Παράθεση:
λοιπον του εκανα ενα ανοιγμα και ειμαι εδω http://img534.imageshack.us/img534/8144/dsc05106.th.jpg κραταω την φτερωτη με ενα τσιμπιδακι και προσπαθω να βαλω τον ασπρο αξονα... το κανω αλλα δεν.. |
Παράθεση:
|
εχω παω να το καω κι ερχομαι για νεοτερα.
rtfm λοιπον και παμε για την ολικη καταστροφη... |
...αν δεν εχεις κατεβασε το αναλογο απο εδω ;)
|
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. αλλα δυστυχως επτωχευσαμεν.
οχι δεν εσπασα κατι που θα ηταν το πιο λογικο:p αλλα τα αποτελεσματα ήταν να δουλευει ακομα σαν κατερπιλαρ. δεν ξερω αν θα αποκτησω ποτε ενα πριους. το εκανα αυτο με την οδοντογλυφιδα αλλα δεν ξερω γιατι το εκανα:smt021 το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ασπρος αξονας εχει ταιριαξει και στην εγκοπή του πάτου και στο τελευταιο κουμπωμα του. |
να κάνω και εγώ τώρα μια χαζή ερώτηση ??
το φίλτρο το πήρες από Ελλάδα ή από κάπου εξωτερικό ?(είτε ο ίδιος είτε αποστολή από εξωτερικό) όλα τα impeller δεν κάνουν για παντού και πάνε ανάλογα τα Hz του ρεύματος της χώρας που βρίσκεσαι ... αν δεν είναι κατάλληλο για Ελλάδα τότε λογικός ο θόρυβος .. |
αντιθετως το πήρα απο μαγαζι στην αθήνα καινουργιο και το φίλτρο δουλεύει 1 μήνα!!
|
Παράθεση:
το βουτάς, παίρνεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς και το πας για αντικατάσταση ... |
το σκεφτομαι γιατι εχω ψαρια στο ενυδρειο και ειναι και το σιποραξ στρωμενο. σε ενα τηλ με το μαγαζι μου ειπαν να το παω να το στειλουν ήτοι 15μερες οφφ με οτι αυτο συνεπαγεται.:confused::confused:
|
Παράθεση:
|
το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τρακτεροήχου είχα και με το δικό μου 2217 τσίλικο μόλις το έβαλα στην πρίζα, από τα νεύρα μου zw το έκανα φραπέ και μιλάμε για πολύ πολύ πολύ γρήγορο κούνημα πάνω κάτω μετα μανίας για κανα 5λεπτο:smt120 μέχρι οσότου σταμάτησαν να βγαίνουν μπουρμπουλήθρες από την έξοδο .... αποτέλεσμα θόρυβος μηδέν....:cool:
|
εξακολουθει και κανει θορυβοzw
το εχω κουνήσει αρκετα αλλα τπτ:( πηρα τηλ το καταστημα που το ειχα αγορασει και οπως ειναι λογικο πρεπει να το παω απο εκει για να το στειλουν να το δουν. ισως και 15 μερες. ελα ομως που δεν γινεται.. αρα τι κανω.. το σπαω? τα πουλαω ολα? στελνω φιλτρο..χαλαει σιποραξ-στρωσιμο δινω και τα ψαρια και ξανα παλι μετα? :confused::confused: απογοητευση---- |
Βάλε μία αγγελία μήπως μπορεί κάποιος να σου δανείσει ένα που δε χρειάζεται ή αν σου περισσεύουν λεφτά αγόρασέ του το και μόλις στο επιστρέψει η αντιπροσωπεία ξαναπούλα το. Αλλιώς... δεν μου έρχεται κάποια λύση χωρίς κόστος. Να αδειάσεις τα υλικά σε μια λεκάνη με κυκλοφορητή και αεραντλία και να τα ταΐζεις; Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τόσο, αλλά είχα δει κάποιον να το προτείνει μια φορά.
|
Για να μην πολυαγχώνεσαι, με 13 € περίπου, εφόσον έχεις το αξονάκι σώο, παίρνεις το ιμπέλερ καινούργιο. Αν σου κάνει τα ίδια, τότε...ψάχνεις για δανεικό φίλτρο.
|
Παράθεση:
πηγα και αγορασα το impeller eheim κι αυτο (14ευρω) το οποιο απο αποψη φινιρισματος δεν ηταν και οτι καλύτερο σε σχεση με το μαμα. το θεμα ειναι οτι δουλευει μια χαρα τωρα.:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board