "picarduino"?

Τι είπες τώρα...εντυπωσιάστηκα...
"Picarduino" ? Τι΄ναι τούτουνο πάλι?
Δύσκολα μου βάζετε πολύ δύσκολα....

mixalhs89 21-06-14 23:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS (Μήνυμα 844078)
Τι είπες τώρα...εντυπωσιάστηκα...
"Picarduino" ? Τι΄ναι τούτουνο πάλι?
Δύσκολα μου βάζετε πολύ δύσκολα....

Ο picarduino είναι πωλητής. Εννοώ δηλαδή εάν από αυτόν αγόρασες τον controller γιατί είδα παραπάνω ότι σε αυτό που σου έστειλε σήμερα υπέγραφε σαν sure electronics και είχα την απορία.

DIMITRAMAS 21-06-14 23:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mixalhs89 (Μήνυμα 844080)
Ο picarduino είναι πωλητής. Εννοώ δηλαδή εάν από αυτόν αγόρασες τον controller γιατί είδα παραπάνω ότι σε αυτό που σου έστειλε σήμερα υπέγραφε σαν sure electronics και είχα την απορία.

Εσύ καλά τα λες...τι γίνεται δεν έχω καταλάβει...εντωμεταξύ έκανα κλικ σε αυτό που μου έστειλες και δεν καταλαβαίνω ντιπ ή είμαι στραβή γιατί που είδες εσύ αυτόν τον picarduino γιατί εγώ όπου και να πατήσω κλικ ανοίγουν παράθυρα που ζητάνε κωδικό...άρε τι μας βρήκε νυχτιάτικα και είχα και γεννητούρια από τα γκάπυ χθες και άρρωστο τον γκάπακα:confused:
-------------------------
Το βρήκα καλιέ!
Οχι δεν είμαι blonde απλά άσχετη....:)
Καλέ εγώ άλλον πλήρωσα...άλλος το στέλνει...ώρε γλέντια...με βλέπω στα τελωνεία και στα ταχυδρομεία σαν την Εκάβη να αναζητώ τους controller κι έχουμε ένα ταχυδρομείο στο Γέρακα....μία φορά το δίμηνο έρχεται ο ταχυδρόμος, εμείς πάμε και τα παίρνουμε, δεν έχουν προσωπικό, Ελλάς το μεγαλείο σου!

mixalhs89 21-06-14 23:46

1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS (Μήνυμα 844082)
Εσύ καλά τα λες...τι γίνεται δεν έχω καταλάβει...εντωμεταξύ έκανα κλικ σε αυτό που μου έστειλες και δεν καταλαβαίνω ντιπ ή είμαι στραβή γιατί που είδες εσύ αυτόν τον picarduino γιατί εγώ όπου και να πατήσω κλικ ανοίγουν παράθυρα που ζητάνε κωδικό...άρε τι μας βρήκε νυχτιάτικα και είχα και γεννητούρια από τα γκάπυ χθες και άρρωστο τον γκάπακα:confused:

Ίσως φταίω και εγώ γιατί τα είπα μάλλον λίγο μπερδεμένα. Λοιπόν αυτό το link που σου έδωσα έχει να κάνει καθαρά με την αποστολή σου. Όταν ανοίξει η σελίδα λογικά θα δείς αυτό που είναι στην παρακάτω φωτογραφία. Στο πρώτο κόκκινο πλαίσιο βλέπεις τον κωδικό αποστολής που σου έδωσε ο πωλητής σου και στο δεύτερο κόκκινο πλαίσιο ( το κάτω δηλαδή) βλέπεις την πορεία του δέματος. Σε εσένα εκεί που σε εμένα τώρα γράφει Summary θα γράφει Details. Πατώντας Details θα σου εμφανίσει ακριβώς αυτά που έχει εμφανίσει και σε εμένα. Όσον αφορά τώρα αυτόν τον picarduino η ερώτηση μου δεν έχει καμία σχέση με το link αυτό που σου έστειλα απλά είναι τελείως άσχετη και απορία κυρίως από το μήνυμα που σου έστειλε ο πωλητής σήμερα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. Ωχ Ωχ περαστικά εύχομαι για τον γκάπακα και καλά να είναι τα μωρά.

DIMITRAMAS 21-06-14 23:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mixalhs89 (Μήνυμα 844084)
Ίσως φταίω και εγώ γιατί τα είπα μάλλον λίγο μπερδεμένα. Λοιπόν αυτό το link που σου έδωσα έχει να κάνει καθαρά με την αποστολή σου. Όταν ανοίξει η σελίδα λογικά θα δείς αυτό που είναι στην παρακάτω φωτογραφία. Στο πρώτο κόκκινο πλαίσιο βλέπεις τον κωδικό αποστολής που σου έδωσε ο πωλητής σου και στο δεύτερο κόκκινο πλαίσιο ( το κάτω δηλαδή) βλέπεις την πορεία του δέματος. Σε εσένα εκεί που σε εμένα τώρα γράφει Summary θα γράφει Details. Πατώντας Details θα σου εμφανίσει ακριβώς αυτά που έχει εμφανίσει και σε εμένα. Όσον αφορά τώρα αυτόν τον picarduino η ερώτηση μου δεν έχει καμία σχέση με το link αυτό που σου έστειλα απλά είναι τελείως άσχετη και απορία κυρίως από το μήνυμα που σου έστειλε ο πωλητής σήμερα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. Ωχ Ωχ περαστικά εύχομαι για τον γκάπακα και καλά να είναι τα μωρά.

Ευχαριστώ
Οσο εσύ έγραφες και πατώντας κλικ σε όλα τα εικονίδια, απλά το details είναι τελευταίο...
Ok αλλά πως σου ήρθε να με ρωτήσεις για τον Picarduino ?
Παρεπιμπτόντως και άσχετο, είδα ότι είσαι από τη Σάμο, ωραίο το νησί σας, πέρυσι και πρόπερσι ήμουν εκεί για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, για τη regatta, φέτος δε θα πάω θα φυλάω τα ψάρια:smt009

mixalhs89 22-06-14 00:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS (Μήνυμα 844088)
Ευχαριστώ
Οσο εσύ έγραφες και πατώντας κλικ σε όλα τα εικονίδια, απλά το details είναι τελευταίο...
Ok αλλά πως σου ήρθε να με ρωτήσεις για τον Picarduino ?
Παρεπιμπτόντως και άσχετο, είδα ότι είσαι από τη Σάμο, ωραίο το νησί σας, πέρυσι και πρόπερσι ήμουν εκεί για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, για τη regatta, φέτος δε θα πάω θα φυλάω τα ψάρια:smt009

Δεν είμαι από την Σάμο, φοιτητής είμαι εδώ. Γείτονας σου είμαι κανονικά από τα Μελίσσια. Κατά τα άλλα όντως είναι πολύ ωραίο νησί και έχει την ησυχία που δεν υπάρχει στην Αθήνα. Ο picarduino μου ήρθε γιατί στο μήνυμα που σου έστειλε σήμερα ο πωλητής σου υπέγραφε ώς Sure Electronics και είχα αγοράσει από αυτόν τον picarduino και υπέγραφε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στα μηνύματα του. Γενικώς εάν είναι αυτός ήθελα να σου πω ότι είναι καλός πωλητής γιατί ενώ υπήρξε πρόβλημα και την πρώτη φορά που μου τον έστειλε δεν ήρθε ποτέ γιατί κάπου χάθηκε στην Κίνα, ο δεύτερος ήρθε κανονικά.

DIMITRAMAS 22-06-14 00:36

Εντάτσι το λύσαμε κι αυτό...
Φοιτητής ? Αρα έχεις εξεταστική τώρα...πωπω τι μου θύμισες τώρα...άντε καλό κουράγιο...

mixalhs89 22-06-14 00:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS (Μήνυμα 844095)
Εντάτσι το λύσαμε κι αυτό...
Φοιτητής ? Αρα έχεις εξεταστική τώρα...πωπω τι μου θύμισες τώρα...άντε καλό κουράγιο...

Ναι ναι εξεταστική ... ευχαριστώ πολύ εάν και ευτυχώς είμαι στο τέλος της εξετατικής τώρα. Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γκάπακα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:06.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02822 seconds with 10 queries