|
|
|
|
||||
|
||||
|
Για να δούμε τι έχω κάνει μεχρι τώρα .... έβαλα πέτρες για να κάνω ένα μέρος για την φίλτρανση (δεν την τελειώσα ) , έκανα πλαίσιο με τελάρα και έβαλα πολυουρεθάνη για να φτιάξω ψεύτικο βράχο (δεν τελειώσα έχω ακόμα την διακόσμηση ) την πλάτη με καταράκτη δεν την ξεκίνησα , έβαλα φυτά στην αρχή στην άμμο έφευγαν ...
τελικά τα έβαλα σε γλαστρακια όπως στις λίμνες . Μου εχει βγεί η πίστη με την εσωτερική λίμνη ![]() έχω μάθει στις εξωτερικές Πάρτε μάτι τώρα και να είσαστε επιεικείς παρακαλώ
|
||||
|
||||
|
Εισαι αστερι, τερμα, τελος.
να φωναξω η γυναικα μου να τα δει, αλλά θα σε μισήσει και η αληθεια ειναι πως σε συμπαθεί ιδιαιτερα
|
||||
|
||||
|
Eυχαριστώ Τάκη
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:06 |
|
|
||||
|
||||
|
Αρτεμισια δειχνει τελειο.
Ενα βαψιμο καλο με τσιμεντο για δεξαμενες και θα γινει κουκλα. Μου αρεσει οπως γινεται τελικα εχεις χερι. Εκει που ειναι θα την αφησεις? Οποιιος θα περναει θα κολαει για λιγο. Τελεια
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστώ Αλέξη
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:06 |
|
|
||||
|
||||
|
Αυτα ειναι τα ωραια χαχαχαχαχα
|
|||
|
|||
|
Με εκπλήσεις ευχάριστα κάθε φορά μπράβο!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Eυχαριστώ πάρα πολύ
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
| Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
| Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
| Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
| BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |