Ευχαρηστω ρε παιδες!!!!
Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για την συνεχεια απο εμπειριες που ειχα στο παλιο 160αρι αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια... :grin: |
Σώπα ρε Γιάννη........ μια χαρά θα πάνε όλα............ αφού βγήκαν και κόλλησαν στους γονείς, όλα θα πάνε καλά.........
Το ζευγάρι το έχεις σε άλλο ενυδρείο να υποθέσω.......... |
Αυτο ειναι το θεμα...ειναι ολα σε ενα ενυδρειο.:rolleyes:
|
Χχχχμμμμ............. αφού τα κατάφεραν και έφτασαν εκεί που είναι τώρα, ίσως και να την γλυτώσουν......
Ετοίμασε γρήγορα ένα ακόμη............... :) Ε......... εσείς εκεί πάνω............. δώστε στον άνθρωπο μια γυάλα να κάνει δουλειά του............ :) |
Το άλλο το άδειασες:D????
|
Εχω μια γυαλα 160λ αδεια αλλα δεν ψήνομαι να μπω στην διαδικασια...:rolleyes:
Τωρα αραξα μετα απο ποσο καιρο που εστεινα το μεγαλο, δεν μπλεκω τοσο γρηγορα...ισως στο μελλον!!! Η δικια μου με πριζει να τα βαλω σε γεννηστρα αλλα αντιστεκομαι.:cool: |
Ρεεεεεεεεεεε.................. εσείς εκεί πάνω τελικά δεν πρέπει να του δώσετε γυάλα.............. να τον δέσετε και να τον κλείσετε κάπου!!!!!! :D
Ακούς εκεί να του λέει η γυναίκα να βάλει κι άλλο ενυδρείο και αυτός να............... αντιστέκεται!!!!!!! :smt120:smt120:smt120 Ρε φτιάξε εκεί μια γυάλα............. σκέτη....... μόνο το γυαλί και τα φίλτρα......... και τα μωράκια θα γεννηθούν και θα μεγαλώσουν μια χαρά...... |
Παράθεση:
Αρε Σωτο τι με κανεις....!!! Μην με μπριζονετε ρε σεις γιατι οι αντιστασεις ειναι στα ορια!!!!:grin: |
Ε ναι ρε φίλε απο που θα πάρω εγώ δισκάκια?:D:D:D
|
Κάψτες τις αντιστάσεις.............. δεν χρειάζονται............. το μηχάνημα δουλεύει καλύτερα χωρίς αυτές........ :D
|
Nα σου ζήσουν!
Μοιράσου μαζί μας και τις επόμενες μέρες της ζωής τους! Δηλαδή ρίξε καμια φωτο όταν έχεις χρόνο!:p |
Παράθεση:
|
Μα ρε Γιάννη..... πρέπει να είσαι ο ΜΟΝΟΣ από εμάς, που πρέπει να ακούς την γυναίκα, και εσύ αντιστέκεσαι..... zw
|
Mε βαλατε στην μπριζα και μαλλον θα την ακουσω...;):D
|
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.................. :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Όντως οι βασιλιάδες του ενυδρείου οι δίσκοι... Υπέροχο ενυδρείο, συγχαρητήρια.. Αλλά δεν τους αρέσουν οι πρασινάδες??
|
Οι πρασιναδες δεν τα πανε καλα με τα ζεστα νερα, γιατι μετα φερνουν περισσοτερο σε λαχανοσουπες.
|
Μια ερωτηση να κανω παιδες...
Στο ενυδρειο μου ειχα στην αρχη 2 αντλιες eheim 3000 για να στελνουν το νερο και τις ειχα να δουλευουν στο μισο,τωρα λογο ΔΕΗ εκλεισα την μια και δουλευω την αλλη στο φουλ (δηλ.3000/ωρα οπως γραφει ο κατασκευαστης). Πιστεύετε καλυπτει το ενυδρειο μου αυτη η κυκλοφορια? |
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ - greeklish
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board