|
|
|
|
||||
|
||||
|
καμια φωτο θα βοηθαγε.
μου ακουγεται σαν bacterial bloom σε συνδιασμο με τις τανινες και το μαυρισμα του νερου απτην τυρφη. και τα δυο λογικα μου φαινονται,αφου με το ψησιμο δεν σημαινει πως αποφευγεις το Bacterial bloom σε νεοστημενο ενυδρειο και το μαυρισμα του νερου ειναι φυσικο αφου εβαλες τυρφη. τη χρησιμοποιουμε για να κανουμε Black water. για το χρωμα βαλε ανθρακα στο φιλτρο.σιγα σιγα θα καθαρισει αν σε ενοχλει τοσο πολυ η αν τα ψαρια σου δεν θελουν Black water. για το bacterial bloom δεν μπορεις να κανεις και πολλα. αν οι μετρησεις σου ειναι ενταξει,θα φυγει μονο του. αν εχεις ψαρια μεσα τωρα αυξησε την αναταραξη στην επιφανεια για να οξυγονωνεται καλα το νερο. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
|
||||
|
||||
|
χωρις να δω τι να σου πω?
μπορει να ειναι Bacterial bloom,μπορει και να ειναι απλα σκονη. αν δεν καθαριζει με αλλαγες νερου η με ενυδρειακη βατα στο φιλτρο ειναι bacterial bloom. |
|
|
||||
|
||||
|
αλλαγες καθημερινες σε ποσοστο 25% ειναι καλα;
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
|
||||
|
||||
|
καλα ειναι.προσεξε η θερμοκρασια του νερου της αλλαγης να ειναι οσο πιο κοντινη γινεται σε αυτη του ενυδρειου.
και κανε και μετρησεις για αμμωνια και νιτρωδη τακτικα. και καθε μερα αν γινεται. το ταισμα περιορισε το μεχρι να δεις οτι καλυτερευει η κατασταση με τον ενα η τον αλλο τροπο. |
|
|
||||
|
||||
|
Αφησε την αεραντλια να δουλευει συνεχως μεχρι να
φυγει η θολουρα(μηπως ειναι bacterial bloom). Διαβασε και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753
|
||||
|
||||
|
Κατα 90% δεν ειναι bacterial bloom καθως η πολυ θολουρα αρχιζει να υποχωρει.Το θεμα ειναι με το καφε νερο που καταληγει μαυρο και με δυσκολια φαινονται τα ψαρια αν και καθημερινα κανω αλλαγη.Μου φαινεται οτι το πειραμα με την τυρφη πετυχε μεν δεν ειχε τα αναλογα αποτελεσματα δε.
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Θολο νερο. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 07-04-14 00:35 |
| θολο νερο | karterhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 17-06-12 11:28 |
| Θολο νερο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 02-08-10 14:24 |
| ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ | aspaagyro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-04-10 20:59 |
| θολο νερο | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-02-08 20:38 |