Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Αντεχει? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18664)

PascM 21-07-07 22:21

Εδώ έχω μια ένσταση εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει!!! Αν πέσει η στάθμη απο την "γρίλια" τότε το νερό δεν περνάει "σωστά" απο τα υλικά φίλτρανσης! Οπότε η σχάρα που αναφέρεις δεν εξυπηρετεί αυτόν το σκοπό.

leonm 21-07-07 22:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από PascM (Μήνυμα 190858)
Εδώ έχω μια ένσταση εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει!!! Αν πέσει η στάθμη απο την "γρίλια" τότε το νερό δεν περνάει "σωστά" απο τα υλικά φίλτρανσης! Οπότε η σχάρα που αναφέρεις δεν εξυπηρετεί αυτόν το σκοπό.

Οχι, μια χαρά περνάει!Η μόνη είσοδος νερού για τα υλικά φιλτραρίσματος είναι από το πάνω μέρος της θήκης τους.Το κουτί όλου του φιλτρου έχει 3 εισόδους(η μια βέβαια σχεδον αχρηστεύεται γιατί είναι κολημένη στο τζάμι).Οταν λειτουργεί το φίλτρο πέρνει νερό και από την πλαινή χαμηλή γρίλια.Ο λόγος που νομίζω ότι το έχει έτσι η juwel εκτός από ασφάλεια αν πέσει η στάθμη είναι νομίζω κυρίως για καλύτερη διάχυση της θερμοκρασίας αφού γιατί αυτή η είσοδος πάει αρχικά στο χώρο του θερμαντήρα και μετά στα υλικά.

Genirous 21-07-07 22:49

Συμφωνώ με το Λεωνίδα, καθώς και στα 2 Juwel που έχω αυτό συμβαίνει;)
Όπως επίσης διαφωνώ με το φίλο Αντρέα για την διαφορά των Juwel από τα κινέζικα, καθώς έχουν κυρίως πολύ καλύτερες κολλήσεις και επίσης πολύ καλύτερη ποιότητα πλαστικών...προσωπική μου άποφη βέβαια...:D

ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου 21-07-07 23:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από leonm (Μήνυμα 190864)
Οχι, μια χαρά περνάει!Η μόνη είσοδος νερού για τα υλικά φιλτραρίσματος είναι από το πάνω μέρος της θήκης τους.Το κουτί όλου του φιλτρου έχει 3 εισόδους(η μια βέβαια σχεδον αχρηστεύεται γιατί είναι κολημένη στο τζάμι).Οταν λειτουργεί το φίλτρο πέρνει νερό και από την πλαινή χαμηλή γρίλια.Ο λόγος που νομίζω ότι το έχει έτσι η juwel εκτός από ασφάλεια αν πέσει η στάθμη είναι νομίζω κυρίως για καλύτερη διάχυση της θερμοκρασίας αφού γιατί αυτή η είσοδος πάει αρχικά στο χώρο του θερμαντήρα και μετά στα υλικά.

Σωστά λες ότι παίρνει νερό και από κάτω για ασφάλεια και για θέρμανση του νερού, αλλά δεν καθαρίζει καθόλου την επιφάνεια και δεν υπάρχει η επιθυμητή κυκλοφορία.
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Genirous (Μήνυμα 190868)
Συμφωνώ με το Λεωνίδα, καθώς και στα 2 Juwel που έχω αυτό συμβαίνει;)
Όπως επίσης διαφωνώ με το φίλο Αντρέα για την διαφορά των Juwel από τα κινέζικα, καθώς έχουν κυρίως πολύ καλύτερες κολλήσεις και επίσης πολύ καλύτερη ποιότητα πλαστικών...προσωπική μου άποφη βέβαια...:D

Γιώργο, το ίδιο λέμε...:D ότι είναι μία κλάση ανώτερα από τα κινέζικα.
Πίστεψέ με έχω δει πολλά κινέζικα... πολλά γερμανικά, πολωνικά, γαλλικά κλπ και υπάρχουν πολύ καλύτερης ποιότητας ενυδρεία από τα Juwel και σε καλύτερη αντιστοιχία τιμής-ποιότητας.

mios 21-07-07 23:11

Πάντως το καπάκι του είναι απαράδεκτο !!!

PascM 21-07-07 23:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mios (Μήνυμα 190877)
Πάντως το καπάκι του είναι απαράδεκτο !!!

Γιατί το λες αυτό?

leonm 21-07-07 23:22

Εγώ πάντως τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση κυρίως για το λιτό στυλ που έχουν(αντίθετα πχ με τα aquatlantis)
Bέβαια ο καθένας με τα γούστα του:D

mios 22-07-07 01:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από PascM (Μήνυμα 190880)
Γιατί το λες αυτό?

Γιατί είναι ένα φύλλο πλαστικό (μάλλον για χοντρό τσιγαρόχαρτο μοιάζει πιο πολύ) .Στα μικρά μοντέλα δεν φαίνεται τόσο πολύ λόγω του μικρού μήκους τους.Στο 400 όμως.....φτερό στον άνεμο.Καθόλου πρακτικό και άκρως αντιαισθητικό (του δίνω τγία :grin: ).Για τους DIY μια ενίσχυση με αλουμίνιο ίσως έλυνε το πρόβλημα.

PascM 22-07-07 09:19

Ναι αν δεν έχεις προσθέσει δεύτερο φωτιστικό όντως γίνεται αυτό!

maikl 22-07-07 19:49

Εμενα παντως η ολη "αντιπαραθεση" αν λεγετε ετσι αυτη η συζητηση σας μονο καλο μου κανει...:smt020

Αγοραζω!!...:smt041

mios 22-07-07 20:09

Καμία αντιπαράθεση τις γνώμες μας λέμε και θα κρίνεις ,αφού δεις και ο ίδιος΄.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:42.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01492 seconds with 10 queries