Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δίσκοι (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σε τι οφειλεται το pepering γενικα? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71797)

Dimis 18-05-13 10:17

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris77 (Μήνυμα 764253)
Ξεκινα ταισμα φουλ και ας πεφτει στον βυθο,οι δισκοι βοσκανε κανονικα απο τον βυθο.
Καρδια,σπιρουλινα, ocean f one,ocean discus flakes και σκορδοζουμο.
Μπουκωσε τα.Κανε καθημερινα αλλαγη νερου.
Ταιζε,ταιζε,ταιζε,ταιζε......
Το πεπερινγκ ειναι δευτερευουσης σημασιας.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΧρήστοςΠ (Μήνυμα 764258)
ταιζε καθε 3 ωρες θερμοκρασια στους 29,5 μια και θα κανεις καθε μερα 100 λιτρα αλλαγη .... προσοχη στην θερμοκρασια αλλαγης του νερου ... τροφες αυτες που λεει ο απο πανω ... παμε γερα ;)

Αυτο δεν ειναι χομπυ ρε σεις...

Αυτο ειναι καταναγκαστικα εργα!:smt104

Κλεόβουλος 18-05-13 10:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 (Μήνυμα 764262)

:smt005:smt005 Σινγκ-Σινγκ

Dimitris77 18-05-13 10:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 (Μήνυμα 764262)

Αυτο ειναι το μεγαλωμα των δισκομωρων!!!
Δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα στο χομπι απο το να βλεπεις το δισκακι σου να εχει γινει σαν δορυφορικο πιατο και να εχει βγαλει τα χρωματα του στο φουλ!!!
Αλλα για να γινει αυτο θελει κοπο.....

Dimis 18-05-13 11:06

Ειναι το μονο ψαρι που οταν θα το αγοραζα θα το επερνα οταν ειχε αναπτυχθει πλήρως.
Οχι το οτι βαριεμαι την αγγαρεια του μεγαλωματος,οσο του οτι δεν θα ξερω την μορφολογια του.
Ενω περνεις ενα ετοιμο XL Τony Tan και καθαρισες...:D

nikolakis94 18-05-13 13:29

Πολυ ταλαιπωρια τραβανε τα ψαρια ρε παιδι μου.Κυνηγα ,πιασε, ριξτα στο ενυδρειο.Αστα στο μεγαλο και τελιωσε το θεμα.

bloskas 18-05-13 13:37

κουραμπιε οι δισκοι σου το τριβουν το πιπερι!!! :D:D

harris samos 18-05-13 14:00

ταισμα στο φουλ τα ψαρακια ειναι χαλια και το ενυδρειο να ειναι οσο ποιο ανοιχτοχρομο γινετε για να φυγει γρηγορα το πιπερι +-4

Κουραμπιές 18-05-13 14:25

Μπαμπηηηηη λεεεεεεςςς????? :D:D:D:D Βρες λες ο ενας που ειναι πιο πιπεριασμενος απολους ναναι αυτους που.....τις τρωει.....?? :D;):D

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikolakis94 (Μήνυμα 764321)
Πολυ ταλαιπωρια τραβανε τα ψαρια ρε παιδι μου.Κυνηγα ,πιασε, ριξτα στο ενυδρειο.Αστα στο μεγαλο και τελιωσε το θεμα.

Πιστευεις οτι αυτο το ποστ αξιζε να το γραψεις? Αφου βλεπεις πως ειναι.

Τεσπα, ηδη εχουν καθαρισει σχεδον, να δουμε πως θα παει ειμαι πολυ περιεργος να δω διαφορες αν θα κανει δουλεια αυτο το σκηνικο.

nazgul 18-05-13 14:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
Πιστευεις οτι αυτο το ποστ αξιζε να το γραψεις? Αφου βλεπεις πως ειναι.

Τεσπα, ηδη εχουν καθαρισει σχεδον, να δουμε πως θα παει ειμαι πολυ περιεργος να δω διαφορες αν θα κανει δουλεια αυτο το σκηνικο.

Και εγω μια τετοια αποψη ειχα, οπως εγραψα πιο πανω. Αλλα για να σου το λενε οι δισκαδες, σιγουρα κατι ξερουν.

Το θεμα ειναι, ομως, τι γινεται στο κυριως ενυδρειο. Αντε και εφυγε το peppering οσο ειναι στο 120αρι. Μετα πρεπει να γινουν αψογες οι συνθηκες για τη σωστη αναπτυξη τους στο μεγαλο. Εκει πρεπει να επικεντρωσεις την προσοχη σου, νομιζω.

Κουραμπιές 18-05-13 15:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nazgul (Μήνυμα 764336)
Και εγω μια τετοια αποψη ειχα, οπως εγραψα πιο πανω. Αλλα για να σου το λενε οι δισκαδες, σιγουρα κατι ξερουν.

Το θεμα ειναι, ομως, τι γινεται στο κυριως ενυδρειο. Αντε και εφυγε το peppering οσο ειναι στο 120αρι. Μετα πρεπει να γινουν αψογες οι συνθηκες για τη σωστη αναπτυξη τους στο μεγαλο. Εκει πρεπει να επικεντρωσεις την προσοχη σου, νομιζω.

Kαι σου απαντησα και εσενα, για ποιο λογο, οποτε δεν χρειαζοταν επαναερωτηση. Nαι αυτη η κινηση μου δινει ενα αβαντζο χρονου, να βαρεθω το μεγαλο φυτεμενο, και οταν ερθει η ωρα να τα ξηλωσω ολα να βρω μεγαλες ριζες, και να τους βαλω εκει μονους τους οταν θα αξιζουν να ειναι στο 450αρι. Γιατι τωρα τους χανεις. Για την ωρα λοιπον μενουμε ενα full φυτεμενο το οποιο θα με ηρεμησει και πανω στην εξεταστικη και καλοκαιρι με αλλαγες μεγαλες που θα μειωθουν, αφου η ιχθυοφορτιση-φυτομαζα ειναι κλαιν μαιν. Και αργοτερα κανω το 120αρι φυτεμενο.

Η τα δινω ολα και παω σε μαλαουι :D :D :D :D :D:smt044:smt044:smt044

Γιώργος Κ 18-05-13 16:59

3 Συνημμένο(α)
Η μεταφορα σε ενα μικροτερο και barebottom ενυδρειο δεν ειχε καμια σχεση με το peppering αλλα για να ερθουν στα ισια τους τα δισκακια ... το peppering ειναι το μικροτερο "προβλημα" που εχουν ... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αδυνατα και πολυ πισω στην αναπτυξη ... με τετοιο ξεκινημα δεν ειχαν πολυ μελλον!
Παρακατω βαζω μερικες φωτογραφιες απο δισκακια απο δικη μου γεννα ... προσεξτε τις κοιλιες τους και το "κουτελο" τους!

harris samos 18-05-13 17:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές (Μήνυμα 764343)
Kαι σου απαντησα και εσενα, για ποιο λογο, οποτε δεν χρειαζοταν επαναερωτηση. Nαι αυτη η κινηση μου δινει ενα αβαντζο χρονου, να βαρεθω το μεγαλο φυτεμενο, και οταν ερθει η ωρα να τα ξηλωσω ολα να βρω μεγαλες ριζες, και να τους βαλω εκει μονους τους οταν θα αξιζουν να ειναι στο 450αρι. Γιατι τωρα τους χανεις. Για την ωρα λοιπον μενουμε ενα full φυτεμενο το οποιο θα με ηρεμησει και πανω στην εξεταστικη και καλοκαιρι με αλλαγες μεγαλες που θα μειωθουν, αφου η ιχθυοφορτιση-φυτομαζα ειναι κλαιν μαιν. Και αργοτερα κανω το 120αρι φυτεμενο.

ξεκινα απο τωρα δε στρωνουν αυτα :rolleyes: 1 ενυδρειο με δισκους ηθελες δεν ακους να τα τωρα !!

Κλεόβουλος 18-05-13 18:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές (Μήνυμα 764343)

Ένας φοβερός :D ηθοποιός αναφωνούσε:"Νάτα τα πουλάκια μας!" :smt043

stelios816 18-05-13 20:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 764362)
Ένας φοβερός :D ηθοποιός αναφωνούσε:"Νάτα τα πουλάκια μας!" :smt043

οχι που θα εχανες ευκαιρια εσυ αφρικανε ε αφρικανε :smt044:smt044

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:39.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01898 seconds with 10 queries