Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου Σπύρο και τώρα που έβαλες Limnobium laevigatum θα έχεις και σκιά και τα χάτσετ περιοχές να ηρεμούν.
|
Ετσι ειναι Αννα.
Σε ευχαριστω για τα φυτα επ΄ευκαιριας και δημοσια. Χρηστο οποτε θελεις μετα τις γιορτες, το ξυδακι σε περιμενει. |
Χαρά μου να πηγαίνουν σε καλά ενυδρεία.:)
|
Παράθεση:
εγω,ευχαριστως να ερχομουν αν ημουν κοντα! οσο για τα ενυδρεια που λες,ποτε θα τα δουμε;; |
Παράθεση:
Εν ευθετω χρονω τα ενυδρεια |
σπυρο με τετοιο μερακι δεν τα βαζεις τα σκαλαρια στο τσικαλι και να το κανεις ριφ???:smt030:smt030:smt030:smt030
Ancistrus dolichopterus L183 (εαν θες ξερω ενα καλο τοπικ ωστε να τσεκαρεις εαν ειναι γνησια χεχεχεχε) |
Γιάλε τσ” απολυμάρε σου!
Ιντα μου λες ωρε κοπελι...εκουζουλαθηκες? Ριφ? Μητε να τα θωρώ τα θαλασσινα. |
Παράθεση:
Σπυρος Δελτα.. Το πραγματικο ειναι Σπυρος Δελτακης:D |
Σπυρο πολυ ωραιο το ενυδρειο!! Επαθα πλακα με τα σκαλαρια, ανυπομονω να μεγαλωσουν οι καρδιναλιοι για να μπορεσω να βαλω καποια μικρα, ελπιζοντασ να βρω αλλα και να πανε ολα καλα. Εχω μια απορια, τι φιλτρανση εχεις; Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα φαινεται ναχει πολυ λιγοτερη κυκλοφορια και αναρωτιεμαι μηπως τζαμπα το σκεφτομαι.
|
Eνα Eheim 2080
|
Φιλτραρα...!!! Συγχαρητηρια και παλι να το χαιρεσαι.
|
http://wpjrnl.com/wp-content/uploads...-angelfish.jpg
ta θαλασσινα αγγελοψαρα ξανασκεψουτο.να ανεβεις κατηγορια.....χεχεχεχε |
Μπορει καποιος MOD παρακαλω να διαγραψει το πιο πανω ποστ ή μαλλον μονο η διαγραφη της φωτο φτανει
Μου μαγαριζει το θεμα, και μου το εχει κανει λυσσα στο αλατι :D Εδω επιτρεπεται να μιλαμε μονο για tds κατω απο 50ppm φιλε μου, pH κατω απο 6 και μηδεν χλωριουχο νατριο. Επισης θελουμε ξυλα, ξερα φυλλα και λιγα ευκολα φυτα και οχι παρδαλες μυξες για διακοσμηση, οπως και δεν θελουμε να ειμαστε συνεχεια με τα μπουκαλακια των μετρησεων στα χερια και τις ξυστρες για να καθαριζουμε τα αλατια. :grin: |
χαχαχαχαχαχαχαχα tds τοσο χαμηλο φιλε μου σου πεφτει η πιεση:D:D
|
Παράθεση:
Με μεγαλυτερο tds χαλαει η οσμωτικη λειτουργια μας ;) |
Φρεσκο σημερινο λεμε
|
Πολύ ωραίο να το χαίρεσαι!;)
|
Αντε καλα γεννητουρια Σπυρε!;)
|
στραφει παει το ταλεντο:(:(:(:(.να το χαιρεσε σπυρο εγω παντα θα ελπιζω:D:D:D
|
Παράθεση:
|
εχεις σκεφτει να βαλεις κανα ραμ μεσα??γιατι εχουν κατευει τοσο χαμηλα οι καρδιναλιοι?
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν ξαναβαζω, γιατι οπως εχω ξαναγραψει τα αγγελοψαρα αυτα ειναι "περιεργα", αντι να τα εχουνε καλα με τις νανοκιχλιδες και τα γατοψαρα (ως συνηθως), δεν τα πολυσυμπαθουνε και προτιμανε την παρεα των τετρας. Οι καρδιναλιοι ετσι κι αλλιως παντα προτιμανε μεσαια και χαμηλα επιπεδα στο νερο. Εκει εχει και περισσοτερο ελευθερο χωρο, αφου τα αγγελοψαρα προτιμουν μεσαια και ψηλα. ------------------------- Maikl αυγα εχουμε συνεχεια καθε 7-15 μερες (ειναι και 4 ζευγαρια μεσα!!!), αλλα σε τετοιο ενυδρειο δεν μενουν αυγα πανω απο μια μερα. Τα τρωνε. Στο φυτο αυτο δεν εχουν ξαναγεννησει, αλλα δεν πιστευω να τα κρατησουν ουτε αυτα. Δεν ειμαι και για μεγαλωματα τωρα. Οταν θα υπαρχει λογος, θα βαλω σε αλλο ενυδρειο ενα ζευγαρι για γεννα. ------------------------- συλλογη απο μερικες γεννες |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board