Tα στικ κοστιζουν καμια 20αρια ευρω αλλα ειναι πολυ λιγα τα τεστ που κανουν σε σχεση με τα υγρα, και λειπει και το βασικο της αμμωνιας.
Αν δλδ τα υπολογισεις κοστος ανα τεστ, ειναι ακριβα. Δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα και ακριβη, αφου απο την ωρα που θα ανοιξει η συσκευασια και παρει αερα, αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. |
Παράθεση:
|
να σου πω εγω τη θα κανεις ! παρε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο το 13 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο
πολυ ευαισθητο συστημα για αρχαριο :rolleyes: |
Παράθεση:
Και επίσης δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με μεγαλύτερο... |
Γεια σου φιλε Στεφανε! Εισαι απο Κρητη? Απο πιο μερος? Μενω Ηρακλειο κι ισως να μπορουσα να σε βοηθησω ωστε να τα καταφερεις και με μεγαλυτερο ενυδρειο, αφου να ξερεις πως σε αυτο, θα ειναι καπως "πιο δυσκολο" να σου ψοφισει κατι, απ'οτι στο 13λιτρο σου! Επισης στη Κρητη υπαρχουν πολλοι εμπειροι χομπιστες, εννοειται καλυτεροι απο μενα και προθυμοι να βοηθησουν!! Επισης στα 13 λιτρα πρεπει να καταλαβεις οτι 20 εκατοστα pleco ειναι απαγορευτικο! ειναι σαν να βαζεις 10 ατομα να μεινουν στο δωματιο σου μονιμα!! καταλαβαινεις..! επισης οι pleco οσο γνωριζω και οι παλαιοτεροι να με διορθωσουν, δεν επιτιθετε κι αν το κανει δε σκοτωνει.ισως να μπορει μα..δυσκολο κατα τη γνωμη μου! αν δεν εχεις χωρο περα απο 13 λιτρα θα δουμε τι μπορεις να κανεις ακομη κι εκει, αν και ειναι λιγο περιοριστικα! καλως ηρθες στη παρεα και στο χομπι πανω απ' ολα! επισης στειλε μου σε π.μ σε πιο pet shop πηγες αν εισαι απο ηρακλειο!
|
Παράθεση:
|
ο πατερας μου ειναι απο τουρλωτη σητειας
το μεγαλυτερο ενυδρειο συνχωρει καποια λαθοι :D:D το μικρο ειναι πολυ ευαιστητο συστημα που ακομα και εμπειροι χομπιστεσ ζοριζοντε να το κρατησουν σωστα ;););) |
Σητεια?! Ωραια! Εχω ενα μαγαζι εκει(το καινουριο Video club) και μπορεις να βρεις εκει ανθρωπους (γιατι εγω δεν ειμαι εκει συχνα)που με γνωριζουν κι εχω βοηθησει!οπως ενα κομμωτιριο στο πεζοδρομο, που ειναι μιας φιλης μου! Τουρλωτη φιλε Harri ε? ωραιο μερος η Σητεια γενικα, αλλα απο Pet Shop πρωτογονα πραγματα! οποτε λογικα απο εκει που αγορασες τα ψαρια..δεν ηταν καν pet ή κανω λαθος;! Γνωριζω οτι ενα καινουριο εχει ανοιξει και το εχει ενας κτηνιατρος σωστα? αλλα ουτε κι εκεινος γνωριζει απο ψαρια, στο λεω να ξερεις! θα σου στειλω σε π.μ το τηλ.μου και παρε με τηλ.;)
|
Παράθεση:
|
Ναι αυτο ειναι!!:D Τα παιδια ειναι πολυ πολυ φιλοι μου! αν και σου εστειλα π.μ με τα τηλ.μου, οτι θες ενοχλησε τους και εκεινοι με τη σειρα τους, θα σε φερουν σε επαφη μαζι μου!
|
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά τεστ ώστε να τα πάρω;;;
(Τώρα δεν μπορώ όλα)Το γράφω εδώ γιατί εχουμε ξαναπέι για τα τέστ...:) |
Αμμωνια
ΝΟ2 και ΝΟ3 αν και ολα ειναι σημαντικα .... ;) |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board