και πως θα βγει?!??!
|
δεν θα βγει .... ειναι μονιμο ... παει μαζι με την κατασκευή... παλι καλα που μπαινοβγαίνει το σκιμερ... ο νικος τα εχει ολα υπολογισει στον ποντο...
|
Παράθεση:
|
Νίκο μπράβων πολύ καλό.
Από πληροφορίες που έμαθα θα είναι από τα top ενυδρεία τα επόμενα χρόνια..... Με το καλό να τελειώσεις! |
Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω πολύ σακη!σιγα σιγα παει για το τελος. ------------------------- το sump κολληθηκε μεσα στην βαση αφου δοκιμαστηκαν skimmer(ηθελε λιγο διαιτα τσιμα τσιμα μπηκε)αντλια επ. υπολογισαμε τους 3 ριακτορες θερμαστατη αντλια αλαγης νερου,αφησαμε χωρο για refugium στο κεντρο και περιμενω να στεγνωσει 2-3 μερες για να κανω δοκιμη...... |
νικο σκεφτόμουν ... η βάση του ενυδρειου ειναι καλα καλιμπρασιμένη?
|
Παράθεση:
|
εννοω αλφαδιασμένη. το ενυδρειο το εχεις βαλει επανω να το μετρήσεις στους 2 αξονες?
|
του ενυδρείου η΄ του σαμπ?
------------------------- του ενυδρείου είναι αλφαδιασμενη του σαμπ όχι διοτι εχει ελαφρια κλιση για την τρυπα της αποχέτευσης.ισως αυτό να σε μπερδευει! |
του ενυδρειου λεω αλλα φανταζομαι το σαμπ δεν εχει καμια τρελη κλιση...
|
Παράθεση:
------------------------- πουλαει ένα παιδι στο φορουμ co2 και θελω να παρω,τι λετε κανει? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- θα κανονισουμε και ενα σουαρε οταν με το καλο σταξει το νερακι μεσα!ε να φαμε τιποτα να πιουμε και νηστικοι να κοιμηθουμε...... |
καλησπέρα παιδια!με τι βγαινει ο μαρκαδόρος από το τζαμι?θελω να σβησω τις διαστασεις στο σαμπ και δεν μπορω.εχω βαλει αζακς οινόπνευμα και νευτη και τιποτα......ξερει κανεις?
|
Παράθεση:
|
Mε νεφτι απο χρωματοπολειο
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- κοιτα βγαινει πολύ αχνα με αζακς και αφηνει χρωμα στο χαρτι..να βαλω λες ξυστρα? ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν θες μόνο ένα κομμάτι χωρίς κόντρες και κολλήματα, πας στον Σπακουρή και σου κόβει ότι διαστάσεις θες. Στο Leroy έχουν κομμάτια 3αρι 150 Χ 100 με 35 Ευρώ αλλά μη ζητήσεις να στο κόψουν, θα στο κάνουν χάλια, το δισκοπρίονο που έχουν είναι για ξύλα και το καταστρέφει το πλεξι. Το θέμα είναι πως θα το κόψεις εσυ αν το πάρεις από το Leroy. Αν θες κάτι πιο πολύπλοκο ρωτα με να σε βοηθήσω |
αν δεν καθαρίσεις με διαλυτικό νίτρο που το βλέπω πολύ δύσκολο τότε πάρε απο το χρωματοπολείο ασετον...zw
δεν ξέρω αν θαμπώνει όμως το τζάμι.. |
ευχαριστω μιχαλη!εχω στειλει την γυναικα μου στο leroy να παρει.....διαλυτικο αν δεν βγει θα κανω αυτο που ειπε ο stanisalus18:smt073
|
Παράθεση:
|
της εδωσα και για hondos center:D.....
|
Xaxaxaxa εισαι ωραιος......
|
Παράθεση:
Θα καθαρίσει βρε με το νιτρο, μη φοβασαι |
Xaxaxaxa εισαι ωραιος......
|
Αχαχαχα:):):)
|
καλησπέρα σε ολους!τακη με το διαλυτικο μια που το ανοιξα και μια που αρχισαν και εφευγαν μονα τους τα γραμματα(μαρκαδόροι).:Dευχαριστω ξανα.
εχω ερωτηση:θελω να κανω προεκτασεις για τις πριζες του τεχν.εξ. στο σαμπ διοτι δεν φτανουν τα μαμισια καλωδια>χρειαζεται καλωδιο με γιεωση η`κανει και το διπλο?(χοντρο είναι).καθε προεκταση είναι ξεχωριστη και αφορα μονο ΜΙΑ συσκευη. |
Τι εννοείς ; να επεκτείνεις τα καλώδια στη πριζα του τοιχου ;
|
Δεν φτάνει το μηκος απο το καλώδιο του θερμαντήρα πχ μέχρι το πολυμπριζο στον τοίχο εννοεί Τάκη
|
Παράθεση:
------------------------- κωστα για δες εδώ...http://www.charterhouse-aquatics.co....dcd2a9d0009928 |
Ωραία
πως τα πας με τα καλώδια ; ΟΛΑ τα χρώματα πρέπει να προεκτείνεις, για να τα έχει τα χρειάζεται. ΑΛΛΑ θέλει προσοχή αν υπάρχει περίπτωση να βραχούν τα καλώδια πρέπει να αντέχουν την υγρασία έχω μεγαλώσει όλα τα καλώδια , αντλίες , θερμοστάτες κλπ αλλά τις ενώσεις τις κάνω με κολλητήρι, βάζω θερμοσυστελόμενο , βάζω σιλικόνη και πάλι θερμποσυστελόμενο, τα κάνω τελείως αδιάβροχα με αυτό το τρόπο έφτιαξα και καλώδιο αντλίας που το καλώδιο μπαίνει μέσα στο νερό ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ τι λες ; μπορείς να το κάνεις ; |
δεν θα βραχουν....εχω καλωδιο διπλο χοντρο και πηρα σουκο μπριζες αρσεν/θηλ. για να προεκτείνω τον εξοπλ. κομματι κομματι πχ σκιμμερ αντλ. επ θερμ κτλ.πειραζει αν δεν βαλω καλωδιο με γειωση?(στην ουσια προεκταση δυο μετρων για το καθενα θα κανω σε καναλια...)
|
αν υπάρχει γείωση σε συσκευή θα πρέπει να τη βαλεις, για να την έχει , είχε τους λογους του ο κατασκευαστής
|
Παράθεση:
ωραίο το ενυδρείο αλλά η ασφάλειά μας πάνω από όλα ... και το κακό μια φορά συμβαίνει. |
Παράθεση:
|
Καλο θα ηταν και βολικο εαν το καθε πολυμπριζο ειχε διακοπτη σε καθε μπριζα του.
|
Παράθεση:
|
Πολυ καλα το σκεφτηκες να ρωτησω τ ο ups ποσο μεγαλο ειναι ?Τι θα υποστηριζει?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board