Πανε πανε. 12v ή 24v αν τους δώσεις θα παίζουν αλλα χωρις προγραμμα. Θα έχουν μια maximum συνεχόμενη ροή.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Θανάση νομίζω δεν μπορείς με τον "μαμά" κοντρολερ να μειώσεις την κυκλοφορια. Μονο προγράμματα αλλάζεις. Την αυξομειωση μπορείς να την κανεις είτε μειώνοντας τα volt ή με κάποιο andruino.
Αντίθετα οι jebao dc μπορείς να αυξομειώσεις την ροή στο 65,75,80,90,100% |
Παράθεση:
|
Χίλια συγγνώμη πολυ σωστά είπες, εχει 3 mode s1,s2,s3 (100,75,50%). Αλλα αυτό γίνεται μονο απο τον controller ή με μετασχηματιστή αν μειώσεις τα volt εξόδου. Χρησιμοποιώ κ εγω τον jebao αλλα εχω καταργήσει τον controller
|
Παράθεση:
|
πειτε μου κατι μιας και ισως του εχετε και ξερετε απο την πραξη....
αν βαζαμε κατα σειρα απο το WP-10 εως τον WP-60 σε τι μηκος ενυδρειου περιπου ο καθε ενας ειναι ικανοποιητικος να μπει...?? ξερω οτι παιζει ρολο και το στησιμο του βραχου....:D:D |
Παράθεση:
Η WP 25 ηταν υπερ καλη κυκλοφορια. Και χορις να εχει 2ο κυκλοφορη. Και δουλευε στο αργο κιμα στην μεσαια ταχυτητα. |
Εγω πάντως στα ίδια λίτρα 80 x 60 x 65 δουλεύω μια fs8000 κ μια vortech 10αρα. Κ οι 2 ειναι σαν να δουλεύω 2 x wp25
|
Παράθεση:
Το ενυδρειο δεν ειναι ουτε 240καθαρα και εχει την. Jebao wp25 και αντλια επιστροφης DC3000 για ενυδρειο που δεν εχει sps ποσο κυκλοφορια ακομα; Πιστευω οτι μετα ειναι υπερβολη! |
Συμφωνώ αλλα αργότερα δεν θα τον καλύπτει.
Δεν το γνώριζα οτι το ενυδρειο στήνεται τωρα κ δεν εχει κοραλια. |
Παράθεση:
|
παιδια σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το στησιμο και το ποσο στοκαρισμενο θα ειναι ενα ενυδρειο. εμενα θα ξεκινησει σαν fish only εστω και για λιγο και
η ερωτηση μου εχει να κανει με το σκεπτικο .... το ενυδρειο θα ειναι γυρο στο 1.50-180 μηκος, να ξεκινησω με 2 WP-40 η' με 2 WP-60 ??? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
θα ξεκινησει fish olny και στρωνοντας το ενυδρειο και εγω με τα αλλατια θα μπει και 1-2-3-4-5-6 κοραλακια...χ αχαχαχα |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τωρα αν σας ρωτησω και μου πειτε πως ολα ειναι ευκολα, δεν θα φταιω εγω.... :smt083:smt083 |
Δυο WP60 στο τερμα χαλαρο.
Και αμα χρειαστει οταν το στοκαρης καλα θα εχει δυο σκαλες να ανεβεις! Επισις θα επερνα διπλο κοντρολερ! |
Παράθεση:
|
Θανάση με προβληματίζει το μήκος 1.80 κ γι'αυτο θα έπαιρνα τις 2 60αρες. Για αρχή τις χαμηλωσεις κ αργότερα τις ανεβάζεις σιγά σιγα. Αργότερα αν δεις νεκρά σημεία παίρνεις κ καμία 25αρα.
|
Παράθεση:
Απο προγραμμα θα δουλευα το W1 και απο ταχυτητα την μικροτερη |
Παράθεση:
επιδη δεν ειναι ολα τα ενυδρεια για να γινονται μεγαλα... πιστευεις οτι θα επρεπε να το κοντινω λιγο?? θελω αν εχει μεγεθος για να μπορω να βαλω ψαρακια που θα μου αρεσουν και να μην ακουω μετα... αν το ειχες κανει πιο μεγαλο....:D:D:D |
Θανάση όσο μεγαλύτερο τοςο καλύτερο! Γι'αυτο keep reefing!
|
Παράθεση:
|
εγω με την jebao 8000 ειδα καλο αποτελεσμα αλλα ειμαι στο χ 33 με πολυ αερατο βραχο να βαλω λετε και την τουνζε μεσα που ειναι 4500 πας στο 50 μανι μανι :rolleyes::rolleyes:
|
Παράθεση:
Μερικα κοραλια δεν βολευονται σε μεγαλη ροη. |
δε ξερω ακομα ερωτηση κανω :rolleyes::rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board