Αν και η φωτογραφική σου το αδικεί σίγουρα... είναι απίσευτα όμορφο... Μπράβο σου...
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Πολύ καλό!!!!!
Κάθε φορα γίνεται και ομορφότερο! |
Παράθεση:
|
Μιας και πλεον τα wrasse μου εγιναν 3(εκτος απο τον μελανουρο και τον γιατρο αγορασα το Σαββατο ενα lubbocki)σκεφτομαι να φτιαξω ενα καλυμμα για το ενυδρειο με διαφανο πλεγμα ψιλο ωστε να μην καταληξει κανενα τους στο πατωμα.Εχει κατασκευασει κανεις κατι αντιστοιχο?Εχετε υποψιν σας καποιο ειδος πλεγματος για τετοιες κατασκευες?
|
Πολύ όμορφο διχτακι Βάλλε οπωσδήποτε γιατί σίγουρα καποιο θα φουνταρει έξω κανε μια αναζήτηση στον γκουγκλη :D
|
Όπως το πες έγινε!Βρήκα το lubbocki στο πάτωμα και ακόμη διχτακι δεν βρήκα.Δυστυχώς το ψαράκι Το έχασα
|
Διχτακυ εγώ που εψξα δεν βρήκα! Παλαιότερα έβγαινε ένα δίχτυ πουλιών ,με ιδανικές διαστάσεις αλλά πλέον δεν το βγάζουν. Έβαλα δίχτυ αντιχαλαζικο αλλά σκίαζε τελικά. Οπότε πηρα ψιλό τρυπάνι και πετονιά και το έφτιαξαν μόνος! Πολλές ώρες ξοδεψα,αλλά σχεδόν γλύτωσα= 1*1 έκανα το μάτι αλλά για σιγουριά θέλει ακόμη μικροτερο!
|
Ψιλό τρυπάνι και πετονια?Έχεις καμία φώτο?
|
Δες στο θεμα με το ριφ μου
|
Ωραιοςςςςςςς!!! :smt041:smt041
Μου αρέσει το τρόπος που θα κρύψεις την υπερχείλιση! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πανεμορφο μπραβο:smt041:smt041
|
ειναι πολυ ωραιο φιλε να το χερεσε!!!!
|
γιωργο χιλια μπραβο φιλε!τρομερη πορεια εχει:pνα το χαιρεσαι και να το καμαρωνεις!
γιατι δεν ντυνεις την σιδεροκατασκευη με ξυλο? |
Πανέμορφο.Να το χαίρεσαι.:)
|
Τελικά άλλη χάρη το θαλασσινό.
πανέμορφο να το χαίρεσαι |
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!Κι εσείς να χαίρεστε τα στολίδια σας.Voas την έντυπα την βαση.http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...f7365f479d.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12...d402882d19.jpg
|
τωρα μαλιστα!εδεσε το γλυκο γιωργο!τελειο αποτελεσμα..:)
|
γιωργο καλησπερα!ΜΕ ΤΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙΣ?
|
Καλησπέρα!Με δύο φωτιστικά led της ocean revive 120 w
|
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΦΟΒΕΡΟ αποτελεσμα...........
|
καλημερα γιωργο!πως παει το εγχειρημα με την καλυψη αποκρυψη της υπερχ/σης?
|
Παράθεση:
|
οκ!περιμενουμε φιλε........καλο απογευμα:)
|
|
Εχεις μμ-ελλον για να το καλυψει ολο;)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board