Παράθεση:
|
Παράθεση:
εσύ λες την αποψή σου και εγώ την δικιά μου. γιατί νομίζεις οτι λες το σωστό και εγώ το λάθος.? ειμαστε εδς μέσα για να βλέπουμε πολλές απόψεις, και η δικιά μου άποψη είναι. ναι εγώ έχω άποψη σε ότι έχει σχέση με κιχλίδες γι αυτό ρψτάω τι ψάρια έχουν οι άλλοι(όσοι δεν γράφουν στο προφίλ) γιατί κάποιος που έχει κιχλίδες μπόρει να δώσει συμβουλή σε καποιον άλλο που έχει και αυτός κιχλίδες. καποιος που έχει όμως χρυσόψαρα και άλλα κοινωνικά ψαράκια πιστεύω ότι δε μπορεί. Χρήστος |
οπως ΔΕΝ εχεις καταλαβει,ολοι εχουν αντιθετη αποψη οχι μονο ο Τολης.. οσον αφορα το οτι για σενα για να ξερει καποιος πρεπει να εχει τα ιδια ψαρια αυτη τη στιγμη στο ενυδρειο του δεν το σχολιαζω.. και εγω εχω αφρικανες πλεον,αλλα ειχα και ramirezi παλαιοτερα σε αλλο ενυδρειο..και υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι ασχολουνται τοσα χρονια οσα ειναι η ηλικια μου και ακομη πιο πολλα και εχουν κρατησει πολλα ειδη ψαριων..οποτε κατι θα ξερουν παραπανω.. και οσα γραφονται σε διαφορα βιβλια ή site (οχι σε ολα) καποιοι με εμπειρια τα εγραψαν και οχι ανεγκεφαλοι.. τωρα αν εσυ απαξιεις αλλο αυτο...μπορεις να εχεις λοιπον την αποψη σου αλλα να αφηνεις και ολους τους αλλους να εχουν τη δικη τους.. αφου προτιμαμε να διαβαζουμε και να συγκρινουμε εμπειριες ασε μας στα σκοταδια.....:smt108 |
Δεν βλέπω να έχει πια νόημα η συγκεκριμένη συζήτηση, γι' αυτό και την κλειδώνω.
|
Παράθεση:
Ως προς τις κιχλιδες ομως, θα επρεπε να γνωριζεις οτι η οικογενεια εχει παρα πολλα μελη και οι συμπεριφορες καθως και οι απαιτησεις διαφέρουν σημαντικά απο ειδος σε ειδος, σε τετοιο βαθμο μαλιστα οπου η δήλωση οτι καποιος ξερει απο "κιχλιδες" να φανερωνει απλά το μεγεθος της αγνοιας του. Και προς αποφυγην παρεξηγησεων.. Γνωμη και αυτή παντα.. ετσι? :cool: ΥΓ Η ειρωνεια προς τους χρηστες/ mods / admins ξερεις πως θεραπευεται εε? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board