Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτο δεν ειναι χομπυ ρε σεις... Αυτο ειναι καταναγκαστικα εργα!:smt104 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα στο χομπι απο το να βλεπεις το δισκακι σου να εχει γινει σαν δορυφορικο πιατο και να εχει βγαλει τα χρωματα του στο φουλ!!! Αλλα για να γινει αυτο θελει κοπο..... |
Ειναι το μονο ψαρι που οταν θα το αγοραζα θα το επερνα οταν ειχε αναπτυχθει πλήρως.
Οχι το οτι βαριεμαι την αγγαρεια του μεγαλωματος,οσο του οτι δεν θα ξερω την μορφολογια του. Ενω περνεις ενα ετοιμο XL Τony Tan και καθαρισες...:D |
Πολυ ταλαιπωρια τραβανε τα ψαρια ρε παιδι μου.Κυνηγα ,πιασε, ριξτα στο ενυδρειο.Αστα στο μεγαλο και τελιωσε το θεμα.
|
κουραμπιε οι δισκοι σου το τριβουν το πιπερι!!! :D:D
|
ταισμα στο φουλ τα ψαρακια ειναι χαλια και το ενυδρειο να ειναι οσο ποιο ανοιχτοχρομο γινετε για να φυγει γρηγορα το πιπερι +-4
|
Μπαμπηηηηη λεεεεεεςςς????? :D:D:D:D Βρες λες ο ενας που ειναι πιο πιπεριασμενος απολους ναναι αυτους που.....τις τρωει.....?? :D;):D
Παράθεση:
Τεσπα, ηδη εχουν καθαρισει σχεδον, να δουμε πως θα παει ειμαι πολυ περιεργος να δω διαφορες αν θα κανει δουλεια αυτο το σκηνικο. |
Παράθεση:
Το θεμα ειναι, ομως, τι γινεται στο κυριως ενυδρειο. Αντε και εφυγε το peppering οσο ειναι στο 120αρι. Μετα πρεπει να γινουν αψογες οι συνθηκες για τη σωστη αναπτυξη τους στο μεγαλο. Εκει πρεπει να επικεντρωσεις την προσοχη σου, νομιζω. |
Παράθεση:
Η τα δινω ολα και παω σε μαλαουι :D :D :D :D :D:smt044:smt044:smt044 |
3 Συνημμένο(α)
Η μεταφορα σε ενα μικροτερο και barebottom ενυδρειο δεν ειχε καμια σχεση με το peppering αλλα για να ερθουν στα ισια τους τα δισκακια ... το peppering ειναι το μικροτερο "προβλημα" που εχουν ... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αδυνατα και πολυ πισω στην αναπτυξη ... με τετοιο ξεκινημα δεν ειχαν πολυ μελλον!
Παρακατω βαζω μερικες φωτογραφιες απο δισκακια απο δικη μου γεννα ... προσεξτε τις κοιλιες τους και το "κουτελο" τους! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board