Παράθεση:
|
Φίλε μου τέλειο το ενυδρείο σου. Πραγματικά το ζηλεύω!
|
Να σαι καλα φιλε μου..δεν ειναι κατι το ακατορθωτο μετα απο πολλα πειραματα και μελετη ολα γινονται;)
|
Παράθεση:
|
Σαν αρχικο κοστος ναι μετα πολυ λιγα εως τπτ
|
1 Συνημμένο(α)
με προσθηκη μερικων φυτων ακομα που δεν φαινονται..eleocharis parvula,star moss,fissidens splachs
|
Φ
Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ ΟΟΟΟΟΟΟΟ |
....
Το συγκεκριμένο ενυδρείο το χω δει από κοντά....ε καλά εντάξει δεν λέει και πολλά........αχαχαχαχαχα ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!
Ο Νίκος είναι πραγματικά μερακλής και κρίμα που μπορείτε να το δείτε μόνο από φωτό είναι πραγματικό ΚΟΣΜΙΜΑ και λίγα λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smt041:smt041 |
Παράθεση:
|
....
ΑΧΑΧΑΧ αύριο έρχεται και ξεκινάμε....όχι πρασινάδες αυτή τη φορά αλλά σοκολατένια νερά και δισκάκια!!!!!:smt073
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Φιλε μου οχι απλα ειναι ομορφο......τα σπαει το ενυδρειο!!!
|
1 Συνημμένο(α)
και παλι αλλαγες...εφυγε ολη η cuba απο κατω γιατι ειχε μπλεχτει με την moss και την επνιξε,προστεθηκε ακομα λιγο seachem και καποια στιγμη θα μπει parvula που ειναι γρηγορη στην αναπτυξη
|
Τα σχεδια αλλαξανε..Θα πεσει ξηλωμα σαβακυκο περιμενω κατι υλικα και φωτο απο βδομαδα
|
φανταστικο! ζηλευω τη blyxa σου! μπορεις να βαλεις μια φωτο απο το φωτιστικο??
|
....
Αντε να δούμε τώρα.....Το πήρες απόφαση τελικά Νικόλα!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
θελω να δω τι πατεντες εκανες και τα χωρεσες! :D
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Σημερινο aquascape πιο λιτο χωρις πολλα πολλα...βεβαια εχει ακομα πολλα περιθωρια βελτιωσης.Η μπροστινη πετρα μπηκε προχειρα για να κραταει το ξυλο γιατι σηκωνεται
|
ωραιο! σε 2 μερες σου ρχεται και η μοςς! :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board