Και πως χωράνε? Ποιο juwel είναι γιατί λες ποιο πάνω οτι έχεις το juwel γι'αυτό ρωτάω και επιμένω!
|
to record 120
|
Σε 80 πόντους μήκος τότε δεν χωράνε 30αρες λάμπες!
|
exei mhkos 101
|
μανωλη.25ρες ειναι...!!!25w.
|
ρε παιδια ξεκολατε δεν ξερω τι λαμπες και τι ενυδρειο εχω?????
ελπιζω να μην παρεξηγηθει η εκφραση μου....ηταν ακρα φιλικη!!!! |
Παράθεση:
http://www.juwel-aquarium.de/en/arti...tm?matnr=30100 http://www.juwel-aquarium.de/en/rekord.htm?cat=17 :p:p:p:p-+9 |
:D :D :D :D Άρα?
Edit: Έκανα βέβαια ένα λάθος είναι όντως 101 και όχι 80. 80 πόντους είναι το ΡΙΟ |
το record εχω οχι το μονολουξ....οι λαμπεσ ειναι 90εκ 30watt
|
ισχυς εν τοι ενωση.....:smt041:smt041ωχ..βρε αργυρω..ετσι γραφεται....???:rolleyes::D
|
φιλε ΚLAZ δεν τοπιασα????
|
Παράθεση:
|
αλλο rio αλλο racord αλλο monolux.....3 xronia to exv to enydreio λες 3 χρονια να εβαζα λαθος λαμπες????μπαααααααα.....
|
Κανείς δεν είπε οτι βάζεις λάθος λάμπες! Μας λες λίγο τις διαστάσεις (πλήρεις) του ενυδρείου σου? ή αν έχεις κάνει κάποιες αλαγές στο καπάκι που είναι ενδιαφέρουσες όντως!!!?
|
ειναι 101χ31χ46...κανονικα περνει μια λαμπα αλλα με πατεντα που εκανα τωρα εχω2
|
αυτο προσπαθω να καταλαβω αγαπητε μου.εσυ εχεις το record 120 ενυδρειο,που ενω συμφωνα με τον κατασκευαστη επρεπε να φοραει το monolux φωτιστικο των 25w,παρολαυτα φοραει τις 30w λαμπες tου rio 180που καποτε ειχα.....απλα δεν ειναι τα πραγματα...?;)
|
Ωραία πατέντα! Μήπως να ανεβάσεις και καμιά φωτό!!!? Γι'αυτό έχω κολήσει και επιμένω! Για να δούμε όλοι πως γίνεται!!!! :smt038 :smt038 :smt038 γιατί και με πατέντα πάλι πρέπει να έχεις ξηλώσει σχεδόν όλο το καπάκι για να χωρέσουν οι 30αρες γι'αυτό το ψάχνω!!!!
|
βρε, με τις πατεντες σας νυχτιατικα.....
εγω την κανω.....τσαμπα κουνουσα τα δαχτυλα μου.....:rolleyes::D:D:D:D
|
παιδια για φοτο λιγο δυσκολο...αλλα μπορω να το περιγραψω....balaνce kai starter εβαλα μεσα στην καμπηνα που ειδη εχει το καπακι....εκανα με κολλητηρι δυο μικρεσ τριπες στις εξοδους τις καμπινας ισα ισα να χωρανε τα καλωδια που οδηγουν στα ακροφυσια...τελοσ εχω κολλησει 2 στεγανα ακροφυσια στο μροστα μεροσ απο το καπακι (εκει που ενοιγουν 2 κομματια πλαστικα)και στο κεντρο εχω κολλησει υδρευλικο σωληνα με μη τοξικη σηλικονη ωστε η λαμπα να περναει απο μεσα και να στριζεται
*τις 2 μοναδικες τρυπουλες που εκανα τις μονωσα επισης με σηλικονη ελπιζω να τα καταφερα να σας το περιγραψω.... |
φιλε KLAZ αυτο που λες με προσβαλει αλλα τεσπα γνωμη σου...κανεις δεν σε υποχρεωνε να κουραζεισ τα δαχτυλα σου....
|
Τώρα μάλιστα! Κατάλαβα όντως αρκετά πως το έχεις φτιάξει σίγουρα μια φωτό θα βοηθούσε αλλά σαν πατέντα την κατάλαβα! Ευχαριστώ! +-3
Edit: Ο Κλαζ λεει για το animation που έχει βάλει στην υπογραφή σου δεν νομίζω οτι θέλει να προσβάλει κανένα!!! |
θα προσπαθησω για φοτο....δεν υποσχομαι τιποτα γιατι δεν τα παω καλα με την φοτογραφικη μου...."ειμαστε μαλωμενοι"γιατι δεν εχω καταφερει να βγαλω ακομα τα ψαρακια μου μια ωραια φοτο..."animation που εχει βαλει στην υπογραφη μου"????τελος παντων παιδια σας ευχομαι καληνυχτα!!!!πρεπει να κοιμηθω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα...
|
Παράθεση:
τουλαχιστον δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου.....ειμαι και αρκετα κουρασμενος.....αλλα και παλι κανεις δεν με υποχρεωνει να το κανω... απλα το αγαπω.. καλο βραδι φιλε μου. |
ζητω συγνωμη απο μερια μου τοτε γιατι ειμαι τυπος που δεν μαρεσει να παρεξηγιεμαι....οσο για την πατεντα εχω κανει μονο στην μια λαμπα την δευτερη ....η οποια ειναι με βαση την "μανησια" 30watt
|
περασμενα-ξεχασμενα.περιμενουμε καποια στιγμη να δουμε και φωτο της πατεντας σου..;)καλο βραδι,και να σε δουμε και σε καμμια συναντηση...ετσι..??:p:p
|
Ξεμάλωσε please με την φωτογραφική σου γιατί τώρα με ξαναμπέρδεψες! Πως είναι με βάση την μανίσια? 30watt?
|
πιστεψε με για την σηναντηση το προσπαθω αλλα λογο καποιων προβληματων υγειας στο σπιτι δεν καταφερα να κλεψω ακομα καμια κυριακη....ειληκρινα το θελω πολυ!!!!
προσπαθησα τωρα κιολας να βγαλω φοτο αλλα λογο των ανακλαστηρων δεν βγαινει....θα προσπαθησω αυριο.... |
εσεις οι 2 δεν τρωγεστε με τιποτα μου φαινεται......παω για:smt015:smt015:smt015:smt015:smt015:smt015:smt0 15καληνυχτα σε ολους......:wink:
|
καληνυχτα!!!!!!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board