|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Οταν λέτε φρέζα
το προτρύπημα του ξύλου με αρίδα είναι;
|
||||
|
||||
|
Γιάννη φρέζα είναι το κωνικό σχήμα στη τρύπα , για να μπει και να εφαρμόσει η βίδα ακριβώς χωρίς να εξέχει.
Το προτρύπημα γίνεται για να μη σκιστεί το ξύλο από τη βίδα, δηλαδή η βίδα να μην ανοίξει τρύπα, αλλά να βιδώσει στην υπάρχουσα τρύπα. Υπάρχουν και έτοιμα τρυπάνια που έχουν φρέζα επάνω τους, δηλαδή με μία κίνηση ανοίγουν τρύπα και στο τέλος τρώνε το ξύλο και δημιουργούν το κωνικό σχήμα. Υπάρχουν και οι τρυπανόβιδες , που έχουν εγκοπές στη μύτη και τρυπάνε και βιδώνουν ταυτόχρονα Φρέζα ![]() Τρυπάνι με φρέζα ![]() τρυπανόβιδα
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
Τακη εβαλα τις γωνιες που μου ειχες δειξει σε καποιο ποστ.ειχες δικιο,ειναι πολυ δυνατες.προσπαθησα να λυγισω μια και δεν καταλαβαίνει τιποτα
αυριο θα παρω και ποδαρακια και ειμαστε ετοιμοι για τα κοντρα πλακε του ενυδρειου.. |
|
|
||||
|
||||
|
Κώστα αυτές οι γωνιές είναι για ξύλινες πέργκολες και κεραμοσκεπές, είναι δυνατές, έχουν και νεύρο και δεν λυγίζουν εύκολα, πρέπει να είναι και 2 χιλιοστά λαμαρίνα, αντέχουν καλά
|
||||
|
||||
|
η αληθεια να λέγεται!!εχουν τεραστια αντοχη και ειναι και φθηνες..
εχουν βαρεθει να με βλεπουν στα leroy merlin |
|
|
||||
|
||||
|
Για το λερου μια απο τα ιδια φιλε.... Και ακόμα δεν εχω τελειωσει!!!!
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
| Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
| Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
| Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
| Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |