Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Προτότυπη ιδέα!! (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22689)

kats7h0d 13-02-08 23:20

;):pΦίλε κατα τη γνώμη μου το έκανες τέλειο ... Μπράβο:smt041

Tkagem 13-02-08 23:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kostis (Μήνυμα 236769)
ωραίο το έκανες....να ρωτήσω κάτι???μόνος σου το έφτιαξες...δεν είναι λίγο επικίνδυνο με τη σιλικόνη μήπως σου πέσει παραπάνω και βρωμάει μετά στα ψάρια???

Την περίσσια σιλικόνη αν θές την αφαιρείς αλλά και λίγο περισσότερη να είναι δεν κάνει κάποιο κακό, μιλάμε πάντα για ουδέτερη σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία....

johnpalavos 14-02-08 11:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DOGO (Μήνυμα 236768)
Αυτό έχω σκοπό να κάνω και τελικά μάλλον θα το κόψω το καπάκι για να κοντίνει λίγο...

σκεφτηκες καθολου να φτιαξεις ενα παρομοιο σαν το καπακι και να το βαλεις κατω απο το ενυδρειο???

DOGO 15-02-08 11:27

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnpalavos (Μήνυμα 236889)
σκεφτηκες καθολου να φτιαξεις ενα παρομοιο σαν το καπακι και να το βαλεις κατω απο το ενυδρειο???

Αυτό έχω σκοπό να κάνω, το έχω αναφέρει και ποιό πάνω, απλά πρέπει να βρώ λίγο χρόνο:smt120. Θα βάλω φωτό όταν τελειώσει....για να ακούσω γνώμες!

johnpalavos 15-02-08 11:29

πιστευω θα δειξει σουπερ!!!

crazyio 15-02-08 12:13

καλό θα είναι να βάψεις τις μεταλλικές γωνίες σε κάποιο χρώμα που θα ταιριάζει με τον χώρο....
Το καπάκι δείχνει πολύ άσχημο τόσο μεγάλο που είναι .. ουσιαστικά "καπελώνει" όλο το ενυδρείο και δεν το αφήνει να δείξει την ομορφιά του και πιστεύω πως θα γίνει πολύ όμορφο.
Το καπάκι θα πρέπει να αλλάξει φυσικά χρώμα :rolleyes:

Καλή συνέχεια .. περιμένουμε εξελίξεις ..

johnpalavos 15-02-08 22:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από crazyio (Μήνυμα 237124)
καλό θα είναι να βάψεις τις μεταλλικές γωνίες σε κάποιο χρώμα που θα ταιριάζει με τον χώρο....
Το καπάκι δείχνει πολύ άσχημο τόσο μεγάλο που είναι .. ουσιαστικά "καπελώνει" όλο το ενυδρείο και δεν το αφήνει να δείξει την ομορφιά του και πιστεύω πως θα γίνει πολύ όμορφο.
Το καπάκι θα πρέπει να αλλάξει φυσικά χρώμα :rolleyes:

Καλή συνέχεια .. περιμένουμε εξελίξεις ..

αν υπαρχει ενα ξυλο στο ιδιο μεγεθος με το καπακι κατω απο το ενυδρειο θα ειναι τελειο!!! κατ'εμε!:rolleyes: :rolleyes:

DOGO 29-03-08 18:16

2 Συνημμένο(α)
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα καινούργιο καπάκι απο κόντρα πλακέ θαλάσσης το οποίο έβαψα σε χρώμα μαόνι.Πιστεύω έγινε πολύ καλύτερο..Ακολουθεί και καπάκι απο κάτω απο βδομάδα!

Πάνος 29-03-08 18:29

πολυ καλο μπραβο!! περιμενουμε και φωτο ολοκληρωμενο...

blondi 29-03-08 19:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DOGO (Μήνυμα 250102)
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα καινούργιο καπάκι απο κόντρα πλακέ θαλάσσης το οποίο έβαψα σε χρώμα μαόνι.Πιστεύω έγινε πολύ καλύτερο..Ακολουθεί και καπάκι απο κάτω απο βδομάδα!

πολυ ωραιο το εχεις κανει, αλλα μηπως το καλοριφερ απο κατω σου δημιουργησει κανενα προβλημα?

lag 29-03-08 19:45

μπράβο!!!!! πολλη ωραίο

sackett 29-03-08 19:56

Πολύ καλό.Αν έφερνες την επιφάνει του νερού σύμφωνα με το ξύλο....τι λές?

DimmyF 30-03-08 13:36

Το ότι είναι πάνω από το καλοριφέρ σε δυσκολεύει καθόλου στον έλεγχο θερμοκρασίας?
Πολύ ωραίο πάντως!

DOGO 30-03-08 18:59

Παιδιά το καλοριφέρ δουλεύει το χειμώνα στους 21 στάνταρ και το ενυδρείο είναι στους 26..Δεν νομίζω να μου δημιουργήσει πρόβλημα, το πολύ πολύ να μου ξεκουράζει το θερμοστάτι!Οσο για τη στάθμη είναι λόγω εξάτμισης γιατί είμαι για αλλαγή νερού..

Zorba_The_Freak 30-03-08 19:01

Μου αρεσει παρα πολυ!!!!

Τι θα βαλεις/έβαλες μέσα?

DOGO 30-03-08 19:04

Έχω κάτι gappakia μέσα αλλά είναι μικρά και δεν φαίνονται στη φωτό,+ 2 γατόψαρα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:08.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01898 seconds with 10 queries