πολυ καλη δουλεια..!! μπραβο φιλε μου.!
ερωτηση τα τελευταια πλακακια απο πισω εχουν κενο ? εκεινα απο πισω τους θα τσιμενταριστουν? ή θα μείνουν ετσι? |
Αντε να δουμε και γυαλι σιγα σιγα!!! :rolleyes: :D
------------------------- Δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο μας εχει φαει η αγωνια!! :P |
Παράθεση:
απο πισω απο τα πλακακια θα περασουν σωλινωσεις νερου τυχον καλωδια αν χρειαστει, τα σωλινακια για το οξυγονο και γενικα οτιδηποτε χρειαζεται να φτασει σε καποιο σημειο του ενυδρειο. οποτε με αυτον τον τροπο δεν θα φενεται τιποτα!!! οταν ειναι ολα ετοιμα ισως το κλεισω με πλακακια και σιλικονι για να μπορω ευκολα να βγαλω καποιο αν χρειαστει. ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό, ωραία, καλύτερα εκεί μέσα να είναι κρυφά και αν κάτι θες να το αλλάξεις- μετακινήσεις να μην παιδεύεσαι..!! τι να πω μπράβο σου και πάλι, μας έχεις και μας στην τσίτα να δούμε πως πάει το έργο..!!
|
παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που ειστε εδω και μοιραζομαι μαζι σας την κατασκευη του ενυδρειου μου!!!!
ευχομαι σε ολους σας καποια στιγμη που θα μπορειτε να φτιαξετε οτι ενυδρειο εχετε στο μυαλο σας και να θαυμαζω κι εγω τις κατασκευες σας!!!!!:smt057:smt057 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Χαχαχα.. οντως.. 'νταξει εχουμε καιρο ακομα...!! :D
|
Ολοένα γινετε και πιο φοβερο!!!:D:D δεν μπορω να το φανταστω να τρεχει αυτο το ενυδρειο.!!:rolleyes::rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Πω πω ρε φίλε. Τι πόρωση είναι αυτή βραδυάτικα!!!! Πως θα ξενυχτίσω τώρα που με έβαλες στην πρίζα;;;;;
Μπράβο και πάλι μπράβο και χαρά στο κουράγιο σου και... στην τσέπη σου!!! Πάντως για σκέψου την ιδέα της webcam. Όχι μόνο στην φάση της κατασκευής, αλλά και στη φάση της λειτουργίας. Καλή συνέχεια. Πάω στην γωνιά μου με τους άλλους:cool: |
Παράθεση:
|
Κάποιος από Σύρο να στήσει μια webcam ρε παιδιάάάάάάάάά:D
|
καλησπερα!!!! το ενυδρειο προχωρησε και σημερα και σας ανεβαζω μερικες φωτο!!!!
μπηκε περιμετρικα ενα τελειωμα για να ενυσχισει το επανω μερος , φτιαχτηκε το σημειο που θα πεφτει το νερο στο ενυδρειο. και εβαλα σχεδον το μισο πατωμα πλακακια....:D:D http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psbe929d50.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pscfe119ab.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps1056846b.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps6e5d1541.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psafa5c54f.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps088e0a7a.jpg :smt057:smt057:smt057 |
Πολυ ωραιο,λιγο στραβα βεβαια τα πλακακια αλλα αφου δεν σε πειραζει εσενα παω πασο.
|
Παράθεση:
την επομενη φορα θα φερω πλακατζη.....:D:D:D |
γιατι πλακακι ομως περιμετρικα? θα φενεται ασχημο.. τα ψαρια θα νομιζουν οτι ειναι σε τουαλετα :D
|
Παράθεση:
παιδια οπως σας ειπα το πλακακι δεν ειναι μονο για αισθητικο αποτελεσμα.... επιδη παντα κοιταμε το καλο τον ψαριων μας με αυτα τα κριτηρια φτιαχνω αυτο το ενυδρειο. παντα προσπαθουσα για οσο πιο φυσικο αποτελεσμα γινετε, αλλα με τα ψαρια που ασχολουμε αυτο πρεπει να ερχετε σε τελευταια μοιρα... τα ψαρια γινονται μεγαλα πραγμα που σημαινει οτι θελουν χωρο, οποτε η διακοσμιση του ενυδρειου πρεπει αν ειναι οσο γινετε πιο μικρη. ακομη και τα πλακακια μπαινουν για το καλο των ψαριων. τα μεγαλα ψαρια εχουν πολυ μεγαλη δυμανη και μεγαλο ογκο οταν παιζουν, οταν φλερταρουν , οταν κυνηγιουνται πεφτουν συχνα πανω στα τοιχοματα η στην διακοσμιση. η οποια ανωμαλια στα τοιχοματα η στην διακοσμιση τρα τραυματιζει... πολλες φορες αυτο ειναι μοιραιο μιας και στα ψαρια που ασχολουμε οταν καποιο ψαρι ειναι αδυνατο θα το φαει καποιο αλλο που ειναι πιο δυνατο... οποτε για ολα τα παραπανω και για πολλα αλλα το ενυδρειο φτιαχνετε για να ειναι τα ψαρια μου καλα...:smt112:smt112:smt112 |
Για υποστρωμα δεν νομιζω να βαλεις κατι.Σωστα?
|
Παράθεση:
|
Οχι δεν εννοω φυτα.Κατω θα το αφησεις πλακακι ή θα ριξεις κατι να σπασει λιγο.Χαλικι πχ.
|
Παράθεση:
|
σωστα, θα μπει αμμοοοοο :) :) εχω απο το προηγουμενο 120 κιλα χαλαζιακη...
κατι αλλο που θελω την γνωμη σας. το τζαμι να κολλησει στα τοιχεια οπως ειναι με το μονωτικο, η να ντυθει πλακακι και πανω στο πλακακι να κολληθει το τζαμι...?? |
κατ ευθείαν στο τοιχείο :) μαστρο Μαρία
|
Δν μου λες βρε συννονόματε,πόσο χρεώνεισ το τετραγωνικό??θέλω να στρώσω πλακάκια σπίτι μου,να σε προτιμίσω!!:p:p:p:p
πολύ καλός μπράβο! |
πολύ καλό βγαίνει.
αλλά εγώ θα επικεντρωθώ αλλού.είπες στο επόμενο θα πεις σε ειδικό για τα πλακάκια.έχεις κάτι στο νου σου;:) |
αντε ωραια! δειχνει σιγα σιγα!
|
αμα θες μεγαλυτερο κλειστο μεχρι το ταβανι,βαλε ενα ωραιο τζαμι και απ εξω ενα μηχανημα για καφεδες και κοβε 1ευρω εισητηριο(μονο και μονο απο εμας εδω στο φορουμ θα κανεις αποσβεση σε μια καλοκαιρινη σεζον!!!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Μας βλεπω για συρο διακοπες! να κανονισουμε καμμια ομαδικη κρατηση για ξενοδοχειο :D Ωραιος θαναση πολλα γουστα :smt033
|
Παράθεση:
|
Θαναση εγω θα κολουσα το τζαμι πανω στο τσιμεντο , θα εχει καλυτερη εφαρμογη Συν οτι αν καποτε βαρεθεις το πλακακι το αλαζεις χωρις να ξεκολας τζαμια μιας και ειναι ακατορθωτο.
|
αυτό του είπα κι εγώ χτες. δεν είναι μόνο αυτό, γιατί το τζάμι να εξαρτάται από πλακάκια. κάποιο να έχει θεματάκι ίσως δημιουργήσει πρόβλημα. δεν είμαι βέβαια τεχνικός με την λογική το σκέφτηκα.
επίσης γύρω γυρω από το τζάμι εσωτερικά δεν θα μπει στερεωτική κορνίζα? |
Παράθεση:
και αυτο που λες με τα πλακακια εχει μια βαση... το τζαμι ναι, δεν ξεκολαει με τιποτα, με τοσο φαρδος κολλησης.... ------------------------- Παράθεση:
οσο για την κορνιζα οχι, δεν μπαινει κατι εσωτερικα. τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει καπου... |
δεν ξέρω αν κάποιος από δω μέσα είναι ειδικός και ασχολείται επαγγελματικά με τέτοια πράγματα.αν δεν βαριέσαι βρες κάποιον ειδικό και ρώτησε τον.οπότε θα πάρεις και μια έμπειρη γνώμη...
|
Η σιλικονη θα κολησει επανω στο τσιμεντο?
|
Παράθεση:
μολις τελειωσα το πατωμα...:smt057:smt057:smt057 και εβαλα και 3 πλακακια στην κολωνα για να δω πως θα δειχνει οταν ντυθει και εξωτερικα... και δειχνει ακομη πιο ομορφο, γιατι δενουν τα χρωματα ολα μαζι.... +-6+-6+-6 |
Εξωτερικα παρε μαστορα εκτος αν γεμισεις και το μαγαζι με νερο :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board