Παράθεση:
το φιλτρο μπορει να το αναπληρωσει και με μπολι ή με νερο αλλου ενυδρειου αμα εχει. |
Παράθεση:
Νομιζω λεει "απο την αρχη" για το στησιμο και τη συνθεση ψαριων. Εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα. |
Παράθεση:
σε καθε περίπτωση αφου εχει κανει τοσες αλλαγές και δεν εχει καταφέρει τπτ γιατι να ξοδεύει ασκοπα το νερο αφου μπορει να λύση τα προβληματα της τοσο ευκολα. να την διευκολύνω εγω θελω. παντως το υγρο που μου εδωσες το εψαξα...και ειναι κατα πολυ καλητερο σε συστατικά και σε λειτουργία απο το αντιχλωριο της nutrafin...και ειναι ελαχιστα πιο φτηνό. |
Καλημέρες!
Παιδιά αλλάζω τακτικά το νερό και τσούκου τσούκου έπεσε στο 20. Βέβαια έλλειπα και κάποια διατήματα από το σπίτι, εκτός νομού και αυτό με καθυστέρησε. Περιμένω να πέσει κι άλλο για να βάλλω ψαράκια μέσα αλλά τώρα προέκυψε άλλο πρόβλημα! Ότι είναι με βεντούζα πλέον δεν κολλά στα τζάμια. Φίλτρο θες, βυθισμένο όλο μέσα, θερμόμετρο θες, κόβει βόλτες γύρω γύρω στο ενυδρείο πάνω πάνω, θερμαντήρας θες, πάει κι αυτός βούλιαξε! Καλά τι έπαθαν όλα μαζί? Έβγαλα τις βεντούζες από παντόυ τις έτριψα, έτριψα και τα τζάμια, τίποτα δεν κολλάνε στα τζάμια, τι να κάνω? :smt120 ------------------------- Παράθεση:
Απλά δεν άλλαζα νερό μετά που ψόφησαν τα ψαράκια, επειδή έλλειπα συνέχεια και επειδή ξενέρωσα που ήταν άδειο και τώρα το πήρα πιο ζεστά να ασχοληθώ πάλι. Άραγε όταν κατέβουν τελείως στις μετρήσεις, τι ψάρια να βάλω? :confused: |
Παράθεση:
χε χε χε sorry αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ, μόλις είδα το θέμα χε χε χε |
Παράθεση:
Πάνε να το εξακριβώσεις μόνος σου. Εγώ πάντως αλλού αόρατα ψάρια δεν βρήκα (και φαντασματάκια τα λένε). |
φοβερή γαρίδα πάντως για να άντεξε όλα αυτά. Μάλλον είναι το είδος highlander schrimp.
|
Παράθεση:
Ψαρια θα μελετησεις καλα πριν παρεις. Και θα ανοιξεις θεμα στο φορουμ γιατι εισαι απειρη ακομα και αν κανεις λαθη θα τρεχουμε παλι. |
Παράθεση:
|
|
:grin: ΤΕΛΕΙΑ!!! :D
|
Γεια σας!
Έκανα μετρήσεις, όλα μια χαρά, πήρα βεντούζες για όλα, πήρα και ψάρια! 1 μόλι πορτοκαλί αρσενικό 1 μόλι κίτρινο θυληκό 1 γκάπι μπλε-πορτοκαλί Θα δω πως θα πάνε τώρα τα ψάρια και σε λίγες μέρες θα πάρω κι άλλα! Αχ τι χαρά έχω δεν περιγράφεται!!! :smt041:smt041:smt041 ------------------------- Τα ψαράκια μου κάνουν βόλτες αλλά είναι ήσυχα (μόλι), το ένα γκάπι δεν σταματάει να πηγαίνει πέρα δώθε! Το πιο μικρό τζαναμπέτης μου βγήκε! Πάντως με το που πλησιάζω το ενυδρείο στο 1 μέτρο (έστησα την καρέκλα να κάθομαι να χαζεύω!) τα μόλι εξαφανίζονται λες και τα κυνηγούν! Γιατί έτσι? ------------------------- Ε δεν προλαβαίνω να χαρώ πάλι προβλήματα zw Να πάρει ευχή να πάρει! Το κίτρινο μόλι έβγαλε Ich αμάν! Μ'αρέσει ποθ έριξα και από το Tetra Medica General Tonic ντεμέκ για τις ασθένειες! Ανέβασα τη θερμοκρασία νερού και σκέφτομαι να ρίξω μαγειρικό αλάτι... Πόσο να ρίξω? Οεο? |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board