Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Θαλασσινό νερό - Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Ενυδρείο σε υπνοδωμάτιο. Ναι ή όχι και γιατί? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28644)

sifnos 15-12-08 11:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από vasilakis (Μήνυμα 313039)
Oχι μονο αυτο!!! Πρεπει να το προχωρησεις και παραπερα.
Πρεπει οταν γνωρισεις την καταλληλη να της ξεκαθαρισεις οτι οταν ασχολεισαι με το ενυδρειο σου , δε θελεις να σε ενοχλει κανεις και πως επισης θα βγαινεις συχνα με ενυδρειοφιλους για καφε και τα συναφη... :D:D:D
Τωρα το κατα ποσο θα πιασει αυτο εγκειται στη γυναικα που θα παντρευτεις!!! :rolleyes:

σωστοοοοος...τώρα με προβλημάτισες. θέλω να βάλω και ευδρείο στο υπνοδωμάτιο. ελα πες την αλήθεια. με βλέπεις να μένω στο ράφι? ρε παιδιά έχει παντρευτεί κανείς?:D:D:D:D

ΧρήστοςΠ 15-12-08 11:35

Α ρε νέα παιδιά δεν ξέρετε τίποτα. :D

Ρε θα σας πουν ναι στην αρχή και δεν τρέχει τίποτα θα κάνουν και αλλαγές κτλ και μετά η παντόφλα :D

N4505 15-12-08 13:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 312611)
εχω το 30αρι στο κομοδινο διπλα στο κρεββατι μου....

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω με ένα 20L iwagumi και εκτός από τον θόρυβο και το φως, σκεφτόμουν μήπως είναι θέμα το co2 αν είναι όλα τα πορτοπαράθυρα κλειστά.. μάλλον καμία σχέση ε?

orck 15-12-08 14:59

ναι εχουμε παντρευτει, γιατι;

ενα μυστηκο θα σου πω
εαν γνωρισεις μια κοπελα και εχεις καποια... κουσουρια, ατελειες στον χαρακτηρα πως να το πω; (πχ ασχολεισαι με ενυδρεια)
τοτε αυτο το προβληματακι σου θα γινει αποδεκτο ακομη και εαν παντρευτειται μετα

εαν παντρευτεις και εισαι μια χαρα και μετα πεσεις στον βουρκο (ενυδρεια) τοτε σε εχει φαει το μαυρο το φιδι

imichal 15-12-08 15:05

χαχα

sifnos 15-12-08 15:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από orck (Μήνυμα 313102)
ναι εχουμε παντρευτει, γιατι;

ενα μυστηκο θα σου πω
εαν γνωρισεις μια κοπελα και εχεις καποια... κουσουρια, ατελειες στον χαρακτηρα πως να το πω; (πχ ασχολεισαι με ενυδρεια)
τοτε αυτο το προβληματακι σου θα γινει αποδεκτο ακομη και εαν παντρευτειται μετα

εαν παντρευτεις και εισαι μια χαρα και μετα πεσεις στον βουρκο (ενυδρεια) τοτε σε εχει φαει το μαυρο το φιδι

xaxa το επιασα το νόημα. φτιάξτε ενυδρεία 'οσο ειναι καιρος

paraskevi_gr 15-12-08 15:27

Παράθεση:

Πρεπει οταν γνωρισεις την καταλληλη να της ξεκαθαρισεις οτι οταν ασχολεισαι με το ενυδρειο σου , δε θελεις να σε ενοχλει κανεις και πως επισης θα βγαινεις συχνα με ενυδρειοφιλους για καφε και τα συναφη... :D:D:D
Τωρα το κατα ποσο θα πιασει αυτο εγκειται στη γυναικα που θα παντρευτεις!!! :rolleyes:

Υπάρχει και καλύτερη λύση. Βρές μια ενυδρειόφιλη. Μετά δεν θα ξέρετε που να βάλετε τα ενυδρεία!!! ;)

xontros 15-12-08 16:05

Μιας και η συζήτηση "ενυδρείο και σχέσεις" συνεχίζεται εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28687
για να μείνουμε στο θέμα του θορύβου, ακόμα και ένα μικρούλι μονομαχοενυδρείο που έχω στο δωμάτιό μου, με ένα hang-on φιλτράκι, κάνει θόρυβο, ελάχιστο μεν, αλλά μέσα στην ησυχία της νύχτας ακούγεται.. Με εκνεύριζε τις 2-3 πρώτες μέρες, πλέον το έχω συνηθίσει και δεν το ακούω καν..

Πάντως, τα φώτα ανάβουν λίγο πριν ξυπνήσω, οπότε με το που ανοίγω τα μάτια μου βλέπω τον κύριο Diogo, οπότε έχω και κίνητρο να σηκωθώ, για να τον ταίσω.. :D

Όσο για τη "ρομαντικότητα" του moonlight, no comments.. :D

PascM 16-12-08 00:51

...βάλε ένα θαλασσινό και θα καταλάβεις :P

delta66 16-12-08 02:12

Και εγω απο θορυβο και φως δεν χαμπαριαζω αλλα με απασχολει πολυ το θεμα των εντομοαποθητικων σε κλειστο χωρο και μαλιστα καλοκαιρι με ανεμηστηρακια να φυσανε μεσα στο ενυδρειο τον αερα του δωματιου.
Το συγκεκριμενο υγρο (baygon) που χρησιμοποιω εγω εχει μαλιστα στο κουτι και μια μεγαλη ταμπελα με ενα ψαρι και απαγορευτικο Χ, λεει οτι ειναι τοξικο για τα ψαρια.
Γερμανικο ειναι και κατι ξερουν οι γερμανοι απο ψαρια.;)

Μονο αυτο ειναι δλδ τοξικο? ή μονο αυτοι προειδοποιουν?

Εχει κανεις χρησιμοποιησει καποιο αλλο εντομοαποθητικο χωρις να εχει απωλιες? και ποιο?
Φυσικα να κανει δουλεια και με τα κουνουπια, γιατι το baygon το ειχα δοκιμασει μετα απο διαφορα αλλα και ηταν πιο αποτελεσματικο.

sifnos 16-12-08 08:21

δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν με τσιμπάνε τα κουβούπι!!δεν χρησιμοποιώ ποτέ εντομοαποθητικό ούτε φιδάκι και άλλα τετοια. δοκίμασε το autan:)

delta66 16-12-08 08:22

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sifnos (Μήνυμα 313361)
...... δοκίμασε το autan:)

Χμμ δεν ειναι και οτι πιο υγειινο ;)

fishme1 16-12-08 11:42

ενω το baygon ... :rolleyes:

safi 16-12-08 13:43

Την υγρασία από την εξάτμιση του νερού δεν πρέπει να την λάβει κάποιος υπ' όψην του σε ένα υπνοδωμάτιο ?

orck 16-12-08 13:57

στο δωματιο που ειναι το ενυδρειο με ανοιχτο καπακι θα αισθανεσαι οτι το δωματιο ειναι πιο ζεστο λογο της αυξημενης υγρασιας στον χωρο
εαν το καπακι ειναι κλειστο δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα
αλλιως και τα πιατα που στεγνωνουν θα μας προκαλουσαν προβληματα

N4505 16-12-08 14:31

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από delta66 (Μήνυμα 313333)
Εχει κανεις χρησιμοποιησει καποιο αλλο εντομοαποθητικο χωρις να εχει απωλιες? και ποιο?

'Εχεις δοκιμάσει citronella? Υπάρχει σε κεράκια και σε πασαλειφτικό νομίζω.. Είναι το πιο φυσικό που υπάρχει αλλά βρωμάει αρκετά..

makis206 16-12-08 15:08

Κανενός δεν του έρχεται πιπί όταν κοιμάται με το πλιτς πλιτς που κάνει το νερό;

:D:D:D

delta66 16-12-08 16:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από N4505 (Μήνυμα 313434)
'Εχεις δοκιμάσει citronella? Υπάρχει σε κεράκια και σε πασαλειφτικό νομίζω.. Είναι το πιο φυσικό που υπάρχει αλλά βρωμάει αρκετά..

Ναι, τα αυτοκολητα.
Δεν κρατανε πολυ, δεν βγαζουν ουτε το μισο βραδυ.

Σιγουρα κανενα εντομοαπωθητικο δεν ειναι αθωο αλλα για το autan ακουστηκαν πολλα και ερχεται σε αμμεση επαφη με το δερμα μας.
Ενω το υγρο εντομοαπωθητικο, αν αεριζεται επαρκως το δωματιο δεν θα το "ρουφηξουμε" ως το φιλοκαρδι μας :D

Τεσπα, στο συγκεκριμενο θεμα, με ενδιαφερει αν μπορει καποιος να πει εκ πειρας οτι χρησιμοποιει ενα αξιολογο εντομοαπωθητικο χωρις να ειχε "περιεργες" απωλειες?
Για να βαλω και εγω ενα διμετρο στο τοιχο της κρεββατοκαμαρας :D

crazyio 16-12-08 18:01

Παράθεση:

φυσικά όμως μπορεί να σε ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ της το ζητήσεις !! :D

Perazzi 16-12-08 18:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από paraskevi_gr (Μήνυμα 313121)
Υπάρχει και καλύτερη λύση. Βρές μια ενυδρειόφιλη. Μετά δεν θα ξέρετε που να βάλετε τα ενυδρεία!!! ;)

Εε και εσύ είπες το πιο δύσκολο , που θα βρούμε μια τέτοια κοπέλα να έχει μανία με ενυδρεία :D:D:D

Πάνος 16-12-08 23:59

εδω μεσα θα ψαξεις.......δεν πηρατε κανενα μαθημα απο τον "eroteymenos"....:D:D

Perazzi 17-12-08 00:04

Έλα Πάνο έτσι φαίνεται εσύ ξέρης καμία τακτική για πες μας κάτι :D:D

sifnos 17-12-08 16:37

Συνοψίζοντας έχουμε: θόρυβο, υγρασία(ενδεχομένως κακή ποιότητα αέρα λόγο της εξάτμισης),προσοχή στα τοξικά εντομοαπωθητικά (αρωματικά χώρου) και φωτοπερίοδος. Σωστά? Πιστεύεται πως θα προκύψει κι άλλο πρόβλημα?(κι άλλα θελω?:D:D)

Perazzi 17-12-08 16:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sifnos (Μήνυμα 313748)
Συνοψίζοντας έχουμε: θόρυβο, υγρασία(ενδεχομένως κακή ποιότητα αέρα λόγο της εξάτμισης),προσοχή στα τοξικά εντομοαπωθητικά (αρωματικά χώρου) και φωτοπερίοδος. Σωστά? Πιστεύεται πως θα προκύψει κι άλλο πρόβλημα?(κι άλλα θελω?:D:D)

Το δικό μου είναι στο υπνοδωμάτιο επειδή δεν έχω να το βάλλω αλλού , τρία δωμάτια έχουμε στο σπίτι και τρία άτομα μένουμε . μια χαρά είναι το δωμάτιο με ενυδρείο δεν έχω κάποιο πρόβλημα , Εγώ σου λέω δοκίμασε το , πολύ εντυπωσιακό γίνετε να κοιμηθείς με τα ψαράκια σου :D:D:D

sifnos 17-12-08 16:53

κι εγώ στην ίδια κάτάσταση είμαι. θα το κάνω αλλά σκοπεύω να το μελετήσω παρα παρα παρα πολύ καλα προκειμένου να βελτιώσω τη κατασταση οσο περισσοτερο μπορω

Perazzi 17-12-08 17:02

Εε εγώ δεν είχα άλλη επιλογή η θα το είχα στη κουζίνα μαζί με κατσαρόλες η στο δωμάτιο μου , ιδικά το βράδυ σβήνεις τα φώτα του δωματίου φτιάχνεις ένα καφεδάκι ανοίγεις το PCανάβεις το τσιγαράκι σου (αν καπνίζεις ) και σου φτιάχνει τι ψυχολογία το ενυδρείο :D:D

sifnos 17-12-08 17:08

για να δουμε. ακούγετε υπεροχο(αν εξαιρεσεις το καπνισα. απεχθανομαι τον καπνο του τσιγαρου) αλλα έχω πολυυυυυυυυυυυυυ δρομο ως τότε.

Perazzi 17-12-08 17:15

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sifnos (Μήνυμα 313762)
για να δουμε. ακούγετε υπεροχο(αν εξαιρεσεις το καπνισα. απεχθανομαι τον καπνο του τσιγαρου) αλλα έχω πολυυυυυυυυυυυυυ δρομο ως τότε.

Να το εξαιρέσουμε τότε :smt033:smt033 καλή επιτυχία ο θεός βοηθός ……….;)

sifnos 17-12-08 17:20

:Dαμην:smt074

mikele 17-12-08 17:32

πεφτει πολυ παντοφλα παντως :D:D:D.........πλακιτσα ετσι.......:p:p:p

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:42.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02339 seconds with 10 queries