|
|
|
|
|||
|
|||
|
Να'μαι πάλι!!!!!!!
Το Σάββατο έκανα μία αλλαγή νερού 60 λίτρα . Πριν την αλλαγή οι μετρήσεις ήταν : ![]() Σήμερα οι μετρήσεις είναι αυτές : ![]() Στις μετρήσεις ΝΟ2 στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι μία κλίμακα επάνω , αλλά είναι σωστά τοποθετημένα . Ετοιμάζω το νεράκι και σήμερα λέω να ξανακάνω μια αλλαγή 60 λίτρα . Εσείς τι προτείνετε φιλαράκια μου ??????? |
|
|
||||
|
||||
|
θελεις μπολι , οπως σου εχει πει ηδη ο Σπυρος.
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπόλι, και μέχρι να βρεις μπόλι , καθημερινές μετρήσεις, και αν είναι απαραίτητες κάνε αλλαγές και Prime
|
|||
|
|||
|
Μετά την αλλαγή 60 λίτρων , τα αποτελέσματα των μετρήσεων ήταν κάπως καλύτερα.Θα βάλω αύριο φωτογραφία...
Σίγουρα , όχι ικανοποιητικά με το δικό μου κριτήριο . Αν δεν βρω μπόλι , ποια είναι τα ανεκτά επίπεδα διαβίωσης των ψαριών μου?? Σαν ένα επιπλέον μέτρο οξυγόνωσης , έβαλα την αντλία να κάνει περισσότερο κυματισμό , σε σημείο περίπου 50-50 . (Τι εννοώ? Η εξαγωγή νερού είναι στην επιφάνεια και ρίχνει το νερό - περίπου το μισό - πάνω απο την επιφάνεια ) . ΑΝ βρω μπόλι , ΠΩΣ μπορώ να ξέρω οτι είναι υγιές?????? ![]() Μάλλον πρέπει να βάλω τις ψαρούκλες μου σε ταλαιπωρία.............. |
|
|
||||
|
||||
|
Θα μιλήσουμε πμ να έρθεις να σου δώσω μπόλι Φώτη
πες μου πιο φίλτρο έχεις και τι βιολογικό υλικό έχεις μέσα , χωράει να βάλουμε ελαφρόπετρα ; Απο το φυτεμένο θα σου δώσω , όχι από τα χρυσόψαρα γιατί εκεί έχω πρόβλημα
|
||||
|
||||
|
Τάκη, πήρε μπόλι τελικά ο φίλος; Δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες...
|
|
|
||||
|
||||
|
Οχι δεν ακούστηκε, και του έχω στείλει με πμ το κινητό μου,
και τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να του δώσω γιατί θα πρέπει να βάλω μπόλι στα χρυσόψαρα, απέκτησα εγώ πρόβλημα
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Τα ΝΟ2 σε βαθύ ροζάκι τα βλέπω. Κάνε αυτά που σου λένε τα παιδιά και το prime αγκαλιά σου |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Θα βάλω και τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Τα τεστ που έχω είναι : ΝΗ3-4 , ΝΟ2 , PH , NO3 |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ο Σπύρος παραπάνω σου είπε 50% αλλαγές, είναι πολύ έμπειρος κ στο λέει γιατί βλέπει τα νιτρώδη πολύ ψηλά κ έχεις κ ψάρια μέσα φίλε μου... ΥΓ. Πάρε μπόλι από τον Τάκη να σώσεις άμεσα την κατάσταση. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|