θα σου πω 2 λογους προς σκεψη φωσφορικα-νιτρικα απο τον σεμπτεβρη που τρεχει δεν εχω βαλει ποτε αντιφως και ειναι 0
------------------------- ααααα θα σου στηλω εαν μου κανεις την χαρη και μου πεις την αποψη σου στο μηνυμα που σου εστηλα χεχεχεχεχε:D:D:D(εκβιαστης) |
Παράθεση:
|
οι μακροβιες ειναι μπελας απο αποψη συντηρησης δεν βλεπω τον λογο να μην βαλεις μακροαλγες,εκτος και εαν ο φιλος μας πει κατι.παντως σχεδον ολοι βαζουν χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα δεικτης ορθοτητας...;)
|
Παράθεση:
|
μα καλά δεν κοιμάται κανένας :D ;; ταλαιπωρία εννοώ ότι χρειάζεται φως και κυκλοφορία έξτρα , το φως εκεί κάτω κάνει κοραλλίνες στα πιο απίθανα σημεία μου έπιανε μέχρι και μέσα στο σκίμμερ , την δουλεία για τα φωσφορικά την κάνει πολύ καλύτερα ο αντιφώφορος ..απόδειξη πως όταν τρέχεις παράλληλα και τα δυο ή μακροάλγη δεν μεγαλώνει και για τα νιτρικά καλό σκίμμερ και αλλαγές νερού με καλό νερό όσμωσης με παράλληλο σιφωνάρισμα της λάσπης από το σαμπ , είχα και εγώ μέχρι πριν κανά ενάμιση χρόνο και την κατάργησα
|
κοστα εγω ξερω οτι πηγα για υπνο και ησουν μεσα και ξυπνησα και εισαι ακομα μεσα :D:D:D:D:D:D το φως στο σαμπ ειναι καλο για πολλους λογους προσωπικα ειμαι κατα της χρησης ανθρακα και αντιφως οποτε βαζω μακροαλγες;)νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης νομιζω νικο οτι αφου εχεις παρει επ'ωμου τα υπομνηματα να κανεις ενα για τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τον 2 μεθοδων;)και μετα να στο κλεψω.....:D:D:smt024:smt040
|
Παράθεση:
|
θα βαλεις και καμια φωτο να το θαυμασουμε οεο??? :D:smt067
|
Παράθεση:
http://yoursmiles.org/tsmile/sleep/t2209.gif |
Δυο τελευταια βιντεακια απο το reefακι μου με τα soft.(δεν ξερω τι εγινε αλλα μου βγηκαν ψιλοχαλια τα βιντεο...)
Πλεον εχει δημιουργηθει sump 80λ (οποτε ανεβηκαμε στα 320λ) με τρια χωρισματα καταρρακτη, υπερχειλιση tunze duo, και κυκλοφορητη sahem 3500λ/ω. επισης εχουνε μπει δεντρακια mangroves (5) σε βαση απο φενιζολ που δουλευουν αντιθετα με το φως του ενυδρειου. Ακομη η κυκλοφορια εχει ενυσχηθη με την τοποθετηση 2 vorteck (mp10 and mp40) που δουλευουν σε wavemode την ημερα (μετα τις 10 κλεινει η μεγαλη και δουλευει η μικρη για καμια ωρα ακομη με μικροτερο κυματισμο οπου και μετα μπαινει σε night mode λειτουργια. Επισης ο φωτισμος εχει αναβαθμιστει εχοντας πλεον 48 3w/led σε αναλογια 50/50 και μια μετταλου 150watt στσ 20000K πλεον(την δουλευα στα 12000κ πρωτα). http://www.youtube.com/watch?v=3itDp...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=U-1YJ...ature=youtu.be |
πολύ φως ρε φίλε imo ....επάνω τι είναι αυτό Νικόλα :D
|
To εργοστασιο βλεπω μεγάλωσε και αλλο,,,,πω ρε φιλε τουμπανο ειναι.
Εμενα πάντως με αρεσει με τα χαμηλα φωτα ,,,ανεβασε και ενα video με τα χαμηλα να δουμε και τα χρωματα απο τα κοραλια βρε. |
Παράθεση:
Δοκίμασα και με λιγότερο φωτισμό αλλά έιχα θέμα με τα κοράλλια που βρίσκονται χαμηλά επειδή έχει καθαρό βάθος 75 πόντους μέχρι τον αραγωνιτη και δεν είχα καλή διείσδυση. |
βρε κάτω από την λάμπα λέω επάνω στον βράχο :D
|
Ωραίο..! Είναι για να χαζεύεις ώρα μπροστά του..
Τι ψύξη έχεις για τα led? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Επίσης να αναφέρω οτι αλλαχτηκε και το skimmer TMC 400 V2 με το Deltec mce 600 (με την λευκη αντλια).
Αν παρατηρησατε στα βιντεο δεξια οπως βλεπετε υπαρχει μια τεραστια ανεμωνη που κανει host το clarkii μου, τις επομενες μερες θα γινει χειρουργείο για την διχοτομηση της. |
Στα σκληρά πότε πέφτεις;:D
|
Τέλειο είναι :D
Δυστυχώς απλησίαστο όνειρο... :rolleyes: |
Παράθεση:
|
έλεγα πως είναι ακροπόρα χεχε
|
μπουκ φυσαει η ριφαρα!! :smt023
|
2 Συνημμένο(α)
Δύο φωτο με το νεο σπιτι του μαύρου κλοουν μου(όχι του κλαρκι μου), ένα μεγάλο σαρκοφυτο!:-)
|
μεγια το νεο σπιτικο καλοριζικο :D:D
|
Νικολα πος παει το ενυδρειο??? λιγο φωτοθεραποια θα μας κανεις??
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board