έχω περίπου 2 μήνες εδώ μέσα, μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα, μαζεύω πληροφορίες μαζεύω ιδέες μαθαίνω εκπαιδεύομαι, με αποτέλεσμα να έχω κατασταλάξει εδώ και 10 μέρες σε 300Lt malaui, καλή απόφαση έτσι? :) και αυτές της 10 μέρες ψάχνω ιδέες πως να το στήσω μέσα για να είναι ωραίο και για τα ψαράκια αλλά και για μένα μέχρι στιγμής είναι το πιο όμορφο που έχω δει :):) μπράβο φίλε Θανάση μου έδωσες ιδέες πως να το κάνω :)
|
Παράθεση:
σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια!!! χαιρομαι που πηρες ιδεες.... παντος το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!!! το ενυδρειο αν βγηκε ομορφο το οφειλω σε ολους εδω που βοηθησαν και απαντουσαν στις ερωτησεις μου.... :smt052 :smt052 :smt052 |
καλησπερα!!!!
παιδια σε λιγες ωρες θα παραλαβω απο το πλοιο 4 pseudotropheus acei :rolleyes: :rolleyes: και 4 iodotropheus sprengerae :rolleyes: :rolleyes: θα μπουν με τα labido και θα γεμισει ζωη το ενυδρειο μου:grin: :grin: μολις ηρεμησουν θα σας ανεβασω και φωτο...:smt052 |
Παράθεση:
|
Σε νησί είναι το παιδί και τα παραγγέλνει απο αλλού! Για ρώτα και μένα που είμαι Κάρπαθο...Σήμερα είχα παραλαβή των δικών μου απο Ηράκλειο!!! Τι τραβάμε για τη τρέλα μας!!!:D
|
Παράθεση:
απο πειραια... κι αφου εγω μενω συρο.... ερχονται με το πλοιο....:D :D |
Θανάση..... +-3
Πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά για νησί! Οι τραγάνες όλα τα λεφτά... σας ζηλεύω εσας που τις βρίσκετε. Το μόνο που θα άλλαζα ίσως, την κατανομή των πετρών. Λιγότερο ύψος, και θα κάλυπτα περισσότερη επιφάνει από τον πάτο του ενυδρείου, αλλά δεν τρέχει τίποτα, μην ασχολήσε, απλά μια προσωπική παρατήρηση περισσότερο υποκειμενική από οτιδήποτε άλλο... Και πάλι μπράβο σου. ΥΓ. Η Labido για την οποία τέθηκε θέμα υβριδίου, μου φαίνεται μια χαρά. Θα περίμενα κανα 2 μήνες πρώτα και μετά θα μπορούσα να είμαι σίγουρος. Γνώμη μου, μην την δώσεις ακόμα! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
καλησπερα!! φιλε και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...:rolleyes: για τις διακοσμηση των πετρων πρως το παρον θα μεινουν ετσι... ισως πιο πισω να γεμισω ολοκληρη την πλατη και απο το κεντρο φυγει το κρινιουμ... οσο για το labido δεν το εχω βγαλει ακομα, περιμενω ακομα να μεγαλωσει και θα δω... παντος το μαγαζι τρελαθηκε οταν του το ειπα γιατι μου ειπε οτι ειναι απο δικη του γεννα... θα δειξει με τον καιρο... παντος πηρα αλλα 3 απο αλλο μαγαζι..:D :D οσο για τις τραγανες που μας ζηλευεις.... αν δεις καλα εχει λιγες σε σχεση με τις υπολοιπες... οποτε δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι παρομοιο...:smt052 :smt052 |
6 Συνημμένο(α)
καλησπερα!!!! εδω και λιγες μερες εχω βαλει στο ενυδρειο μου μαζι με τα labido και pseudotropheus acei και iodotropheus sprengerae...
ειναι λιγο διαβολακια για να τα βγαλω φωτο αλλα κατι προσπαθησα κι εβγαλα κατι για να τα δειτε... οταν μεγαλωσουν λιγο και ηρεμησουν θα σας βγαλω και πιο ομορφες... απο οτι εχω καταλαβει τους αρεσει πολυ το περιβαλλον....:smt052 :smt052 οπως βλεπετε στην μια φωτο εχουν αρχισει τις εργολαβιες και μεταφερουν αμμο... χεχεχε ειμαι περιεργος πως θα φτιαξουν το βυθο....:D :D |
Αυτό τώρα πως μου ξέφυγε ?
Δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θανάση εξαιρετικό ενυδρείο, φίλε μου το έχεις πιάσει το νόημα 100% Και λειτουργικό για τα ψάρια και πολύ όμορφο για τα μάτια σου. ΥΓ Τώρα που τελείωσα το γλύψιμο, αμά χρειαστώ μερικές δεκάδες κιλά τραγάνες θα μου τις στείλεις ? χαχαχαχα :) :) :) |
Μπράβο βρε Θανάση...Πάντα τέτοια και καλά γεννητούρια...
Υ.Γ. Το λεωφορείο που θα πηγαίνει στην Πάτρα με την τραγάνα για τον halvas69 θα κάνει πρώτα στάση στο Χαιδάρι για να "ελαφρύνει" λίγο.Έτσι δεν είναι? Συγνώμη αλλά φορτηγό ήθελα να πω και όχι λεωφορείο... |
Παράθεση:
καλησπερα!!! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... halva μηπος θελεις λιγα labido που ειναι πιο ευκολα....:D :D παιδια για τραγανες οταν θελετε θα κανω οτι μπορω.... κι εγω αγκαρεψα γνωστο ψαρα... γιατι τραγανες βγαινουν μονο στα βαθεια και με καλα δυχτια.... παντος οταν ειναι πειτε μου και θα κανω οτι μπορω....:smt052 :smt052 |
Τι εννοείς όταν είναι?
Μα φυσικά τώρα είναι....Για να μην πώ ότι από χθές ήταν...(χιούμορ κάνω...) |
Ολο και καλυτερα...Μπραβο!!!
|
Παράθεση:
σας ευχαριστω πολυ!!!! παντος μια σημβουλη μικρη.... οποιος σκεφτει να βαλει egeria densa καλητερα να το ξεχασει... αν θυμαστε ειχα βαλει στην δεξια πλευρα για να κρυψω τον κυκλοφοριτη... οπως βλεπετε τωρα εχει vallisneria...:D :D η egeria αντεξε καμια 10αρια μερες.... την πετσοκοψαν....:p :p :p |
λιγες φωτο ακομα....
4 Συνημμένο(α)
καλησπερα!!! με αφησαν σημερα να βγαλω λιγες φωτο ακομα και ειπα να σας τις δειξω...
το iodotropheus spregerae που βλεπετε στην πρωτη φωτο ειναι ο μαγκας και σημερα εδειξε οτι εχει καψες... και την εχουν πληρωσει τα θυλικα...:D :D |
Εδω χρειαζεται φρεσκαρισμα το θεμα γιατι αξιζει.
Αυτο ειναι το αφρικανικο ενυδρειο που μου αρεσει και αν το "γυριζα", ενα τετοια θα το γουσταρα να το χαζευω. Μπραβο ρε μαγκα να το χαιρεσαι. Το καλυτερο στησιμο πετρας που εχω δει ετσι οπως ελεγα οτι θα'θελα να ειναι. Δυο λοφοι με πολυ υψος και στη μεση λιγο κενο. |
|
Παράθεση:
|
αντεχουν....
|
υπάρχει κάποιο site που τα παραγγέλνετε?
|
τηλεφωνικα......Τα περισσοτερα μεγαλα μαγαζια στην Αθηνα στελουν.....
|
Παράθεση:
φιλε μου τα ψαρια ειναι πιο καλα να στα στελνουν με πλοιο.... φαντασου οτι για Συρο εμενα εκανα 3.5 ωρες να ερθουν και να τα παραγγελνα σε μαγαζι εδω στη συρο... θα περνουσαν μια ταλεπωρια τουλαχιστον μιας μερας μεσα σε κουτα στο πρακτοριο... ------------------------- Παράθεση:
καλησπερα!!! δεν εχω ερθει ποτε σε αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα γιατι εδω ειμαστε για να μαθαινουμε και να βοηθαμε.... σε καποιους μπορει να αρεσει το ενυδρειο μου και σε καποιους αλλους τα δικο σου... το να δειχνεις οτι σκεφτομαι να το γυρισω σε θαλλασινο σε τι βοηθαει μπορεις να μου πεις????????? |
Παράθεση:
Εγω το εξελαβα ως παραπονο του, που σταματας τοσο ομορφο ενυδρειο. Το λεει και στο θεμα σου για "αλλαγη πλευσης" αλλωστε : http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...4&postcount=11 Αλλα θα τα πειτε και μεταξυ σας αυτα. :smt052 ΥΓ εγω παντως εκανα up το ποστ της παρουσιασης με σχολιο μου πριν δω την αποφαση σου για αλλαγη, και εξεπλαγην μπορω να πω. Παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια και στις νεες περιπετειες. Και σιγα σιγα γυρνα το (εκει που εισαι στο νησι, οτι πρεπει ειναι ) και σε ενα μεσωγειακο να παραμιλαμε. ΥΓ2 Τις πετρες οταν ειναι να τις πεταξεις φωναξε να φερω τη σκουπιδιαρα, μη γεμιζουμε απορριματα. |
Παράθεση:
καλησπερα φιλε μου... αν το καταλαβα λαθος εγω ζηταω συγνωμη... ακομα δεν το εχω αλλαξει και πραγματικα το σκεφτομαι να κρατησω και αυτο αλλα ο χωρος με προβληματιζει... παντος το θαλλασινο μαλλον για μεσογειακο θα παει... οσο για τις πετρες αν τελικα το αλλαξω ειναι δικες σου... παντος πραγματικα το βρηκα πολυ ευκολο ενυδρειο malawi και εγω θελω να ασχολουμε οσο να ναι... με ενα μεσογειακο θα εχω πολυ δουλεια....:D:D:D |
Καλησπερα φιλε μου. Απλα συμφωνησα με τον φιλο που ξανα ανεδειξε το ενυδρειο σου σαν πολυ ομορφο (οντως φανταστικες οι πετρες) και το ειχα γραψει και εγω οταν μας ειχες δηλωσει οτι σκεφτεσαι να το χαλασεις.Το ενυδρειο σου ειναι πολυ ωραιο και απλα ηθελα να του δειξω οτι υπαρχει μια περιπτωση να ξεστηθει.
|
Παράθεση:
φιλε μου καλησπερα!! θυμαμε οτι σου αρεσε το ενυδρειο και σε ευχαριστω!!! δεν ξερω γιατι και πως το ειδα απο λαθος πλευρα χθες...:confused::confused: σου ζηταω συγνωμη...:smt120:smt120 |
Απλά φοβερό το ενυδρείο!Με άριστα το 10 παίρνει 10;)
|
Οχιιιιιιιιιιι μη του λετε τετοια και το μετανοιωσει και δεν το κανει θαλασσινο.:smt120
Πως θα παρω εγω μετα τις πετρουλες?;) :p:p:p:p:p:p :smt052Δελτα |
φανταστικο το ενυδρειο σου...........κριμα που θα το χαλασεις.........
|
Παράθεση:
καλησπερα!!! παιδια σας ευχαριστω για τα πολυ καλα σας λογια αλλα για αλλη μια φορα θελω να πω οτι δεν θα ηταν ποτε ετσι αν δεν εισασταν ολοι εσεις εδω... οταν μπηκα δεν ηξερα σχεδον τιποτα και τα ειχα μπερδεψει αρκετα... καποιοι θα θυμουντε.. :D:D σας ευχαριστω ολους... με εχετε γεμισει τυψεις:smt120:smt120:smt120 αλλα ονειρευομαι ενα θαλασσινο... μακαρι να ειχα χωρο και για τα δυο.... |
Ρε Θανάση, με πληγώνεις.
ΜΗΝ το χαλάσεις plz, είναι υπόδειγμα malawi. Όταν μας ρωτάνε πως είναι ένα τέτοιο ενυδρείο εμείς τι θα δείχνουμε ? ;) Κάνε λίγο χώρο για να φτιάξεις το θαλασσινό σου, έ φίλε τι λες ? |
Καλα Θαναση το θεμα σου εχει παρει ανεξελενκτες διαστασεις.....
Νομιζω οτι επιβαλλεται GABοψηφισμα!!:grin::grin: |
μη το χαλασεις!!!...παντα υπαρχει χωρος για ενα ακομη ενυδρειο....και ενα ακομη ενυδρειο ...και ενα ακομη ενυδρειο...και ενα ακομη...και ενα....και...και....
|
Παράθεση:
το προβλημα ειναι οτι κι εγω δεν θελω να το χαλασω γιατι εχουν μεγαλωσει οι κιχλιδες μου και τις αγαπαω... αλλα απο την αλλη η θαλασσα ειναι μεσα στην καρδια μου και ενα ενυδρειο μεσογειακο επιβαλεται... χωρος για δυο δεν υπαρχει, μιας και το ενυδρειο ειναι μεγαλο και το θαλασσινο το θελω παλι μεγαλο για να γινει σωστο και ομορφο... οσο για το GABοψηφισμα ουτε να το σκεφτεστε γιατι ξερω τις συνεπειες...:D:D το μονο που μπορω να υποσχεθω ειναι οτι αν γινει η αλλαγη τα ψαρακια θα πανε δωρο σε καποιον απο εδω μεσα που θα τα αγαπαει οπως και οι πετρες... και δευτερον οτι το μεσογειακο θα προσπαθησω να γινει κι αυτο πρωτυπο θαλασσινο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: παιδια κανω καταδυσεις απο παιδακι και μεσα στο βυθο υπαρχουν αφανταστες ομορφιες... που πιστευω πως αξιζει τον κοπο να προσπαθησω να αναδειξω μεσα σε ενα ενυδρειο...:rolleyes::rolleyes: |
Καλη επιτυχια με το θαλλασινο σου.Και αν το στησεις με το μερακι που διακρινω στο κιχλιδοενυδρειο σου ειμαι απο τωρα σιγουρος οτι θα κανεις ενα θαυμασιο ενυδρειο.
|
Παράθεση:
καλησπερα !!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ενα μεγαλο συγνωμη ξανα.... δεν ξερω αν καταφερω να κανω ενα θαυμασιο θαλασσινο αλλα σιγουρα θα προσπαθησω παρα πολυ..:D:D:D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
οτι κανω θα το βλεπετε βημα βημα... ετσι και εσεις θα με βοηθατε και μαζι θα μαθαινουμε.... ολα θα αρχισουν ( ελπιζω ) προς το τελος του καλοκαιριου... μαζευω εξωπλισμο σιγα σιγα και θελω να αποφυγω και την καλοκαιρινη θερμοκρασια...:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board