Καλό ταξίδι....
|
Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε φίλε Βασίλη!
Φιλικά Ιορδάνης. |
Αντίο σας κ.Βασιλη....:smt087 (αν και δεν σας ξέρω..)
Παιδία, στις φωτογραφίες που τον είδα φαίνεται πολύ νέος.....:-( :smt087 |
Αφιερωμένο στην οικογένεια του Βασίλη μαζί με τα θερμά μου συλυπητήρια...
Δεν πέθανες. Είσαι παντού και είσαι μέσα σ' όλα: στων ρόδων το ξεφύλλισμα, στο στεναγμό του αγέρα, στα νέφη που χρυσίζουνε σαν πάει να σβήσει η μέρα και ως και τις νύχτες δίπλα μου σε νοιώθω ξαπλωμένο... Δεν πέθανες. Αδιάφορο οι μήνες κι αν περνάνε: τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε! ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΡΑΝΗΣ |
Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια, θα μεταβιβαστούν στην γυναίκα του.
ΥΓ Μου είναι πολύ βαρύ πάντως το γεγονός, πολύ βαρύ. |
δυσκολη στιγμη....πολυ δυσκολη....
αν επιτρεπεται χαλβα μου απο τι ''εφυγε'' ο συναδελφος μας....? |
στην δεκαετια των 30 απο τι αλλο ρε θειε? :(
το ερωτημα δεν ειναι απο τι...αλλα ...ΓΙΑΤΙ ??? :mad: |
Kανένα πρόβλημα Klaz.
Μπήκε κατά τις 20 Αυγούστου καθώς λιποθύμισε ξαφνικά. Μετά από σειρά εξετάσεων σε μία εβδομάδα και κάτι ημέρες περίπου διέγνωσαν Λέμφωμα (Είδος καρκίνου). Με την πάροδο των ημερών χειροτέρεψαν τα πράγματα ραγδαία. Την Κυριακή το απόγευμα κατά τις 5 και μισή τελείωσαν όλα. Λυπάμαι πολύ και με παίρνει από κάτω όταν είμαι μόνος στο σπίτι και δεν ξέρω πόσο ακόμα......... Αυτά, υγεία σε όλους :( |
λυπαμαι που φευγουν ανθρωποι νεοι απο την σιχαμενη αυτη αρρωστεια......δεν εχω και πολλα να πω,εκτος απο τη λεξη κουραγιο αδελφε.......και οι δικες μου οι πληγες ειναι ακομη νωπες,και τελικα μονο ο χρονος μπορει να μας απαλυνει τον πονο....κουραγιο......
|
ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΑΡΕ!!! Αυτη η καταραμενη αρρωστια ... μας εχει στοιχισει σε ολους καποιον αγαπημενο. ΘΕΡΜΑ συλυπητηρια στην οικογενεια του!:(
|
Η μητέρα μου, συνάδελφος του αείμνηστου Βασίλη στο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, συγκλονισμένη από το αιφνίδιο και θλιβερό γεγονός, εύχεται στους οικείους του, τα θερμά της συλλυπητήρια.
|
Αντίο Βασίλη.
|
Καλο ταξίδι φίλε Βασίλη........
|
καλοταξιδος....:sad:
|
το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω σημερα για πρωτη φορα........και προσπαθω να το πιστεψω .....ουδεν σχολιο .....καλο ταξιδι βασιλη ........
χαλβαδουκο.....υπομονη και κουραγιο --- ξερω οτι εισασταν αδελφια |
Πω πω σημερα το εμαθα και εμεινα,οχι ετσι υπουλα ρε γμτ.
Καλο ταξιδι να εχει. Χαλβα μου ειλικρινα δε ξερω πως θα τον ξεπερασεις αυτο τον χαμο του φιλου σου .Ξερω οτι εισασταν πολυ κοντα.Δεν εχω ερθει ποτε σε αυτη τη θεση ,ουτε θα ηθελα φυσικα.Κουραγιο και στην οικογενεια του και κυριως στην γυναικα του. Φοβερο δραμα. κριμα,κριμα,κριμα. |
η προοπτική του Βασίλη
θλίψη και ας μη γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο. Μικρή ανακούφιση στους οικείους του αν διαβάζουν αυτά τα λόγια που γράφω, μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση από τα χείλη του μεγαλύτερου ανθρώπου που περπάτησε ποτέ στη γη, του ίδιου του Ιησού.
"Μη θαυμάζετε για αυτό, επειδή έρχεται ώρα κατά την οποία όλοι όσοι είναι στα μνημεία θα ακουσουν την φωνή του και θα βγουν" Ιωάννης 5:28 Ανάσταση είναι η προοπτική στο άμεσο μέλλον για τον φίλο μας, μια υπόσχεση από τα χείλη Αυτού που λέει την αλήθεια και που έχει τη δύναμη να υλοποιεί τις υποσχέσεις του. |
καλησπερα σας.παρακολουθω εδω και καιρο μεσο του γη κ υδωρ κ του συλλογου την παρεα σας κ σημερα πραγματοποιησα την εγγραφη.συμβολικα το πρωτο μνμ για τον φιλο σας,τα συλληπητηρια μου.
καποιος ειχε πει οτι (οποιον αγαπανε οι θεοι φευγει νωρις) αντιο φιλε |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board