|
|||||||
| Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Διαστασεις: 25*25*30 (18.7l)
Ενυδρειο:nano cube dennerle 20l complete ___________________________ pH:7.2 Nh3/Nh4:0.01 mg/l Po4:0.1: No2:0.01 mg/l No3:5-10 mg/l Test:υγρα ___________________________ Φυτα: java moss,bacopa caroliana,anubias,Hygrophila difformis,Hemianthus callitrichoides ''Cuba'',Hydrocotyle leucocephala,Rotala sp. ''Nanjenshan'' (''Mayaca sellowiana'') ___________________________ Ασπονδυλα:15 red cherry,1 zebra snail ___________________________ Θερμοκρασια:26 Φωτογραφιες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η τροφη που εχω ειναι η Dennerle CrustaGran 20% algen & 10% spirulina καθε ποτε ταιζω και ποσο??(ταιζω καθε μερα και ριχνω τρια μπιλακια το καθε μπιλακι ειναι 3mm περιπου,καλα ειναι?) Εχω και μια μαμα που κουβαλαει αυγα!!!Να ρωτησω παλι,αν γενησει η κυρια τα γαριδακια τις τα αφηνω μεσα στο ενυδρειο κανονικα η τα βαζω σε γενιστρα??Υπαρχει κυνδινος να τις ρουφηξει το φιλτρο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 23-01-10 στις 16:55 Αιτία: Εφτιαξα λιγο τις φωτογραφιες! |
|
|
|||
|
|||
|
Μου αρεσει πολυ το γαριδοενυδρειο σου ..
![]() νομιζω οτι ταιζεις λιγο (αν και δεν την ξερω την τροφη) τα γαριδακια δεν χρειαζεται να τα απομακρυνεις(δεν μπορεις αλλωστε θα κρυφτουνε μεσα στην τζαβα κια θα ειναι μια χαρα επισης το φιλτρακι σου ειναι safe για γαριδες |
|
|
||||
|
||||
|
Ωραίος!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστω!
Τελικα καθε ποτε ταιζω???????????????????????????????????????????? |
|
|
||||
|
||||
|
χαριτωμενο
|
|
|
||||
|
||||
|
πολυ ομορφο παραπανω δεν ξερω για να σε βοηθησω...
|
|
|
||||
|
||||
|
πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου...
εμενα προσωπικα θα μου αρεζε περισσοτερο αν το ασπρο μονοπατι,το εκανες λοφακι με πιο ανοιχτο καφε.. αλλα γουστα ειναι |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |
| Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
| αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
| Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |