Ναι,, κανει. Κανε την σκονη και χρησιμοποιησε την.
|
Παράθεση:
|
Φυσικα.
|
οκ σε ευχαριστω;)
|
Άμα φτιάξω την τροφή αλλά χωρίς σπιρουλίνα θα την τρώνε? (είναι λίγο ακριβή:(:oops:)
|
μα η σπιρουλινα ειναι ολα τα 'λεφτα'
|
Ναι αλλά κάνει 17-18 ευρώ και η έτοιμη τροφή από το pet shop κάνει 5 κάτι.
τουλάχιστον κραταει.? :confused: |
Δε συγκρινεται η DIY του σεφ raven με αυτες του εμποριου και κραταει πααααρα πολυ
|
Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει, να πιάσει μούχλα, κάτι κακό τέλος πάντων; Γιατί, εντάξει δε χαλάει η σπιρουλίνα, αλλά ο αρακάς ας πούμε; Εντάξει ο Iron Chef Raven είχε στην τελευταία απογραφή 32.000 γαρίδες και την καταναλώνουν! Στους υπόλοιπους πόσο αντέχει;
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kifinas http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/viewpost.gif οταν κανουμε ολες τις διαδικασιες την αποθυκευουμε σε καταψυξη - ψυξη η εξω απο το ψυγειο? Αν την φτιαξεις με τον τροπο του rottbea ναι. Αν την αποξηρανεις στον φουρνο οπως εκανα εγω, τοτε... Παράθεση: Την αποθηκευουμε σε ενα κουτι ή μπολ χωρις να κλεισουμε εντελως το καπακι. Θελουμε να αναπνεει , οποτε το ιδανικο ειναι καποιο ξυλινο κουτακι. __________________ |
Το έχω διαβάσει, για αυτό το λόγο ρωτάω. Γιατί ναι μεν την αποξηραίνουμε, αλλά μετά παίρνει υγρασία από το περιβάλλον και μπορεί να μουχλιάσει.
|
και εγω δεν ξερω ποσο κραταει , την εχω 3 μηνες και μια χαρα την βλεπω ακομα..
|
σε τι δοχειο την εχεις ?
|
σε ενα ξυλινο απο τσα'ι'..
|
γνωριζεις καποιο αλλο που θα ηταν καταλληλο (γτ που να βρισκω απο τσαγια τωρα)
|
Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα που θα το βαλεις απλα πρεπει το καπακι να ειναι λιγο ανοιχτο ωστε να αεριζεται η τροφη .
|
οκ την έφτιαξα την τροφή οπός είναι η συνταγή και πέφτει σύρμα..με το που ακουμπήσει το νερό. :cool:Ευχαριστώ Raven. :grin:
και μια φωτο. http://farm4.static.flickr.com/3452/...b484c6dd05.jpg |
παιδια αγορασα κολοκυθι πρασινο αρακα καροτο παπρικα φτιαχνω την τροφη με αυτα τα υλικα ??
|
ναι αλλα επειδη ειχα μαθημα πριν και δεν σε προλαβα ΟΧΙ σπανακι που μου ειπες;)δεν κανει για τις γαριδες
|
Παράθεση:
|
ευχαριστω παιδια...τωρα το μονο που μενει ειναι να στεγνωσει και να την ταισω
|
Συγχαρητήρια για την συνταγή καταρχήν,θα μπορούσες αν είναι εύκολο να δώσεις και κάποιες αναλογίες στα υλικά.Δηλαδή εγώ που θα ταϊσω 15 γαρίδες πόσο περίπου θα πρέπει να βάλω?
Ευχαριστώ Αυτή η σπιρουλίνη κάνει? http://www.pharmazon.gr/product_info...oducts_id=1615 |
Μπράβο Αλέξανδρε για την καταπλικτικη παρουσιαση. μια ερωτιση εχω μονο ποση σπιρουλινα βαζουμε, ποση παπρικα και το πακετο του αρακα ειναι 1/2 του κιλοθ ή 1 κιλο?
ευχαριστω. |
μαγειρευω για να δουμε...
μαγειρεύω για να δούμε...η μόνη παραλαγη που έκανα προσθεσα baby food ....τωρα ειναι φουρνο....!!!:smt041
|
etoimo!!!
3 Συνημμένο(α)
τρελαθηκανε!!! και τα guppy!!! se eyxaristo..
|
Εμένα πάλι δεν την είδαν και με πολύ καλό μάτι,δειλά δειλά πλησιάζει μία μία και την κάνει μετά από πολύ λιγο με ελαφρά πηδηματάκια:(
|
Εμένα πάλι μόνο οι γαρίδες δεν την τρώνε
Που να προλάβουν στον χαμό που γίνεται όταν πέφτει |
Flakes spirulina της tropical μπορώ να βάλω;
|
Κανένα diy για σκαλάρια??!
|
Ευχαριστω για την συνταγη την δοκιμασα στα τροφεους,και την τιμησανε ιδιαιτερως:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board