|
|
|
|
||||
|
||||
|
εμενα μου εφυγε η μεση τακη!5 κιλα λιγο μου ακούγεται.
|
|
|
||||
|
||||
|
5 κιλα καθαρο CO2 ,
η μπουκάλα και αδεια είναι για να μένεις ξαπλα με κανα έμπλαστρο
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Δέστε της μπουκάλες. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- γεια πιο λογο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-10-15 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
ριακτορα τελικα τον tmc 1500 πηρες;
|
||||
|
||||
|
¶ντε Νίκο μαζευομαστε ,
το ενυδρείο το εβαλες ; Το σαμπ το τεσταρες ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|
||||
|
||||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:23 |
|
|
||||
|
||||
|
ελα κωστα καλημερα!δεν το εβαλα ακομα.σημερα θα τεσταρω το σαμπ.αυριο παραγγελνω τον ριακτορα.χρειαζεται κατι αλλο?τα μανομετρα ειναι μαζι?μηπως χρειαζεται και τιποτα αλλο για να τα κανω σουμα μαζι στην παραγγελια?
|
|
|
||||
|
||||
|
Τα μανόμετρα μαζί θα είναι φίλε , ελπιζω να γίνει η παραγγελία κανονικά αυτη την φορά
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|
||||
|
||||
|
γεια σου φιλε!ριακτορα δευτερα θα παραγγειλω αυτό.....http://www.charterhouse-aquatics.co....dcd2a9d0009928 211λιρες μαζι με μανομετρα....στον αλλον μου εκαναν επιστροφη χρημ.(παραγ/λια/Capital) ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Κανονίστε καφεδάκι θέλω να είναι και ο σεφ.... |
|
|
||||
|
||||
|
Κανονίστε καφεδάκι θέλω να είναι και ο σεφ....[/QUOTE]
εγω είμαι ετοιμος το σαββατο εχει κλεισει ηδη......... ------------------------- σακη μου ρωτα τον "κυριο" αυτος ξερει....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-10-15 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
εγω είμαι ετοιμος το σαββατο εχει κλεισει ηδη.........
------------------------- σακη μου ρωτα τον "κυριο" αυτος ξερει.......[/QUOTE] Οκ μιλάμε μόλις φτάσω Αθήνα .... Θα μάθω εκεί για της λεπτομέρειες του ριακτορα. |
|
|
||||
|
||||
|
δοκιμασα τα ανεμιστηρακια του σαμπ ......"τυφωνας σαντυ"
|
|
|
||||
|
||||
|
καλησπέρα.θελω τα "φωτα" σας κυριως από τους γνωστες του ειδους:στην βαση του σαμπ θα μπουν 3 πορτακια,ενα αριστερα και δυο δεξια.σε αυτά σκέφτομαι να βαλω δυο σειρες πανω-κατω ανεμιστηρακια(από ένα ζευγαρι πανω-κατω σε κάθε ντουλαπι),η πανω σειρα θα εχει στο συνολο 6 και θα είναι λιγο πανω από το υψος του σαμπ,αντιστοιχος τα 6 κατω θα βαρανε στην βαση του σαμπ.σε όλα θα βαλω εξωτερικα καπακι αλουμινιου με σητα http://www.esmarket.gr/προιοντα/καπα...ευκο/21010108/ και μπορει πρωτα να τα μονταρω και μετα να τα στοκαρω και να τα βαψω στο τελος μαζι.το θεμα είναι>τα ανεμιστηρακια τα κατω να βαρανε μεσα και τα πανω εξω για να διωχνουν(συνυπολογιστε και τα 2 ζευγάρια12αρι που εχω ηδη στα ακρα του σαμπ)η' να βαρανε όλα μεσα?δεν ξερω τι κανουμε κυριοι????
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
| reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
| NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
| Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
| Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |