Ωραία τα κοραλακια Γιάννη αλλα βιαστηκες. Γιατι δεν περιμένες να εξασθενήσει το κυανο;
|
Δημήτρη,ήδη έχει υποχωρήσει αρκετά.Θα έχω θεμα λες;
|
Μπορει να πιάσει πάνω στα κοραλια σου κ να τα νεκρωσει.
Πως το καταπολεμας; Με κάποιο χημικό ή περιμένεις να κάνει τον κύκλο του; Μετα να περιμένεις να περάσουν κ όλα τα είδη λαγών :) ------------------------- Αλγων (καταραμένο Τ9) |
Περιμένω να κάνει τον κύκλο του.Ήδη έχει μειωθεί παρά πολύ.Όταν λες χημικό,κανενα λινκ;
|
Αν θυμάμαι καλα κάποιοι χρησιμοποιούσαν το chemical clean. Εγω δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε.
|
Καλοριζικα , θα την παλεψουν λογικα ειναι ακληρα κοραλλακια , πολυ μωβιζει το φως η οχι ;
|
Γιαννακη βλεπω εκανες πλιατσικο στις διακοπες ε...:D
|
Χαχαχαχ,ακου πλιατσικο....:D:D:D
|
καλορίζικα γιαννη, αντε και με ψαρια σιγα σιγά.
|
Ευχαριστω Γιαννη.:smt039
|
κανενα νεο εδω??? καμια ενημερωση... φωτο...??? :D:D
|
Ti ενημερωση να κανω;;;Κοιτωντας τωρα τις φωτο και το ενυδρειο ταυτόχρονα βλεπω πως είναι το ιδιο με την μονη διαφορα την αναπτυξη των κοραλιων που εχουν μεγαλωσει και λιγη αλγη...Δυστηχως το κυανο δεν λεει να φυγει(απελπιστηκα.......),αν και καπου εχει αρχισει και καθαριζει αλλα αργα,πολυ αργα.Πλεον όμως δεν βιαζομαι..
|
1 Συνημμένο(α)
Ξερει κανεις τι είναι αυτό;
|
Αλγη πρεπει να ειναι απο το κινητο δεν καταλαβαινω και πολλα , το mb7θα βοηθησει με το κυανο , πρεπει να μπουσταρεις και κυκλοφορια αν επιμενει φιλαρακι
|
Παράθεση:
|
ο βραχος με το λουλουδι τον πηρες απο πετ σοπ ζωντανο ???
|
Ζωντανό τον πηρα από φίλο...
|
Γιάννη όταν ειχα άλγες κ κυανό ειχα σωθεί με μια dolla Bella που δυςτυχως οταν τα έφαγε όλα την πήρε ο κυκλοφοριτης μέσα. Κανε μια αναζήτησή μήπως σου δανείσει κανένας φίλος.
|
Παράθεση:
|
Γιαννη αν δεν κανω λαθος αυτο που βγηκε στον βραχο ειναι feather duster δεν ειναι κατι κακο.
|
Ότι και αν ήταν,αποτελεί πια παρελθόν....Τα κομμάτια που είχαν πρόβλημα,βραστηκαν και μετά τα έπλυνα με πιεστικό.Σίγουρα κάποιο μέρος της βιολογίας χάθηκε αλλα τα μισά κομμάτια δεν βγήκαν από το ενυδρείο,προσθέτω βακτήρια και κάνω αλλαγές ανά 2 μέρες.Τώρα περιμένω....Η Ντολαβελα μπήκε στο ενυδρείο αλλα την έχω δει κάνα 2 φορές.Τουλάχιστον στα εμφανή σημεία δεν έκανε τίποτα...Ή σε τεμπέλα έπεσα ή σε χορτατη....
|
4 Συνημμένο(α)
Και επιτέλους το ενυδρείο άρχισε να παίρνει τα πάνω του...Μερικές πρόχειρες φωτογραφίες από κινητό σε κάποια σημεία του ενυδρείου.
|
πολύ ομορφο γίνεται γιαννη, τα κοράλλια πανε μια χαρα και από αλγες βλέπω δεν εχεις τιποτα. ηθελε του χρονο του τελικά ...
|
Παράθεση:
|
Έφυγε η άλγη. Φτου φτου μη το ματιασουμε. Πολυ ομορφο
|
Να είστε καλα παιδιά και να χαίρεστε τα στολίδια σας.
|
πολι ωραια συνεχιζεται το ενυδρειο Γιαννη!
για την ανθελια εισαι σιγουρος οτι θελεις τετοιο κοραλι στο ενυδρειο σου? |
φαγωθηκες με το κοραλλάκι βρε σακη :smt071 τι σου εκανε το κακόμοιρο? φου να του κανεις εφυγε:smt051
βαλε και καμια γενική γιαννη. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
δες φωτο απο το ενυδρειο μου! πολι πραμα λεμε! |
Ετσι μπράβο.Να μην φαίνεται κιόλας το ρακόρ....:D
|
Παράθεση:
εγω αναγκαστικα να βγαλω βραχους και να στηςσω νανο ενυδρειο απο αυτο το κοραλι. τα υπολοιπα θα τα πουμε π.μ.! |
Γιάννη πως πάει το στολίδι σου ;
|
Δεν έχει αλλάξει κάτι.Δεν έχω στοκαρει κάτι άλλο,άλγη δεν έχω καθόλου,δυστυχώς όμως κάποια προβληματάκια το έχουν αφήσει στάσιμο.Το παλεύω όμως...
|
Παράθεση:
Πες μας αμα θελεις μπορει καποιος να εχει ξεπερασει το προβλημα σου και ισως σου δωσει την λυση που ψαχνεις.... |
Το πρόβλημα το έχω με το σκιμμερ που δεν σηκώνει αφρό στο ποτηράκι,όπως σήκωνε.Παρόλο το ότι το καθαρισα,συνεχίζει να γεμίζει με νερό στις 2-3 μέρες.Τα αλλα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με το ενυδρείο Σάκη....
|
Παράθεση:
εφοσον δεν εχεις και αλγες παει να πει οτι ειναι με μηδενικα po4 οποτε εισαι κομπλε! Το 2ο προβλημα δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να γινω αδιακριτος. Μακαρι να ειχες μονο το 1ο προβλημα γιαννη. παντος αμα κανεις καμια φωτογραφηση ανεβασε και σε εμας που ψαχνουμε λιγο υλικο!:D:D |
Ίσως να είναι ετσι Σάκη,μιας και το έχω καθαρίσει εξονυχιστικά το σκιμμερ.Μέχρι και το σωληνάκι του αέρα..Το άλλο πρόβλημα το έχει όλη η Ελλάδα σχεδόν και δυστυχώς δεν μένουν χρήματα για να στοκαρω,έστω και φραγκς...Υπομονή που θα πάει,θα γυρίσει...
|
Παράθεση:
αμα το προβλημα σου ειναι μονο οικονομικο και οχι υγειας ολα καλα! πλεον χρηματα δεν υπαρχουν πουθενα! αυτος ειναι ομος ενας παραγοντας μου μας βοηθαει να ανεβουμε επιπεδο χορις εργαλια ! |
11 Συνημμένο(α)
Κάποιες φωτο από το κινητό ύστερα από την προσθήκη καποιων φραγκ που έστειλε ένας φίλος και τον ευχαριστω και από εδώ.Έχω ενα θέμα με πράσινη άλγη που εμφανίστηκε πριν κάνα 20ημερο που άφησα το ενυδρείο λίγο στην μοίρα του,αλλα δείχνει να μην αποτελεί πρόβλημα και να είναι ελεγχόμενη.Ήδη ετοιμάζονται 60 λίτρα για αλλαγή αύριο....Δεκτές παρατηρήσεις,ειδικά για την θέση των κοραλιων..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board