Πράγματι ήταν πολύ ωραία και εγώ έπρεπε να φύγω πριν το τέλος δυστυχως:(
Χάρηκα όμως που είδα παλιούς καλούς φίλους:smt041 |
Παράθεση:
Ποιος παρουσιασε τις Βιοτοπικες? |
Παράθεση:
|
Περιόφθαλμοι
|
κανα βιντεακι για μας υπαρχει?
|
Πράγματι πολύ ωραία η παρουσίαση των βιοτοπικών καταδύσεων, με εντυπωσιακά βίντεο από όλους τους βιότοπους,
Καταπληκτική δουλειά όσοι δεν το είδαν αξίζει τον κόπο κάποια στιγμή να το δουν. |
Θα συμφωνήσω και 'γω με τους προηγούμενους. Καταπληκτική δουλειά :smt041 και όποτε σας δοθεί η ευκαιρία θα πρέπει όλοι να το δείτε.
jiraiya όντως άπαιχτα ψαράκια, ιδίως στο σημείο που έτρωγαν πάνω στο χέρι... |
Παράθεση:
Τολη πραγματικα ειναι απιστευτη η δουλεια που κανατε (τωρα να το ειχα το ξαναεβλεπα χαλαρα) Εδω φαινετε ο συλλογος εχω αλλαξει ροτα σε αυτα που σκεφτομουν!!!! |
Ηταν ολα τα λεφτα....
Μακαρι να γινουν και αλλα τετοια σεμιναρια... Μπραβο σας! Το ειδα για πρωτη φορα και θα στο ξαναδω οσες φορες το ξαναπαρουσιασουν... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οι τοξότες όλα τα λεφτά μου φαίνεται θα χαλάσω το σκαλαροδισκάδικο γι αυτούς.....λυπάμαι μόνο τα σκαλάρια :smt054 |
Φοβερή δουλειά από τον Τόλη, υπέροχη αφήγηση από την Αργυρώ και επαγγελματική παρουσίαση από τον Γιώργο.
Μπράβο σε όλους σας, έχασαν όσοι δεν το παρακολούθησαν. |
Παράθεση:
Υ.Γ. Οι Βιοτοπικές ήταν συναρπαστικές για άλλη μια φορά. ........Να περιμένουμε και τις Βιοτοπικές Καταδύσεις Νο 2 ίσως; :grin: |
Πραγματικα καταπληκτικες οι βιοτοπικες καταδυσεις,πολλες πληροφοριες και βιντεο,και η αφηγηση απο την Αργυρω,σαν παραμυθακι..
Ολα καλα,αλλα αντε αποφασισε εσυ,ανθρωπε που ειδες το σεμιναριο,τι ειδος ενυδρειου θελεις να στησεις..:smt120 Μπραβο ρε παιδια,για ποτε περασε η ωρα χαμπαρι δεν πηραμε,θελουμε κι αλλο!:smt052 |
Πέραν κάθε προσδοκίας το σεμινάριο. Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στον σύλλογο και στους πρωτεργάτες του.
|
Super!!!!!
Και πάλι μπράβο!!! |
μπραβο!!!!:smt041:smt041:smt041
ο φωτογραφος τελικα εκανε καλη δουλεια:D |
Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στον φωτογραφος μας
|
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board