πολυ καλυτερο τωρα..βγαλε την σταμνα που εχεις γιατι δεν παει με τις πετρες και κανει μπαμ στο ματι..τον θερμοστατη βαλτον στα πλαγια η πισω στην γωνια να μην φαινεται ετσι...και με 2-3 ανουμπιες στις πετρες και καμια βαλισνερια θα δειξει ακομα πιο ωραιο το ενυδρειο..
|
Μπραβο ,καμια σχεση με αυτο που ειχες,ειναι πολυ ομορφο και σωστο αφρικανικο.Σοκολοφι γιατι εχεις μονο 1?Ειναι το παλιο που ειχες?Και αυτα ζουν σε χαρεμι,οποτε ψαξε να το ολοκληρωσεις.
Το μονο που δεν αρεσει σε μενα,ειναι η αντισταση που την εχεις στο κεντρο.:) |
καλημέρα!!!σοκολοφι φυσικά και δεν είναι το προηγούμενο...όταν λέω ένα εννοώ ένα χαρέμι..! ;)
όσο για το θερμαντήρα και τη στάμνα έχουν ήδη αλλάξει... σκέφτομαι να βάλω μέσα 1 αστακό..μου είπαν πως ταιριάζει σε αφρικανικό...ισχύει? |
Παράθεση:
:D:D:D:D:D:D:D Μην κανεις πραγματα που δεν σου λενε εδω μεσα οι φιλοι . Κοιτα τον δικο μου,για να καταλαβεις τι τερατακι εβαλες μεσα. http://i1029.photobucket.com/albums/...psca5e7db1.jpg |
η ο αστακος θα φαει κανενα ψαρι η τα ψαρια θα τον φανε..γενικα ο αστακος δεν ταιριαζει με ψαρια..απο τη στιγμη που επιλεγεις μαλαουι δεν χωραει κατι αλλο.
|
μάλιστα..έκανα λάθος στη διατύπωση πριν και το διόρθωσα... :D
σκεφτόμουν να βάλω μέσα 1 αστακό..αλλά όχι πια... ;) |
Μάριε μια χαρά έγινε το ενυδρείο σου και από ψάρια, με 2 χαρέμια, είσαι πλήρης.
Βάλε και κάνα ανθεκτικό φυτό (και βγάλε την καρύδα, αν είναι αυτό που βλέπω αριστερά). |
μια στάμνα ήταν στα αριστερά που έχει ήδη βγει..έχω παραγγείλει ήδη 3 ανούμπιες,έχω και 3-4 ρίζες βαλισνεριες..οπότε πιστεύω πως είμαι κομπλέ!! :)
μόλις τις βάλω θα βγάλω και άλλες καλύτερες φωτο και θα ανεβάσω..!! σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθεια!! |
Μπράβο Μάριε που άκουσες τις συμβουλές των παιδιών και έφτιαξες ένα σωστό ενυδρείο:) ΄:smt023
Ακόμα αντιμετωπίζω κάποιες φορές "λοξά" βλέμματα αν τύχει και ακούσω τίποτα για γυάλες με χρυσόψαρα ή μονομάχους κλπ κλπ κλπ και πω καμιά κουβέντα με καλό τρόπο βέβαια μπας και έχει αποτέλεσμα , αλλά δεν... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε..:cool: |
σε καταλαβαινω εγω..οσες φορες προσπαθησα με ευγενικο τροπο να πω οτι το χρυσοψαρο και ο μονομαχος ζουν σε κανονικο ενυδρειο και οχι σε γυαλα μονο ξυλο που δεν εφαγα:(
τα παιδια ομως που θα μπουν εδω συνηθως το κανουν για να βελτιωθουν και ευτυχως ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που απο ψαροσουπα βλεπουμε τελικα ενα ομορφο ενυδρειο!! μπραβο κι απο μενα Μαριε που εχεις την ικανοτητα να μαθαινεις..αυτη ειναι η μαγκια σε ολους τους τομεις..καλος σε κατι δεν ειναι αυτος που τα ξερει ολα!!καλος ειναι αυτος που οσα και να ξερει,παντα μαθαινει κατι καινουριο!! |
Η αρχή με το τώρα είναι η μέρα με την νύχτα!Πολύ όμορφο και σωστό,υπήρχε η θέληση και το έδειξες μπράβο σου. :smt023
|
σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!πραγματικά μου φτιάξατε τη μέρα!!!!!! :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board