ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου |
21-07-07 23:05 |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leonm
(Μήνυμα 190864)
Οχι, μια χαρά περνάει!Η μόνη είσοδος νερού για τα υλικά φιλτραρίσματος είναι από το πάνω μέρος της θήκης τους.Το κουτί όλου του φιλτρου έχει 3 εισόδους(η μια βέβαια σχεδον αχρηστεύεται γιατί είναι κολημένη στο τζάμι).Οταν λειτουργεί το φίλτρο πέρνει νερό και από την πλαινή χαμηλή γρίλια.Ο λόγος που νομίζω ότι το έχει έτσι η juwel εκτός από ασφάλεια αν πέσει η στάθμη είναι νομίζω κυρίως για καλύτερη διάχυση της θερμοκρασίας αφού γιατί αυτή η είσοδος πάει αρχικά στο χώρο του θερμαντήρα και μετά στα υλικά.
|
Σωστά λες ότι παίρνει νερό και από κάτω για ασφάλεια και για θέρμανση του νερού, αλλά δεν καθαρίζει καθόλου την επιφάνεια και δεν υπάρχει η επιθυμητή κυκλοφορία.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Genirous
(Μήνυμα 190868)
Συμφωνώ με το Λεωνίδα, καθώς και στα 2 Juwel που έχω αυτό συμβαίνει;)
Όπως επίσης διαφωνώ με το φίλο Αντρέα για την διαφορά των Juwel από τα κινέζικα, καθώς έχουν κυρίως πολύ καλύτερες κολλήσεις και επίσης πολύ καλύτερη ποιότητα πλαστικών...προσωπική μου άποφη βέβαια...:D
|
Γιώργο, το ίδιο λέμε...:D ότι είναι μία κλάση ανώτερα από τα κινέζικα.
Πίστεψέ με έχω δει πολλά κινέζικα... πολλά γερμανικά, πολωνικά, γαλλικά κλπ και υπάρχουν πολύ καλύτερης ποιότητας ενυδρεία από τα Juwel και σε καλύτερη αντιστοιχία τιμής-ποιότητας.
|