χμμμ:smt017εγω δεν τοχα ξανακουσει.τουλαχιστον οταν το πηρα δηλαδη γιατι δε θα το ειχα παρει.
|
οπως και να εχει καλοριζικο το καινουριο σου ενυδρειο!!!!!!! και σιδερενιο :P
καλυτερα που δεν πιρες κατι μικρτοτερο οπως σκεφτοσουνα γιατι δεν θα συμβιβαζοσουνα με τπτ και θα σε ετρωγε να παρεις μεγαλο 100% σωστη κινηση μακαρι να ειχα χωρο και εγω να παρω ενα παρομοιο θυριακι κλαψ |
ευχαριστω! τωρα κρεμασα και ματι πανω του,αν ητανε υδροβια θα φυτευα και σκορδα:D
220 ευρω μου βγηκε και ειναι 235 λιτρα αποτι ειδα σε ενα ρωσικο site.(οχι καθαρα) |
πρεπει να σου εκανε και 60% εκπτωση τουλαχιστον εγω που πηγα σημερα στον χολαργο στο πετ σιτυ ενα που κοιταζα για τα αγγελοψαρα μου ειχε 60% εκπτωση λογο χριστουγεννων απο 340 140 περιπου 215 220 λιτρα και στα επιπλα τους παλι το ιδιο
|
ναι με 60% εκπτωση.ετσι το πηρα αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση,θα επαιρνα πολυ μικροτερο.200 ευρω ειχα ολα κιολα να διαθεσω.
εντωμεταξυ ειδα οτι εχουνε αρχισει και φερνουνε eheim,και ενυδρεια και φιλτρα και εχω την εντυπωση πως ισως προσπαθουνε να σπρωξουνε τα anubias για να ξεκινησουνε με τα eheim.μπορει ομως να κανω λαθος και να συνεχισουνε να φερνουνε και τα δυο. |
καλοριζικο και καλογεμιστο να ειναι.
ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα γινει πιο ωραιο απο το προηγουμενο;) |
ευχαριστω!κιεγω το ελπιζω:smt017
η αληθεια ειναι οτι τωρα το ειχα συνηθισει το ενυδρειο εδω μεσα να το χαζευω και δεν θα την παλευα να μην το βλεπω.ασε που ειναι και απασχοληση δηλαδη. |
Φτου φτου φτου σκορδα καλοριζικο και καλογεμιστο την εχω πατησει και εγω με ενυδρειο και ξερω πως περασες τελος καλο ολα καλα
|
ευχαριστω! ναι ειναι πολυ ασχημο πραγμα!ψαρια,αγχος,ζημιες:(μη συζητας:(
το φυτεψα και το γεμισα.τα ψαρια θα μπουνε αυριο.τα εχω αταιστα απο προχτες με τετραπλη δοση prime στο βαρελι τωρα.αυριο το βραδι θα ταισω με βιταμινη. |
Καλοριζικο να ειναι!
|
Ελπιζω η κακοτυχια να μας αφησει μαζι με το 2011 ... Καλοριζικο και μη σε πτοει τιποτα ... εμεις να ειμαστε καλα και ολα φτιαχνονται!! :p
|
ετσι ειναι,σας ευχαριστω:p
|
Με γειες και καλοριζικο :cool:
|
ευχαριστω!:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
α καλα,ξεφευγουμε πολυ:Dεγω λεω να κανω μια φουλ στεγανοποιηση το δωματιο,να ριξω τον ενα τοιχο και να παραγγειλω να βαλω 10 ιντσες ακρυλικο τζαμι,να το γεμισω και να κοβω εισιτηρια:D
τετοιο μεγεθος θα το επιχειρουσα μονο αν εμενα διπλα σε λιμνη (για αλλαγες:D)και εκανα ενυδρειο με τοπικα ψαρια της λιμνης. ειναι πανεμορφο ομως:) παω να παρω κανα δυο βαλισνεριες να φυτεψω γιατι το βλεπω πολυ αδειο το καινουριο:D και μετα θα βαλω τα ψαρια.μεχρι στιγμης,καλα παμε.αν και θελει ακομα μερικες αλλαγουλες. http://img412.imageshack.us/img412/3845/img1023sc.jpg Uploaded with ImageShack.us |
καμια φωτό με το αποτέλεσμα να βάλεις
|
δεν πηρα βαλισνεριες τελικα γιατι δε θελω να το φορτωσω ππολυ με φυτα,σκεφτηκα ομως να κανω κατι αλλο και πηρα επιτελους μια ριζα.νομιζω πως κατι αρχιζει να θυμιζει απο αμαζονιο.δεν εχει τελειωσει ακομα,εκανα προσαρμογη στα ψαρια και ταβαλα μεσα,αλλα τα αναψα μια στα γρηγορα για μια φωτο να δειτε πως ειναι και να πειτε καμια ιδεα για το στησιμο και τα ξανασβησα.τωρα αυριο παλι.θα βαλω την ΑΟ τωρα να ξανακανω αλλαγη αυριο το βραδι.μολις μαλακωσω το νερο παλι θα γινει Black water.
http://img607.imageshack.us/img607/4190/img1024wg.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Καλό είναι. Κάτι μου λείπει όμως. Δεν ξέρω τι αλλά κάτι σου λείπει. Ότι σου απέμεινε απο το άλλο τα έβαλες εδώ? Κατάφερες να τα σώσεις όλα?
|
καλα δε θα μεινει ετσι,θα γινουν αλλαγες,πρωτα πρωτα στο ξυλο.προεχει να μαλακωσει το νερο για τα ψαρια.ισως κανενα μεγαλο φυτο στη δεξια γωνια.τα εσωσα ολα ναι.
|
Δεν ξέρω αν σου έφαγε πολλά λίτρα, αλλά τουλάχιστον στο μάτι σκοτώνει!:smt025
Πιστεύω σε λίγο καιρό θα τα σπάει άσχημα! Κρίμα την ταλαιπωρία και τα λεφτά, αλλά δείχνει πολύ ωραίο (τουλάχιστον στα μάτια μου) το καινούργιο! |
Μπράβο ρε θηρίο! Ίσως ναι να σου λείπει ένα φυτό στη δεξιά γωνία. Ίσως μια vallisneria gigantea να σου έδεινε πολλή ομορφιά και θα ατιθασεύσει το ενυδρείο σου πιστεύω. Στην γωνία θα πήγαινε πάρα πολύ. Εσύ τι λές?
|
ευχαριστω,ναστε καλα;) ναι η ταλαιπωρια μεγαλη και το αγχος πολυ:(μολις ξαναμαλακωσω το νερο τωρα θα δω τα υπολοιπα.ναι κιεγω νομιζω με με καποιο μεγαλο φυτο ισως και βαλισνερια να δειξει πολυ.αυτο εχω κιεγω στο νου μου αλλα δε θελω να το φορτωσω πολυ με φυτα.θα δουμε απο βδομαδα:smt017να δω και πως θα πανε τα ψαρια τωρα μεχρι να φτιαξει το νερο.
|
και εγω θα συμφωνησω οτι απο το ξυλο(τα σπαει)και δεξια πρεπει να βαλεις
φυτα στη πλατη για να δειξει ,ξερεις εσυ;) ευγε φιλε παντως σου αξιζουν συγχρητηρια,σιγουρα αυτο θα γινει μακρααααααααααν καλυτερο.. περιμενουμε κιαλες φωτο-+9-+9 |
Καλα είναι καταπληκτική η ριζα! Μπράβο! Καλή συνεχεια!
|
ευχαριστω!:p προσπαθω.σκεφτομαι κανα δυο "κλαδια" της ριζας να τα ντυσω με τζαβα μος ωστε να βγαλω τις ηφαιστιακες πετρες που εχω μεσα.ισως να δεθει και καμια ανουμπια καπου.προς το παρον θα περιμενω να ρουφηξει η ριζα να κατσει καλα για να μπορεσω να δω τι θα κανω.αλλιως σκεφτομουνα να της εβαζα τιποτα βεντουζες απο πισω δεν ξερω ομως αν θα την κρατησουνε.θα δω αυριο με το φως.
στα αριστερα εκει που ειναι ο κεντρικος κορμος της μεσα στο νερο εχει ενα τρομερο κοκκινο χρωμα που δε φαινεται στη φωτογραφια.ειναι πολυ ομορφο. |
Έγινε πολύ όμορφο και η ρίζα τα σπάει!!:p
¶ξιζε τον κόπο τελικά.:D Καλό οπτικό αποτέλεσμα πιστεύω οτι θα είχες αν 'αγκάλιαζες' τον κορμό της ρίζας με κερατόφυλλο. |
Ουδεν κακο αμπιγιεζ καλου, που λεει και η Λαιδη Α. :D
|
:smt081:smt081:smt081
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board