|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
για παράδειγμα ένα λίτρο (1L) νερό έχει μάζα περίπου ένα κιλό (1Kg), ενώ ένα λίτρο ελαιόλαδο έχει μάζα περίπου 915 γραμμάρια. και για την ακρίβεια 1 λίτρο νερό αποσταγμένο με θερμοκρασία 4 βαθμούς ,αν δεν κάνω λάθος , στην επιφάνεια της θάλασσας στον Ισημερινό. Σε όλα τα υλικά για να βρούμε το βάρος τους και ξέρουμε τον όγκο τους πολλαπλασιάζουμε με το ειδικό βάρος
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ναι παντα υπαρχει χ το ειδικο βαρος απλα στην δικη μας περιπτωση ειναι 1 κιλο το αλλο με τα 915 γραμμαρια εχεις δικιο κ.τακη Δεν εχω πιει καφεδακι ακομα αλλα θα ζυγισω ενα λιτρο νερο απο την βρυση ετσι απο περιεργεια να δω ακριβως ποσο ειναι
|
||||
|
||||
|
Στη περίπτωση μας , η χαλαζιακή άμμο έχει ειδικό βάρος 1,45
|
||||
|
||||
|
συμφωνω αλλα με τον ακριβη υπολογισμο που εκανες βγηκες +2 κιλα
αρα δεν ειναι οτι δεν ειναι σωστος ο υπολογισμος που εκανα απλα δεν ειναι απολυτoς
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
θα σε μαλώσω πάλι
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Αρα οντως ειναι λανθασμενος Συγνωμη εκανα λαθος Δεν ξαναμπαινω πρωι πρωι σε σταγερ και χωρις να εχω πιει καφε...
|
||||
|
||||
|
Γεια σας Παιδες!!!
Πηρατε φορα βλεπω ε?? Ευχαριστω για τη βοηθεια... Να συνοψισω λοιπον! Θελω χαλικι μετριας κοκκομετριας περιπου 4-5χιλ,θα χρειαστω περιπου 15 κιλα(χοντρικα ε μν με βαζετε να υπολιζω ειδικο και μοριακο βαρος Απ οτι ξερω οσο πιο σκοτεινος ο βυθος τοσο πιο ανετα ειναι τα ψαρια.. http://www.animal.gr/index.php?dispa...roduct_id=4806 οποτε λογικα αυτο θα ναι οτι πρεπει ετσι? Η μπορω να βρω και σε μαντρα? Θερμοστατη βρηκα ενα ξεχασμενο 200watt θα βαλω αυτον μιας και τον εχω! Τωρα για κυκλοφορια θα το δω...το φιλτρο ειναι κολλημενο στο τζαμι και εχει 3 χωρισματα.. Στο 1ο εβαλα χοντρο σφουγγαρι,στο 2ο μακαρονι,ψιλο σφουγγαρι μετα υαλοβαμβακα και μετα ειναι σ ενα χωρισμα μονο του ο κυκλοφορητης ειναι μικρος! σαν αυτο εδω! https://www.google.gr/search?q=%CF%8...MjNvtUV0YBM%3A
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κυβος 276 λιτρα προτασεις! | OSCAR10991 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-05-15 14:11 |
| Προτασεις για 260 λιτρα! | Jacob | Tanganyika | 14 | 12-08-12 17:38 |
| Προτασεις για 200 λιτρα.. | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 89 | 30-11-10 19:19 |
| Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
| 60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |