Ν α ρωτησω κατι εκτος απο το κινεζικο φιλτρο...Τι φιλτρα μου προτεινεται να βαλω σε 750 λιτρα...?
------------------------- Eheim external filter 2260 και Eheim external filter 2217 αρκουν για το ενυδρειο |
Παράθεση:
υ.γ....το sumb αποκλειστηκε τελικα? |
sump και παλι sump ειναι τρομερα αποτελεσματικοτερο και αν χωρισεις και ενα διαμερισμα μπορεις να μεταφερεις και ενα κυνηγημενο ψαρι εκει
|
Παιδια δεν ειμαι καθολου γνωστης του sump και φοβαμε να μην κανω κατι λαθος και απογοιτευτω μετα.....:(
|
Τοτε η στο φτιάχνει αλλος με sump ή το κανεις μονο σου το ενυδρειο και βαζεις 2-3 εξ. φιλτρα...
Δεν εχεις και παρα πολλες επιλογες...;) |
Αμα πω αυτον που εχει το πετ σοπ να μου το κανει με sump θα μπορει...?
|
Ποιον λες...? Που να ξερω?:D
|
Αχ ασε τα εχω χασει και εγω....Δικαιο εχεις τι να πεις.....??θα μου βγει πιο φτινω απο τα δυο φιλτρα μαζι...??
|
Συμπεραινοντας καποια πραγματα απο τις ερωτησεις σου θα επιμεινω σε κατι που ειπα πιο πριν, οτι πριν ασχοληθει καποιος με τα συγκεκριμενα ψαρια καλο θα ηταν να εχει αρκετη εμπειρια. Και πολυ διαβασμα και κατανοηση του τροπου ζωης τους και του περιβαλλοντος τους, που αν εχεις "κολλημα" με το συγκεκριμενο.ειδος πιστευω θα το κανεις.
Ξερεις αγγλικα (η γαλλικα) για να δωσουμε καποια αρθρα? |
Οχι ουτε αγγλικα ουτε γαλλικα
|
Στο πρωτο τευχος του περιοδικου Ενυδρειο http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm υπαρχει ενα εκτενεστατο αρθρο. Και μιας και ξεκινας τωρα, καλο θα ηταν να επωφεληθεις της προσφορας για τα 10 τευχη!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board