Παράθεση:
Θα σύμφωνησω απολυτα μαζι σου σε οτι ανέφερες ,και περιμενω να γραψεις και αλλα. |
Παράθεση:
Η τεχνολογία που δόξα το Θεό εκμεταλευόμαστε όλοι πλέον..και εννοώ το Ιντερνετ και τις διάφορες δικτυακές εφαρμογές.....μπορεί να συνεχίσει και να εξελίξει αυτό που ξεκίνησαν οι παλαιότεροι και για χψζ λόγους κάλλησε. Παράλληλα όμως με την όρεξη καινούριων μελών και τις ιδέες όλων μας. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Συμφωνώ απόλυτα. Κλεόβουλε αν ο δαίμονας του ίντερνετ σου ξανακάνει κάτι τέτοιο πάρε να μου πεις να τον δαγκώσω ...:smt106:smt106:smt106. ;) |
:) Χαίρομαι που αρκετοί συμφωνούν με τις (όχι και τόσο βαθυστόχαστες) απόψεις μου!
Μη με βάζετε σε πειρασμό να κατέβω για πρόεδρος :smt110:D Συμπληρωματικά στα παραπάνω ο Σύλλογος -δεν μπορεί να έχει στη διοίκηση του ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους Pet-shop (θα μπορούσαν να είναι απλά μέλη) -θα μπορούσε να προσκαλεί στις συνεδριάσεις-γενικές συνελεύσεις (στο site του συλλόγου) αντιπροσώπους των ενυδρειακών φόρουμ για να υποβάλλουν προτάσεις για συζήτηση -θα μπορούσε να αναπτύξει σχέσεις με Συλλόγους Ιχθυολόγων-Κτηνιάτρων-Πανεπιστημιακές σχολές, για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος -θα μπορούσε να συμμετάσχει σε διεθνή προγράμματα που ενδιαφέρουν την ενυδρειακή κοινότητα (όπως αυτό http://www.carespreservation.com/introduction.html ) ...........συνεχίζεται (ίσως) |
ποσοι απο εμας ειναι διατεθημενοι να ασχοληθουν ενεργα με την πραγματοποιηση του συλλογου??
να μετρηθουμε ρε παιδια να δουμε αν αξιζει κιολας θα μου πειτε που θα γινει ο συλλογος και ολα τα διαδικαστικα...αυτα τα αφηνω στους παλιοτερους και πιο εμπεριους σε τετοια θεματα... η ορεξη ειναι μεγαλη και πρεπει παλι να παρουμε τα πανω μας!!! περιμενουμε και την στηριξη παλιοτερων μελων οπου η γνωμη τους θα βοηθησει!!!! |
Τι λέτε να κανονίζουμε σιγά σιγά την επόμενη συνάντηση;
Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Olympico (Σ.Ε.Φ.) Καλά δεν είναι; Θα έχουμε ήδη και μια πρώτη εικόνα από τη συνάντηση της Θεσσαλονίκης. |
εγω μπορω παιδια
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board