Σας ευχαριστώ!
Τόλη τα leleupi όταν μεγαλώσουν (σε 1-2 χρόνια :D) ευελπιστώ να τα βάλω σε ένα 400άρι (αφού ξεχωρίσω 1 αρσενικό + 2 έως 3 θηλυκά).Προς το παρόν είναι ψιλο-ζορισμένα απο τα regani. |
Γειά σου βρε Κλεόβουλε με τα "αρώματα" σου!!! Πολύ καλό στήσιμο. Αν και όπως σου είπαν οι κάθετες πέτρες είναι λίγο αφύσικες, αυτό δε με χαλάει καθόλου. Και όμορφο (για έμας) και λειτουργικό (για τα ψαράκια σου). Κουκλιά τα leleupi :smt041
|
Πόσα regani έχεις μέσα??
Είναι όλα ενήλικα?? Έχει κλείσει ζευγάρι?? Για πες μας συμπεριφορές. Ως γνωστόν τα regani είναι επιθετικά και κυρίαρχα ψάρια.... |
πολύ όμορφο...
με έβαλες σε σκέψεις..................... |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Πολυ ωραιο το ενυδρειο Κλεοβουλε.Συγχαρητηρια για την προσπαθεια.
Χασαμε τον gemen που εγινε κηπουρος αλλα σου ετοιμαζω δυο νεα μελη οπου θα εγκαταλειψουν τα φυτεμενα και θα γραφτουν στην μεγαλη σχολη του Αρωματος.:smt041:smt041:smt041:smt041 |
Καλά πάμε, έναν χάνουμε 2 κερδίζουμε :smt041
(Beau-κο-μπό-στα πες αλεύρι :D) |
Σαν τη Λερναια Υδρα.:smt120
|
Μπορει να χανει την φυσικοτητα του νταμαριου αλλα η αντιθεση των χρωματων ειναι εξαιρετικη!
Επισης τα ψαρακια φαινοντε να περναν υπεροχα! Μπραβο Κλεοβουλε! Αντε να δουμε ποτε θα αξιωθω να στησω ενα νταμαρακι για τα λατρεμενα μου tropheus duboisi... Κλεο,αν απλα "πετουσες" ατακτως τις πετρες την μια πανω στην αλλη και μετα εκανες καποιες διορθωσεις ασφαλειας για τα ψαρια,δεν θα δημιουργουνταν σπηλιες και ισως εδειχνε πιο φυσικο? Ρωταω διοτι στα τα συγκεκριμενα ενυδρεια οι γνωσεις μου δεν ξεπερνουν τις "βασικες" και μονο. |
Παράθεση:
Πάλι θα με βάλετε να χαρίσω τα μισά φυτά μου, για να τους κρατήσω στην σωστή λωρίδα κυκλοφορίας. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω έντονο ανταγωνισμό από εσάς, γιατί κλαδέματα από κοτρώνια δεν ...:D |
Παράθεση:
Το ενυδρείο αυτό έχει μεγάλο ύψος και με δυσκολεύει η πιο φυσική τοποθέτηση της πέτρας.Το πρωτεύον πάντως είναι να βολευτούν τα ψαράκια. Παράθεση:
|
Πολυ ομορφο Κλεοβουλε!!!
:smt041:smt041 |
:):)
|
Μπραβο Κλεοβουλε.
Πολυ ομορφο κ με ωραια χρωματα το ενυδρειο σου.:p |
:)ευχαριστώ
|
Πολύ καλό στήσιμο!
:) |
Κλεοβουλε βλεπω το παθος και η αρρωστια συνεχιζεται:p
ενα θα σου πω..βλεποντας το ενυδρειο σου με με βαζεις σε σκεψεις για νταμαρι:D κατι που δε μου αρεσε μεχρι τωρα. (ακομα δεν αρχησα τα φυτεμενα θα παω σε νταμαρια:D) |
Πολύ όμορφο το απέριττο ενυδρείο σου !
Σκόρδα ! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πως είναι τώρα το ενυδρείο Κλεοβουλε;
Μεγάλωσαν τα ψαράκια σου; Έδειξαν συμπεριφορές; |
Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.
Τα ψαράκια δεν είναι ταχείας ανάπτυξης και βολεύονται ακόμα αρμονικά. Ακόμα δεν ξεχώρισαν ζευγάρια :( Αν καταφέρω να φέρω τον Ζ.Χ. θα κάνω και φωτο-update :D |
Όταν σχηματιστούν ζευγάρια θα βγάλεις τα υπόλοιπα;
Στα juli όταν γεννήσουν πρέπει να βγει το αρσενικο; |
Ναι αν βγουν ζευγάρια θα βγάλω τα παραπάνω αρσενικά.Τα θηλυκά τα αφήνω για να έχουν εναλλακτικές επιλογές οι επιβήτορες μου:D
Με τα τζούλι αν έχεις αρκετές κρυψώνες δεν χρειάζεται να βγάλεις τον αρσενικό. |
πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!παντως να ξερεις εχεις πιστους μαθητες;););););)
|
Είναι πανέμορφα τα άτιμα τα τζούλι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleye s:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Φιλε Κλεοβουλε θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας ενημερωσεις( κυριως με φωτογραφιες:p ) για την εξελιξη του πανεμορφου σου ενυδρειου!!:)
|
Παύλε το υπόσχομαι αλλά από Σεπτέμβρη που ίσως χαλαρώσω από δουλειά.
Έχουν αλλάξει πολλά κυρίως στον πληθυσμό και στο ενυδρείο πια κατοικούν απόγονοι των ψαριών που βλέπετε μαζί με 2 ζευγάρια κάλβους (ανήλικους ακόμη). |
Παράθεση:
Αυτά είναι αφρικάνες mr Afro-fun?!?! :) ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.. απο που πηρες αμμο και πέτρες???? Αν κ σκεφτομαι το αντιθετο... μπλε / σκουρα αμμο με λευκες πετρες.. τι λες? (να μη λερώνει κιολας) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board