τον pico τον πήρα στη γυναίκα μου,
ο Joyetech είναι πολύ καλύτερος |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
Τελικά τα λεφτά ήταν λιγότερα απο οτι περίμενα και τελικα πήρα αυτό μέχρι να υπάρξουν περισσότερα.. https://www.fasttech.com/products/30...-box-2100mah-e
|
Μια χαρα μεγιες!
Εχε υποψη σου να μην το δουλεψεις με υγρα που εχουν πολυ vg γιατι θα σου καιει τις κεφαλες ιδανικα 5050 vg pg με "προσοχη" 60 40 vg pg πιo πολυ vg σε καμμια περιπτωση οι κεφαλες που παιρνει εχουν πολυ μικρες τρυπες εισαγωγης |
Σε ευχαριστω φίλε tsui για της πληροφορίες!
Δεν το ήξερα και σίγουρα θα την πάταγα... Αντε να έρθει γιατι εχω ξεμείνει με ένα της κοπέλας μου και είναι ροζ! :smt084 χαχα |
εγώ καλού κακού παρήγγειλα από fasttech 6 100ρια και 16 30ρια υγρά για να έχω :smt020:smt020
|
Mιας και γινεται κουβεντα για Fastteck ,εδω υπαρχει εκπτωτικο κουπονι απο 31/12 εως 2/1 me -15%
|
δεν λειτουργεί το κουπόνι ...
|
Σε μερικους δουλεψε ,σε αλλους οχι,ισως ισχυει αυτο που εγραψε καποιος στο forum τους : The code doesn't work for sale items or where you are already getting a discount for buying several of the same product.
|
Σήμερα το πρωί παράγγειλα από εσοπ φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη,
1 λίτρο γλυκερίνη και μισό λίτρο PG, κόστος με τα μεταφορικά 11,90, μάλλον αύριο θα τα έχω, από μαγαζιά με ηλεκτρονικά τσιγάρα θα μου κόστιζαν 30 Ευρώ |
Καλησπέρα Τακη βαλε link! :) Θα βάλω και εγώ παραγγελία..
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
|
Α σούπερ, το χα δει αλλά δεν θυμόμουν πόσες σελίδες πίσω.. Sorry
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παιδια μπορω να αραιωσω με φυσιολογικο ορο αυτο που ειναι 0,9%.
Η θελει μονο wfi??? |
Αλέξη μόνο με WFI
|
Για οποιον ενδιαφερεται και βολευει Νικαια (Κε Τακη?),εχει VG και φερνει και PG ,συνδεσμου ,κατοπιν παραγγελιας σε 1 μερα, φαρμακειο Λαοδικειας 111
|
Ωραία peritzan,
να το έχουμε στα υπόψη :) ξέρεις τιμές ; |
Παράθεση:
|
Αν είναι το 1 λίτρο αυτές οι τιμές , είναι πολύ καλές.
|
Πριν λιγο πηρα και εγω απο ebay ενα τσιπικο κοφτη για τα συρματα 1,82 ξηλωθηκα :D
Επισης ανεβασαν και τις μερες για dispute αν χρειαστει στις 180 τωρα το ειδα... |
Παράθεση:
|
ναι, με το κιλό τα δίνουν
1 κιλό = 0,833 λίτρα αν δεν κάνω λάθος |
Καλησπέρα παιδιά :)
Συζητούσαμε με τον 'αντρα μου για η/τ.. για πείτε μια γνώμη γι'αυτό http://www.nobacco.gr/el/nobacco-set...-bdc-1100.html ευχαριστώ προκαταβολικά :) |
Ολίβια δεν λέει,
ειδικά αυτου του είδους οι μπαταριες |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌 |
βασικά μην πάρεις από Ελλάδα,δες στο fasttech
|
Παράθεση:
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌 |
Ολίβια αυτό που έδειξες είναι φτηνό στην αρχή ,
αλλά δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι και θα το παρατήσετε, για αυτό δείτε μοντακι Eleaf iStick Pico για http://www.skroutz.gr/s/9011781/Elea...co-75Watt.html και για ατμοποιητή τον Ναυτίλο http://www.skroutz.gr/s/9011319/Aspi...tilus-5ml.html αυτά τα έχω πάρει στη γυναίκα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη |
Ολιβια , απαπαπαπα , 50 ευρω για σκουπιδια:D
Συμφωνω με τις προτασεις του Τακη. ο ναυτιλος χιλιοδοκιμασμενος και πολυ καλος ακομα και για τελευταιος (οχι μονο πρωτος) ατμοποιητης. το μοντακι επισης ειναι οκ. βεβαια με 10 ευρω παραπανω παιρνεις το vtc mini |
Ηλεκτρονικο Τσιγάρο - ερώτηση για αντισταση
Γεία σας. Είναι νέος ατμιστής. Είμαι κάτοχος ενός nobacco aryron με ατμοποιητή summit-s. Ο ατμοποιητής παίρνει αντίσταση 0,45 ή 1,20 τύπου BVC οι οποίες κοστίζουν 5 ευρώ η κάθε μία. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω αντίσταση τύπου BDC καθώς την βρίσκω στο ebay πολύ φτηνά. Οι αντιστάσεις είναι τα παρακάτω λινκ:
http://www.ebay.com/itm/Crown-Dual-C...NJhXFCyg7tfEqA http://www.ebay.com/itm/100W-EC-Repl...zT-LQkiQbATdrw Μπορείτε να μου προτείνεται τί άλλο μπορώ να κάνω για να τις βρίσκω φτηνότερα?? Μιλάω μόνο για έτοιμες αντιστάσεις. |
Παράθεση:
Το αγόρασα 80 ευρώ μαζί με ατμοποιητή ostria και δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου 6 μήνες. Μεγάλο προσόν του ostria ότι έχει και τρύπες και αν θες ρουφας και αέρα όπως ο ναργιλές |
Παράθεση:
δεν αλλάζεις μπαταρία δηλαδή, υπάρχουν πιο καλά και πιο φθηνά, ή πιο καλά στην ίδια τιμή, με μπαταρία που αλλάζει όμως. |
δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη...συμφωνω με τον Τακη.
airflow εχουν ολοι οι σωστοι ατμοποιητες ;) |
Η ερώτησή μου αφορούσε τις αντιστάσεις και όχι το mod ;)
Γνωρίζει κάποιος να μου πει? |
Λοιπον εχω ψιλοβραχυκυκλωσει...
Μιας και ο Γιαννης (tsala) μου την ειχε πει για το τσιγαρο που εκανα σαν φουγαρο και μιας και εγω ηθελα πολυ καιρο να το κοψω μπηκα στο τρυπακι..ειχα δει και τον κ.τακη να το φουμαρει...και ειπα να κανω την εναρξη.. Ετσι εδω και 4 βδομαδες ατμιζω...ενα eleaf... Θα διαβασω βεβαια ολοοοοο το θεμα μηπως και τυχον μου λυθουν οι αποριες...αλλα! Μιας και εγω το ξεκινησα για να φτιαξω υγρα γτ δεν ειμαι σε διαθεση οτι μπορω να φτιαξω με λιγα λεφτα (μιας και το οικονομικο παιζει πλεον πολυ μεγαλο παραγοντα,οχι οσο η υγεια βεβαια) να μου τα παιρνουν αδρα αλλοι... Ενημερωθηκα λοιπον οτι νικοτινουχα υγρα δεν μπορω να φερω απο εξω διοτι κατι ψηφίστηκε και μπλα μπλα του μαγαζατορα... Ετσι ερχομαι και ρωταω πριν διαβασω το θεμα... Αντιστασεις απο που?? Για να κατασκευασω ενα >10<12 υγρο τι θα χρειαστω και απο που? Αυτα και σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.! |
Λουκα , ποιον ατμοποιητη εχεις?
σαν να μου λες εχω φιλτρο eheim , που βρισκω impeler? .... εμ ποιο μοντελο βρε? :D τι υγρο κανεις τωρα? αναλογια pg/vg που σ αρεσει? αρωμα? |
οπα οπα μισο λεπτο γτ εσυ πηρες πολυ φορα...
κατσε να δω μπας και βγαλω ακρη... Λοιπον κανω ενα 12αρη 70PG/30VG αρωμα βανίλια.. ατμοποιητης λεει πανω.. Eleaf istick TC40W |
αυτο ειναι το μοντακι βρε:D
μηπως εχεις τον GS ? λοιπον εγω θα ελεγα να πας τουλαχιστον σε 50/50 , απο αρωμα θες βανιλια ή κατι αλλο? ή τιποτα? θα ελεγα , πανε σ ενα φαρμακειο και ζητα νερο για ενεσεις WFI,για να αραιωσεις την βαση. παρε μια βαση της p.mule , θα ελεγα την green που ειναι 50.50 , εγω παιρνω την γκρι που ειναι 80 vg/ 20pg. αυτη ατμιζεται και σκετη ,χωρις αρωμα.. δοκιμασε να φτιαξεις 5-10 ml σ ενα μπουκαλακι να δεις αν σ αρεσει και μετα δοκιμαζεις να βαλεις και αρωμα αν θες. επελεξε αν θες περισσοτερη νικοτινη και παρε και βαση μηδενικης νικοτινης , να την αραιωσεις... θα την φτιαξεις ευκολα με ενα calculator, σαν κι αυτο |
Ναι αυτον εχω....
Θα τα δω με το που μπω μεσα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Γιαννη αυτα με τις Βασεις σε τι ποσοτητα ειναι γτ δεν βλεπω καπου κατι.. Επειτα ποσο σου κρατανε συνηθως αυτα τα υγρα και πανω κατω με τι κοστος? ------------------------- ελα το βρηκα και το αλλο ατμοποιητης της aspire... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board