PH 7,2
GH >7 KH 6 NH4 NH3 0 NO2 0 NO3 10 :):) Αυτές είναι οι σημερινές μετρήσεις . Φαίνεται ότι έστρωσε ,χθες έκανα μια αλλαγή νερού γύρω στο 60% . Έχω μια λάμπα 10 watt σκέφτομαι να την αλλάξω για να μπορώ να βάλω και φυτά που δεν μπορώ τώρα . Χωρίς κάποια ιδιοκατασκευή καπάκι ,τι λάμπα μπορώ να βάλω και από που μπορώ να την προμηθευτώ ???? Το σφουγγαρακι απο το φίλτρο το πλένω κάθε εβδομάδα που αλλάζω νερό ?????? |
Παράθεση:
|
Οι μετρησεις γίνονται με υγρά τεστ της sera για ΝΟ3 ΚΑΙ ΝΗ3/ΝΗ4 και με tetra για ΝΟ2
PH κλπ με stick Λάμπα μπορώ να αλλάξω για να έχω περισσότερες επιλογές σε φυτά ? Και αν ναι τι να βάλω και από που μπορώ να την προμηθευτώ ? |
Παράθεση:
πρεπει να ειναι στρωμενο αλλα εγω για αλλο λογο απανταω!! μην πειραξεις το σφουγγαρι!!!!!! αν εχει οντως στρωσει το μονο που θα κανεις μετα απο καιρο και αφου δεις οτι εχει μειωθει η ροη του ειναι να ξεπλυνεις λιγο το σφουγγαρι μεσα στο νερο του ενυδρειου!! αλλιως....παει το στρωσιμο.οσο για την λαμπα 10w νομιζω οτι ειναι αρκετα για τα λιτρα του ενυδρειου σου... τελος,εγω σου προτεινω καλυτερα εναν μονομαχο! μην τους βλεπεις οπως ειναι στα πετ σοπ! με προσοχη και καταλληλο περιβαλλον μεγαλωνουν και ανοιγουν πολυ τις ουρες και τα πτερυγια τους και ειναι πανεμορφοι!θα βαλεις μεσα και 2-3 apple snails και μετα απο κανα δημινο 2-3 μικρες γαριδουλες και θα ειναι βασιλιαδες μεσα!!!καλη αρχη :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board