|
|
|
|
||||
|
||||
|
στο ενυδρειο χρησιμοποιουμε ενυδρειακο βαμβακι,τον υαλοβαμβακα τον βαζουμε στους αποροφητηρες κλπ!αλλο πραγμα το ενα με το αλλο!τσεκαρισε και τη φτερωτη αν ειναι καθαρη(η εχει καποιο προβλημα), μηπως απο εκει εχει κοπει η ροη του φιλτρου!
|
|
|
||||
|
||||
|
Την καθαρισε τη φτερωτη οπως λεει ο φιλος μας. Βεβαια εκει καλο ειναι να γινεται ο καθαρισμος με ειδικο βουρτσακι για αυτη τη δουλεια, ωστε να μη μεινει τιποτα.
Για το ενυδρειακο βαμβακι, εννοω το filter wool που πουλανε στα pet shops και προφανως εχεις.
|
||||
|
||||
|
καλο ειναι να τσεκαρεις τη φτερωτη αν ειναι συμπαγης με το μαγνητη,μηπως εχει ξεκολησει!
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη φίλε μου για την ονομασία. Βλέπεις είμαι καινούργιος χομπίστας! Για την φτερωτή που λες την καθάρισα. Μπορώ να τσεκάρω και άλλο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς δεν έχω! ¶σε που εδω στην Πάρο υπάρχει ένα υποτυπώδες pet shop. Από ψαράκια μόνο χρυσόψαρα έχει να φανταστείτε. Όλα τα έχω πάρει μέσω internet.
------------------------- Οκ. Θα το τσεκάρω τώρα. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη parosland : 13-06-15 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως εγώ επιμένω να καθαρίσεις τους σωλήνες με βουρτσάκι ή με κάποια παρόμοια πατέντα χωρίς να είναι απαραίτητο να τους βγάλεις από τη θέση τους. Μπορείς να τους καθαρίσεις με αυτό που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι για να τραβάνε τα καλώδια στους τοίχους και αντί για βουρτσάκι να βάλεις λίγο filter wool.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Ευχαριστώ παιδιά όλους και πάλι. |
|
|
||||
|
||||
|
Προσπάθησε πάντως να μειώσεις όσο μπορείς το μήκος των σωλήνων και φρόντισε να μην έχουν καμπύλες
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίζει λιγο η φτερωτή με τον μαγνήτη. Πρέπει να είναι σαν ένα σώμα? να μην παίζει καθόλου?
|
|
|
||||
|
||||
|
πρεπει ο μαγνητης με το σωμα της φτερωτης να ειναι σαν ενα σωμα και να μην αποσπωντε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν αποσπώνται, πλην όμως εκεί που ενώνεται ο άξονας του μαγνήτη με την φτερωτή, παίζει λίγο δεξιά - αριστερά, στο κούμπωμα. Εάν δεν πρεπει να είναι έτσι να το κολήσω? Και εαν ναι με τι κόλλα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μη το κολλήσεις, έτσι πρεπει να παίζει η φτερωτή, λιγάκι δεξια-αριστερά.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| προβλημα eheim 2213 | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-02-12 18:21 |
| μειωση ροης σε eheim ecco pro 300 | ilias13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 52 | 29-06-11 15:54 |
| Βοηθεια σε προβλημα με φιλτρο Eheim 2213 | Geovai | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 51 | 21-12-10 09:12 |
| eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |