|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
||||
|
||||
|
Κατσε τωρα καλα..... Δικα σου ειναι τα αστερακια αυτα;;;; ΘΑ μας τρελανεις;;;;
|
|||
|
|||
![]() Πρύτανη κάντο τώρα. ΠΑΡΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Υ.Γ. Oι Δίσκοι των φωτογραφιών είναι από το οικογενειακό άλμπουμ του παππού μου Jack Wattley. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα ηταν ποιο πολυ χαρουμενα αν θα ειχαν και κανενα φυτακι και υποστρομα
|
|
|
||||
|
||||
|
Εισαι ΑΛΗΤΗΣ ρε!!!!! Τι φωτιες αναβεις βραδιατικα και δευτεριατικα.....Ωραιο παππου εχεις, ο δικος μου ειναι ο JAck Daniels.......Moνο πωματα μου αφησε και ενα μεγαλο βαρελι.....
|
||||
|
||||
|
Κύριοι να σας υπενθυμίσω ότι βρισκόσαστε στις Κιχλίδες Ανατολικής Αφρικής (you know : rift lakes) !!!
δισκάκια - φυτάκια - υποστρώματα - τάπες και βαρέλια - το άλμπουμ του παππού ..... πολλές άγνωστες λέξεις βρε παιδιά, σε τι γλώσσα μιλάτε ? Για μένα η ουσία από όλα τα παραπάνω είναι μία 7 κυβικά νερό πόσα C. Frontosa χωράνε. Τι άλλο υπάρχει εκεί μέσα ? Έχεις κάνει κάπου παρουσίαση του ενυδρείου σου για να μη σε κουράζω ? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Να το πει, να το πει!!!!!
Ειναι και χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ρε γελια ... συγγνωμη γλεντια ηθελα να πω! Ηνγηκεν η ωρα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |