Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εχεις τσεκάρει αν έχει πιστοποιητικό για χρήση σε δεξαμενές με πόσιμο νερό? Το ζήτησες? Αντέχει για μόνιμη εμβάπτιση σε νερό? Εδώ είμαστε σε μόνιμη αρνητική πίεση! |
για να το βαλεις μεσα στο ενυδρειο αυτο το κομματι που εχεις τσιμενταρει λεω ποσες ημερες το αφησες να ξεραθει εκτος νερου συγνωμη αν δεν το διατυπωσα καλα πριν το περασες τιποτα απο πανω απο το τσιμεντο?? το φελιζολ πως το κολαμε στο τζάμι με κόλλα???και με ποια??η με σιλικόνη ενυδρειακη?????Συγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλα πρωτη φορα θα προσπαθήσω κατι τετοιο
|
Παράθεση:
• Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστα-τική πίεση έως 7 αtm κατά DIN 1048. • Προσφύεται άριστα σε ορυκτά υποστρώματα, όπως σκυρόδεμα, τοιχοποιία, σοβά και μπο-ρεί να παραλάβει αρνητικές πιέσεις. • Είναι κατάλληλο για δεξαμενές πόσιμου νερού καθώς και για την εφαρμογή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της W-347, ΕΡΑ 330.5 και ΕΡΑ 110.2. Παράθεση:
|
Αν κολληθεί με σιλικόνη θα πρέπει να είναι neutral reaction silicone δλδ σιλικόνη ουδέτερης δικτύωσης και να έχει πιστοποιητικό ότι δεν είναι βλαβερή για ζωντανούς οργανισμούς. Φαντάζομαι και θέλω να ελπίζω ότι οι ενυδρειακές σιλικόνες που πουλάνε είναι τέτοιες...
------------------------- Παράθεση:
(σαν πολ. μηχανικός κρίνω...) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=BrSdY...eature=related |
προτου τις κολησεις κανε αυτο που μας ειπε ο Θανασης στο 18 post
ειναι ομορφη δουλεια και πραγματι επειδη ειναι παχυς ο ογκος θελει να κανεις καμια τρυπα απο πισω και να χωσεις καμια πετρα με σιλικονη μεγαλη ανωση οπως ειπες και χοντρη τσατιλα μετα απο τοση δουλεια να τοδεις στην επιφανεια;) |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
η ανωση ειναι θεμα στο ξαναλεω! ελπιζω να πανε ολα καλα και να μας το παρουσιασεις γρηγορα! μπραβο και παλι!
|
4 Συνημμένο(α)
:smt048:smt048:smt048:smt048 Θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες από το background.... κόλλησα τη δεξιά πλευρά και μου αρέσει πολλύύύύ!!!! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας!
Το μόνο κακό ότι οι φωτογραφίες είναι από το κινητό.:smt092 Υπολογίστε ότι πίσω θα βαφτεί μαύρο... |
πολυ ωραιο το εφτιαξες μπραβο σου..:smt023:smt023:smt023
|
Σε ευχαριστώ! Αν και έχει πολύ δουλειά ακόμα για να δείξει...
|
Κούκλα γίνεται!Συγχαρητήρια!
|
Τελείωσε!!! :p:p:p
|
Περιμένουμε να το δούμε :smt045
|
6 Συνημμένο(α)
Θα ήθελα λίγο την προσοχή σας...:D
Οι δύο πρώτες είναι χωρίς το κομάτι που είναι από πάνω και το οποίο δεν θα κολληθεί για να έχω πρόσβαση στην εισαγωγή του φίλτρου και τον θερμοστάτη. Συγνώμη για τη ποιοτητα των φωτογραφιών αλλά μάλλον σε αυτόν το τομέα είμαι άχρηστος... |
μου αρεσει παρα πολυ! το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η μεσαια πετρα που φενεται ψέυτηκη... ειναι πολυ τετραγωνισμενη... καταλαβα τη θελεις να κανεις με αυτην αλλα η γνωμη μου ειναι να την κανεις πιο φυσικη.. φιλικα παντα...
|
Πριν από λίγο γέμισα τη γυάλα με νερό. :smt041 Το καλό είναι ότι τίποτα δεν πετάχτηκε στον αέρα:smt041Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω...:-? Εμένα πάντως μου αρέσει και μόλις μπει η άμμος και οι πέτρες που θα μπούνε κάτω θα δείξει ακόμα καλλήτερα. Αν έιναι να απογειωθεί πάντως κάτι αυτό θα έιναι ο βράχος που είναι κολλημένος στο πάτο, θα δείξει...:smt047
|
3 Συνημμένο(α)
φωτογραφίες ξέχασα...
|
Aκόμα δεν επιπλέει τίποτα!!!:D
|
φαινεται υπεροχο!!! για να δουμε το τελικο αποτελεσμα... :p
|
Φίλε πολύ καλό......(αν και δεν μου αρέσει το χρώμα:rolleyes:).....εντούτοις το σχήμα, τα σπάει, άριστο.
Κράτα μας ενήμερους για την συνέχεια......:D:D |
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Day#2 :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board