Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Πρόβλημα με δυνατό ήχο από Eheim 2217 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38361)

kristos 22-03-10 20:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 429074)
....πω,πω....αυτο κανει σαν Caterpillar :D
Λοιπον δοκιμασε για να μη λεω πολλα, να αφησεις να μπει το impeler στην "τρυπα" απαλα, φρεναροντας το με μια οδοντογλυφιδα...

εμμμ οταν μιλουσα για οργωμα κυριολεκτουσα χαχαχαχα

λοιπον του εκανα ενα ανοιγμα και ειμαι εδω http://img534.imageshack.us/img534/8144/dsc05106.th.jpg

κραταω την φτερωτη με ενα τσιμπιδακι και προσπαθω να βαλω τον ασπρο αξονα... το κανω αλλα δεν..

maikl 22-03-10 20:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kristos (Μήνυμα 429082)
εμμμ οταν μιλουσα για οργωμα κυριολεκτουσα χαχαχαχα

λοιπον του εκανα ενα ανοιγμα και ειμαι εδω http://img534.imageshack.us/img534/8144/dsc05106.th.jpg

κραταω την φτερωτη με ενα τσιμπιδακι και προσπαθω να βαλω τον ασπρο αξονα... το κανω αλλα δεν..

...ξεκουμπωσε το μαυρο καπακι,βγαλε το impeler απο μεσα και καθαρισε το, και τον χωρο του...ξαναβαλτα μεσα με το κεραμικο αξονα (προσεχε μη το σπασεις) κουμπωσε καπακια κ.λ.π και βαλτο να δουλεψει ....οδηγιες χρησης εχεις???

kristos 22-03-10 20:53

εχω παω να το καω κι ερχομαι για νεοτερα.

rtfm λοιπον και παμε για την ολικη καταστροφη...

maikl 22-03-10 20:57

...αν δεν εχεις κατεβασε το αναλογο απο εδω ;)

kristos 22-03-10 21:17

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. αλλα δυστυχως επτωχευσαμεν.

οχι δεν εσπασα κατι που θα ηταν το πιο λογικο:p αλλα τα αποτελεσματα ήταν να δουλευει ακομα σαν κατερπιλαρ. δεν ξερω αν θα αποκτησω ποτε ενα πριους.

το εκανα αυτο με την οδοντογλυφιδα αλλα δεν ξερω γιατι το εκανα:smt021

το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ασπρος αξονας εχει ταιριαξει και στην εγκοπή του πάτου και στο τελευταιο κουμπωμα του.

crazyio 23-03-10 00:13

να κάνω και εγώ τώρα μια χαζή ερώτηση ??

το φίλτρο το πήρες από Ελλάδα ή από κάπου εξωτερικό ?(είτε ο ίδιος είτε αποστολή από εξωτερικό)

όλα τα impeller δεν κάνουν για παντού και πάνε ανάλογα τα Hz του ρεύματος της χώρας που βρίσκεσαι ...

αν δεν είναι κατάλληλο για Ελλάδα τότε λογικός ο θόρυβος ..

kristos 23-03-10 00:39

αντιθετως το πήρα απο μαγαζι στην αθήνα καινουργιο και το φίλτρο δουλεύει 1 μήνα!!

crazyio 23-03-10 00:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kristos (Μήνυμα 429156)
αντιθετως το πήρα απο μαγαζι στην αθήνα καινουργιο και το φίλτρο δουλεύει 1 μήνα!!

τότε μην το σκέφτεσαι παραπάνω και μην αγχώνεσαι περισσότερο ...
το βουτάς, παίρνεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς και το πας για αντικατάσταση ...

kristos 23-03-10 01:39

το σκεφτομαι γιατι εχω ψαρια στο ενυδρειο και ειναι και το σιποραξ στρωμενο. σε ενα τηλ με το μαγαζι μου ειπαν να το παω να το στειλουν ήτοι 15μερες οφφ με οτι αυτο συνεπαγεται.:confused::confused:

mkoukoumides 23-03-10 13:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kristos (Μήνυμα 429173)
το σκεφτομαι γιατι εχω ψαρια στο ενυδρειο και ειναι και το σιποραξ στρωμενο. σε ενα τηλ με το μαγαζι μου ειπαν να το παω να το στειλουν ήτοι 15μερες οφφ με οτι αυτο συνεπαγεται.:confused::confused:

Λογικά, όλο και κάποιο καλό παλικάρι θα υπάρχει που θα μπορούσε να σου δανείσει για λίγες ημέρες ένα φίλτρο.Έτσι δεν είναι...:) ?

elk 23-03-10 14:25

το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τρακτεροήχου είχα και με το δικό μου 2217 τσίλικο μόλις το έβαλα στην πρίζα, από τα νεύρα μου zw το έκανα φραπέ και μιλάμε για πολύ πολύ πολύ γρήγορο κούνημα πάνω κάτω μετα μανίας για κανα 5λεπτο:smt120 μέχρι οσότου σταμάτησαν να βγαίνουν μπουρμπουλήθρες από την έξοδο .... αποτέλεσμα θόρυβος μηδέν....:cool:

kristos 24-03-10 18:21

εξακολουθει και κανει θορυβοzw
το εχω κουνήσει αρκετα αλλα τπτ:(

πηρα τηλ το καταστημα που το ειχα αγορασει και οπως ειναι λογικο πρεπει να το παω απο εκει για να το στειλουν να το δουν. ισως και 15 μερες.
ελα ομως που δεν γινεται..

αρα τι κανω..
το σπαω?
τα πουλαω ολα?
στελνω φιλτρο..χαλαει σιποραξ-στρωσιμο δινω και τα ψαρια και ξανα παλι μετα?
:confused::confused: απογοητευση----

exelix 24-03-10 18:37

Βάλε μία αγγελία μήπως μπορεί κάποιος να σου δανείσει ένα που δε χρειάζεται ή αν σου περισσεύουν λεφτά αγόρασέ του το και μόλις στο επιστρέψει η αντιπροσωπεία ξαναπούλα το. Αλλιώς... δεν μου έρχεται κάποια λύση χωρίς κόστος. Να αδειάσεις τα υλικά σε μια λεκάνη με κυκλοφορητή και αεραντλία και να τα ταΐζεις; Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τόσο, αλλά είχα δει κάποιον να το προτείνει μια φορά.

Χριστόφορος Μίχας 24-03-10 22:31

Για να μην πολυαγχώνεσαι, με 13 € περίπου, εφόσον έχεις το αξονάκι σώο, παίρνεις το ιμπέλερ καινούργιο. Αν σου κάνει τα ίδια, τότε...ψάχνεις για δανεικό φίλτρο.

kristos 31-03-10 19:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χριστόφορος Μίχας (Μήνυμα 429714)
Για να μην πολυαγχώνεσαι, με 13 € περίπου, εφόσον έχεις το αξονάκι σώο, παίρνεις το ιμπέλερ καινούργιο. Αν σου κάνει τα ίδια, τότε...ψάχνεις για δανεικό φίλτρο.

ακουσα τον χριστοφορο και εντελει βγηκα κερδισμενος:smt041:smt041

πηγα και αγορασα το impeller eheim κι αυτο (14ευρω) το οποιο απο αποψη φινιρισματος δεν ηταν και οτι καλύτερο σε σχεση με το μαμα. το θεμα ειναι οτι δουλευει μια χαρα τωρα.:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:23.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01730 seconds with 10 queries